poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Twój głos na mnie

tylko ze nie problemem jest kupic samochod problemem jest go utrzymac !!! ciekawe jak by przyszło mi kupic jakas czesc do japonca ile musiał bym zapłacic ?? !!

przy niemieckich samochodach nie ma problemow z czesciami i są one niedrogie !! moze jakis przyklad podam dla swojego opla kadeta i jak ktos ma jakiegos japonca niech tez sie wypowie ( amortyzatyry tył 150 zł oba, przegub 140 zl nowy orginalny (nie jakis regenerowany) rozrusznik 350 zł )

zgadzam sie z opinią ze calibra jest troszke pokazowym autkiem i pewnie lepiej wyglada jak jezdzi (mi osobiscie z wygladu sie podoba ciekawe jak sie sprawuje)

wszyscy pozytywnie opisuja golfa czy zeczywiscie jest taki dobry ???

Astra w wersji 2 lirty GSI na 16 na wydaje sie ciekawa propozycja ciekawe jak z awaryjnoscią ???

dziekuje za wszystkie wypowiedzi

pozdrawiam
Zurek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Twój głos na mnie

Donieść do zarządu, wasza pobłażliwość daje im bezczelnośc w traktowaniu pasażerów. SQR**** buraki. Zauważysz cos takiego to przynajmniej zadzwoń do MPK niech sie QR*** nie rozbestwiają. To samo co w PKS-ach. Informowac przełozonych, jeszcze raz informować. Tobie nikt by nie przepuścił..

Hej Maykel Ty chyba czegos sie boisz skoro uwazasza ze kierowanie tej sprawy na policje jest absurdem... Ciekawa tylko jestem dlaczego... Mysle ze ten temat powinien byc zakonczony poniewaz to rzeczywsice jest absurd uzerac sie z jakims gosciem ktoremu chora wyobraznia podsuwa niestworzone rzeczy i ktory nawet nie rozumie znaczenia niektorych slow ktore uzywa... Zgadzam sie z jednym z forumowiczow ze ta sprawa to jest zwyczajne znieslawienie... Zastanawiam sie tylko dlaczego szanowny pan Maykel podal wlasnie przyklad II LO (szkoly, w ktorej rzekomo sie uczyl, a mozliwe ze to tez jest nie prawda i tylko chcial sie "wpisac" w poczet uczniow naszej szkoly zeby "przyszpanowac" ze uczyl sie wlasnie w II LO).. Moze dlatego ze wie ze ta szkola nie uczy pijanstwa... Moze dlatego ze wie ze jest to szanowana instytucja nie tylko w Lomzy ale rowniez w wojewodztwie... A moze po prostu chcial zniechecic uczniow do skladania podan do II LO - KTO WIE... Ale ja wiem cos na pewno i z przykroscia musze powiedziec panu Maykelowi - GOSCIU NIE UDALO CI SIE BO NIKT O ZDROWYCH ZMYSLACH NIE UWIERZY W BREDNIE KTORE WYPISUJESZ!!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM I RADZE ZNALES DOBREGO PSYCHIATRE.... CHOCIAZ MOZE JUZ ZA POZNO...

Szewczyk Dratewka potrzebny od zaraz!!!!

Mi w Łomży brakuje porządnego sklepu całodobowego lub przynajmniej otwartego nieco dłużej niż pozostałe. Myślę, że przy dobrej lokalizacji i niewygórowanych cenach taki biznes byłby opłacalny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org