Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
opinia o Młodzieży Wszechpolskiej w Krakowie |
Ja profilaktycznie nie biorę tego czegoś do rąk od dłuższego czasu.... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: opinia o Młodzieży Wszechpolskiej w Krakowie |
Mówiąc o zagospodarowaniu brzegów Narwi nie miałem na myśli wyłącznie betonowej zabudowy. Chciałbym sensownej równowagi między rekreacją, estetyką i zachowaniem przyrodniczej aury tego miejsca. Teraz zaczynam sie obawiać, czy my potrafimy to poprawnie zrobić - wszak z umiejętności wyważania spraw nasz naród (a władze szczególnie) nie słynie, a szacunek do przyrody - to juz skandal! Tak więc: chciałbym i boję się! Poadrawiam wszystkich (i przepraszam za "ortograf" w 1 tekście: nie "mędzą" tylko "mendzą" - od "mendy"). andrzej jarota
|
|
-Kazio, czy twoja żona była we Francji? -Nie- to tutaj ją ktoś tych świństw nauczył!. _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Pewnie "puścili farbę". andrzej jarota
|
|
Informuję, że ja na większosć postów z LPR nie odpowiadam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |