niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Największy absurd w przepisach Unii Europejskiej

Pan Sroczyński w jednym z wywiadów z ubiegłego roku obiecał, że pierwsze bulwary zostaną oddane jeszcze w 2005 roku.

Pozdrowienia.

Ps. Panie Czesławie część materiałów kupiłem na Sadowej.
Dziękuję za inormację dla Pana Autochtona i Pan Czesława.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Największy absurd w przepisach Unii Europejskiej

Bardzo gorące!

wpis od ryskagowskich chmurek: "maciek: nie kłamię. Do rana nie spałem. Zrobiłem nawet wstępne założenia finansowe. Otóż ja mogę popołudniu jakieś 2-3 godzinki sprzątać. Obliczyłem, że mogę się zgodzić za jakieś 25-35 zł/1h. Więc przydałaby się jakaś stówka do 18.00 (z reguły wtedy zasiadamy już przy jakiejś flaszce). Potrzeby byłby też jakiś organizator. I wcalę nie chcę, jak wszędzie piszesz, zatrudniać do sprzątania małolatów i emerytów. Emeryt wcale nie jest gorszym obywatelem. Mógłby być np. tym organizatorem, który wyznaczy rejony i pozyska pieniądze na wypłaty".

a ja żem myślał o osobistym tramwaju. Mają ludzie auta, mają prywatne samoloty, dlaczego nie tramwaje ?! No, tośmy się nie zrozumieli. Pasażerem - to zapewne na gapę......... chyba, że przy sprzątaniu by się cuś zarobiło !

ADALL-ku z tymi tramwajami to ty ten temat wspólnie z ryskago i ptysiem forsowaliście. Kto Ptysiowi poradził przetarg na Bawełniena szyny. ja tylko przy okazji proponowałem zbudować linie do N.H., ale moja propozycja została odrzucona większością głosów ze względu na duże koszty. Tak wynikało z kosztorysu ofertowego.

Pozdrowienia.

Maciusiu,

Ale ja tak baaardzo chcę ten tranwaj!!!!
Możeby tak obniżyć koszty i sklecić chociaż takie bele co, coby tylko jeździło i szyn się trzymało... W przeciwnym razie ja chyba nigdy do tej Łomży nie dotrę ...:(

Ptysiu91 do szkoly a nie na forum, nie masz pojecia o szukaniu pracy a wypowiadasz sie.Czas zebys zaczal robic cos co przyniesie Ci korzysci!!

Zbych

Panie Zibi 1. Nie mamy o czym rozmawiać. Przeciez Pan nic nie proponuje, zrzędząc na wszystko i wszystkich. Trudno maszerować z głowa odwróconą do tyłu ( a nawet bardzo niewygodnie). Skoro Pan to lubi - szczęść Boże. Mnie to nie interesuje i raczej nie do Pana kieruję swoje posty.
Przestudiowałem wiele pańskich wpisów i nigdzie nie znalazłem niczego konstruktywnego. Umie Pan tylko zrzędzić i wybrzydzać. Współczuję. Poza tym, do tej dyskusji bardziej odpowiednie jest inne forum. Wybaczy Pan, ale dalej nie bede tu polemizował. Uwazałem, ze nalezy przekazać ludziom istotną informację i wierzę, że wielu z niej skorzysta. Kto chce robić, zawsze szuka sposobu. Kto nie chce lub nie potrafi, ogranicza się do pretekstów, wymówek i zrzędzenia.
Pozdrawiam

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org