Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Demencja starcza? :):) |
Może dobrze, że wreszcie będzie market to pobudują jakąś stację i wielu pojedzie tam i Nasze darmozjady będą musieli zejść z cen.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Demencja starcza? :):) |
U nas w rodzinie zawsze był ,jest , i bedzie pies . Nasz syn ma 10 lat i nie wyobraża sobie mieszkania bez czworonoznego przyjaciela . Mamy 2 psy i kota , ale podzielam opinie poprzedników , pies , kot to nie zabawka, to obowiązek .Każdy pies jest dobry , nieodpowiedni są właściciele. Zabawa małego dziecka z psem POWINNA ZAWSZE być pod opieką opiekuna psa . Bądzmy odpowiedzialni nie porzucajmy zwierząt .
|
|
do justynam198 ja ma 20 marca w legionowie TWO i TSF. jestem z ciechanowa mój gg 21003459
|
|
O w mordę... Dupek ma o sobie duuu.że wyobrażenie. Bo cała reszta (z niewielkimi wyjątkami) to dla niego prostactwo i hołota. No to wyobraź sobie, że hołota za to tylko już by cię skasowała. A ja jej w tym wypadku nawet nie starałbym się przeszkodzić.
|
|
buhehehe? tia co to za gówno? Chcesz coś warknąć daj z siebie więcej.
|
|
Kamiński i instruktor Wojtek POLECAM GORĄCO
|
|
barbados FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahha porazka
|
|
za to siedzenie w radiowozie jest fajne. Za dużo filmów :) jak się nudzisz to możesz dziury połatać
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |