Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś o 18.00 zapraszam na spotkanie z Wicemarszałek G.Wiśniowską |
Jak ktoś ma filmik z Zielonym Fiatem 126p w akcji to bardzo prosze o kontakt do mnie na e-maila. Zwróce koszty kasety,przegrania itp.. Z góry dziekuje Ps.mogą być nawet zdjecia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś o 18.00 zapraszam na spotkanie z Wicemarszałek G.Wiśniowską |
Jak to Abcd napisal: ,,Ta, a w styczniu miało być 20 stopni. hehehehh'' Pamietam jak o tym pisal chociazby ,,Fakt'' o co bylo?? Deszczowo i chlodno<lol2> Dzis czytalam o tych 30 stopniach rowniez w ,,Fakcie''....pewnie znow chlopaki z redakcji sie pomylili:P
|
|
no jak szkoda ?? co ty gadasz jak by nie był ten teren do parku to by tam było góra śmieci a napewno by nic nie było byscie jezdzili tymi złomami i smiecili !!
|
|
PEDAŁÓW TRZEBA TĘPIC!!!To proste,przeciez to nie jest normalne! Moim zdaniem w Polsce homo nie sa tolerowani, i bardzo dobrze,tylko w wiekszych miastach moga sie ujawniac,w takim miescie jak Łomża pedały nie mają miejsca bytu,muszą działać w podziemiu i sie nie ujawniac, bo jakby sie ktory otwarcie zaczal przyznawac to niewiem czy by mogl bezpiecznie chodzic po ulicach wieczorem....
|
|
Nazis, Nie wiedziałam, że progress na świecie warunkuje stopień akceptacji homo... Generalnie uważam, że to ich wybór, ale dla mnie to je conajmniej niesmaczne... Czy w związku z tym jestem upośledzona intelektualnie??? Kibol, A tępić to trza stonkę, a nie pedałów - bądź co bądź rzecz rozchodzi się o człowieka. Niech sobie żyją w taki sposób, jaki im odpowiada, ale adopcja? Co to to nie!!! (........)
|
|
ryskiego napisała : Ale ze mnie złośliwa wydra! On, że "nie kopiuj", a ja pyk i "kopiuj":D nom chyba nie tylko z ciebie wydra ale żmija i ... na całego : )
|
|
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
|
|
Wawer twojego maluszka tez krecilem jest na kasecie gdzies okolo 4 przejazdow twoich jest nagrane Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |