poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szokująca głupota posła PO, wystarczy przeczytać regulamin sejmu

Hmm... IMHO sprawa wygląda tak że na nic innego nie ma a na "wódeczkę" <coraz rzadziej jest to właśnie wódeczka, częściej jakieś wynalazki> musi być. Jeść można wspomniane ziemniaki chociażby i cały czas i same. "Komorne"??? nie tak dawno przecież media podały wiadomość że średnia ściągalność czynszów w spółdzielniach wynosi 70%, czyli że reszta nie płaci... A wiadomo co można dostać za darmo...

k_T

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szokująca głupota posła PO, wystarczy przeczytać regulamin sejmu

ja byłęm ze swoja ekipką :))
no w sumie jakies 10-12 osob było
bylo fajnie (tak jak przepuszczałem)
pozdrawiam
Zurek

Czy sie stoi, czy sie leży 700 zł (albo mniej, albo więcej) sie należy. Jak w "tamtych" czasach.
Rzeczywiście znalazłeś ciekawy temat - jak oszukać pracodawcę. Gratuluję pomysłu.

Tak.. Żeby opłukać ręce przykładowo z czekolady (30 sekund), trzeba albo zdecydować się na lodówkęx, albo czekać aż spłynie ciepła (2minuty). Można też od razu wziąść kąpiel - ręce opłuczą się przy okazji. Chyba ostatnie rozwiązanie najbardziej się opłaca :P a tego, co dzieje się po 23 nie komentuję.

dabz

czesc Wam,

troszke mnie nie było, wracam i oczom nie wierzę.... alescie sie rozpisali....

No no Wa-wa ! Ehh....Ostani weekend w Wa-wie i na "dzien dobry" jakiś dziadek w dupeczke mego slużbowego mi wjechał :(
Do wszystkich dziadków !!!! Zima jest nie lato odstępy zachowywać między autkami :P !!!!

...spock...

Nie zachód , nie wyspy na południu , lecz Baku nad Morzem Kaspijskim gdzie chciano nam na bazarze sprzedać małe dziecko za 100$ i pokazywano poziomy ruch po szyi gdy wparowaliśmy w krótkich spodenkach do klubu (muzułmanie) , oraz tydzień nocnego życia w Stambule.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org