Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wzrost bezrobocia w Łomży |
ma Pan racje bo za każdym razem dyskusja wygląd tak. Pan mówi ,że jest tylko czarny kolor ja mówię ,że nie . Za chwile Pan mówi ,że owszem są inne kolory jak się spojrzy pod innym kątem , tylko zaraz dorzuca ,że ja chyba żle patrze bo nie widzę takich samych jak Pan a powinnam - właśnie to jest śmieszne proszę Pana i niech Pan się tak nie napina bo Panu cos pęknie. A z tym inwektywami to chyba ma Pan swoje posty na myśli .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wzrost bezrobocia w Łomży |
Treść jest ukryta
|
|
Zajrzyj do zchroniska tam moze sie zatszymal od Janowa daleko nie ma
|
|
|
Witam. Mam problem z Programem Sony Vegas Pro 8.0. Mianowicie gdy chcę wrzucić plik z rozszerzeniem *.mpg na oś czasu wyskakuje mi : ,,An error occurred while opening one or more files. The file is an unsupported format." Instalowałem różne kodeki, nic nie dało. Nie wiem w czym problem. PROSZĘ O ODPOWIEDŹ!!
|
|
Jelenie w cenie ?
|
|
Na jakiej ulicy znajduje się "Tęcza" ? Ma może swoją stronkę ? Czy można tam zostawić dziecko same bez opieki np na godzinkę lub dwie ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szukaj raczej na forum video a nie na fotograficznym, gdyż to jest program do edycji video :) http://sonyvegas.info/
|
|
dzięki wielkie Tupik
|
|
*że niby nie opłacona polisa*
|
|
A w naszej klasie luz i swoboda,bo...................................???
|
|
no tak jak napisałem Misiekelo. jak OC - MTU, jak AC - PZU.
|
|
Marcel co do zaangazowania kibicow w sprawy klubu to jestes troche nie na czasie...w zarzadzie jest przedstawiciel kibicow. A awans jest potrzebny by pozyskac sponsorow, bo jaka powazna firma bedzie sie chciala reklamowac w jak to nazwales pszenno-buraczanej lidze.
|
|
dla mnie te awarie to już gruba przesada,po raz bodaj piąty w tym roku zabraknie wody,jest to kompletna paranoja z tym co się dzieje
|
|
witam,potrzebny mi jest numer kontaktowy do Pani prowadzącej aerobik w Centrum Katolickim w celu zapisania sie. Dziekuje z góry za namiary i odpowiedz.Pozdrawiam :)
|
|
opinia na temat sal weselnych w stawiskach
|
|
nula 78 a o nagrodzie nic nie napisałaś??
|
|
nie polecam bylem tam się przewróciłem i leżałem
|
|
nie wiem czy zauważyliscie ale zdjęcie pierwsze samochodu a zdjęcie z poduszkami rózni się, to są dwa inne samochody K...a, leżę ! :D
|
|
Ja nie chce tracić jakości filmów podczas konwertowania... A niektóre programy właśnie to robią :(( Ciężko jest znaleźć taki który nie pozbawia filmu jego pierwotnej jakości...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |