Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To swój człowiek, każdy przecież popełnia gafy." |
wiecie co robota ze pozal sie boze zrobia cie w siuski a jak bedziesz odchodzil bo w koncu bedziesz mial tego dosc to ci zazuca ze jesets dziecinny i takie tam a jak ci pozyzacza auto zebys snim jezdzil to ci to wypomna ale zapomna o tym ze pijanych do domu odwozisz w skrocie tele pizza pizza tele wlasciciele to sa .... sami sobie dokończcie śmiech nie praca wspolczuje tym ktrzy sa tam do dzisiaj pozdro.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To swój człowiek, każdy przecież popełnia gafy." |
w Auszenie jest tylko box firmowy( chyba era) ale w komisach białostockich są ceny droższe niż u nas,w lato porównywałam w kilku. Takos
|
|
StasiekU pełna racja,zgadzam się także z tym.Ja jednak żałuje że nie miałem innego wyjścia i sytuacja finansowa zmusiła mnie do pracy tam.niedawno przejrzałem ogloszenia w dziale praca i pojawił mi się banan na twarzy,przyjmą 5 dostawców,mogą pracować kiedy chcą :D,fajnie ciekawe kto by chciał w takie coś się bawić.14 zmian tygodniowo,średnio po 3 zmiany w tyg dla każdego z nich :D,ciekawe jaki uczeń albo student a zwłaszcza osoba która ma wyżywić rodzinę na taką pracę się zgodzi,szkoda czasu wogóle...
|
|
w czym Ci mozna pomoc kolego i czego zasadniczo szukasZ?
|
|
Tym lepiej, że "opracowują scenariusze i rezerwują pieniądze na spontaniczne i społeczne" imprezy." Być może będzie okazja sprzedać im swoje usługi i zrobić coś wspólnie. Każdy na tym skorzysta chodź czasem z takiej symbiozy wychodzi bardziej pasożytnictwo. Dzięki Władca i Pan /ha.. ha../ za uwagi.
|
|
ostatni raz przepadam jak kamienie na szaniec...
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
w sklepie drobiowym przy ulicy legionów tam gdzie jest sklep ABC.
|
|
No jasne że jasne :)
|
|
TO ZWYKŁE CI..Y PISZĄ ŻE PRACOWAŁY PÓŁ ROKU , TAK MAŁO ZARABIAŁY ALE JAJA JEST DEMOKRACJA JAK KTOŚ CI MAŁO PŁACI TO PO TRZECH DNIACH SIĘ JUZ NIE PRACUJE A ŻE TO CI..A TO PRACOWAŁA PÓŁ ROKU , TERAZ PEWNIE NIE PRACUJE BO MA CZAS NA PISANIE I NIE MA NAWET 800 ZŁ I NA FAJKI TEŻ !!!! NARTA !!!
|
|
Ojejku, jak wszyscy narzekają na telepizzę. Trudno dostawac pieniądze za nic, normalne chyba, że dostawca pomaga, jak nie ma co robic. Lepiej siedziec i się nudzic? Dostawcy i tak zarabiają o wiele więcej, niż inni pracownicy. Dniówka kasjerki (która też robi wszystko, tak jak to opisał Jesteś Moją Kokainą) to około 37zł.
|
|
No właśnie słyszałem,że 6400 czytałem chyba w "Auto świat",więc teraz nowi trakerzy będą chyba tylko w powołania ;)
|
|
cartesting, autowizja, autostrefa
|
|
Poglądy Izabeli Łeckiej na temat pracy ?? z Powieści Lalka . potrzebuje na jutro .. pilnie pomocy
|
|
mam problem w sieci orange z karta. od jakiegos czasu nie moge wysylac sms bo mi pisze z enie ma takiego numeru (do mnie moga pisac, dzwonic, ja moge dzwonic, nie moge pisac, chciałem zobaczyc czy to bład karty czy jakas wada telefonu ale kiedy przełozyłem karte do innego telefonu tez nie chcialo wysyłac smsow ale do mnie mogli pisac dzwonic itp) poszedłem do orange zmienili mi karte bo tez uznali ze to bład karty karta została aktywowana lecz dalej mam ten sam problem, a wiec czy jak nie beda mogli z tym nic zrobic moge zerwac umowę za darmo, ze to z ich winy ?
|
|
Na którą dzisiaj trening jest ????????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |