Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysły rządzących |
Jak część z was sie orientuje studiuje za wschodnią granicą czyli w B-stkou. Ostatnio padła mi zasiłka w kompie i jade na pożyczonej. Chce wspierać Łomżynskich handlowców dlatego chce kupić zasiłkę w Łomży. Czy ktoś się orientuje gdzie mogę dostać: Modecom ATX-300GTF (PFC) "od ręki". Oczywiście w rozsądnej cenie ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysły rządzących |
*** z tymi ziółkami PIWO TO JEST TO ! Zbych
|
|
Nie wiem na ile dziwny się wydam, ale jestem wrogiem narkotyków i jednocześnie zwolennikiem legalizacji. Na przykładzie prohibicji w stanach widać do czego prowadzi zakaz. Organizacje przestępcze dostarczają i sprzedają zakazany towar bogacąc się na tym potwornie. Powstaje mafia. A państwo traci pieniądze na walkę zarówno z produkcją zakazanej używki jaki i z rosnącą w siłę mafią. Największe mafie świata wyrosły właśnie na zakazanej wódzie, a potem przesiadły się na prochy, handel ludzmi, broń. Ale żeby zalegalizować dany towar trzeba żeby nie był obłożony żadnymi podatkami, akcyzami itp. To powinno być tanie gówno do odurzania się. Tak jak tania w rzeczywistości jest wódka. Wyprodukowanie litra spirtu kosztuje kilka zł. Niestety mamy taką chorą sytuację, że spora część podatków pochodzi z akcyzy, vatu i innych podatków od produkcji wódy i papierosów. I obawiam się że jeśli dojdzie do legalizacji trawy to nasza władza kochana będzie głównym dilerem liczącym kasę za odurzanie narodu.
|
|
A jak dla mnie to 2*10^7 x NIE dla wszystkich dresów z młodzieżówek...
|
|
przeciez nikt nas nie zmusza do jazdy autobusami, mozna po 8 godzinach pracy przejsc sie spacerkiem kilka kilometrow do domu..ale dla tych co ciezko pracują nawet rozklekotany autobus jest cudowny! poza tym są jeszcze porządni kierowcy....mam nadzieję bo od pol roku jeżdże własnym samochodem.
|
|
japończyki są the best! golf mi sie nie podoba, to taki niemiecki polonez, dla mas. tluczony w niemczech 10 lat przez jakiegoś mlodego-gniewnego jakoś mi sie nie widzi.pamietaj jedno-im wiekszy silnik tym wiekszy przebieg roczny, taka jest zasada. aha i nie wolno tak mysleć(moim zdaniem) ze skoro opel 2.0 na 16-tce to zamiata ze szok, bo byc moze wciąga tylko olej a nie inne fury. powodzenia w wyborze i nie napalajmy sie zbytnio bo wtedy mozemy czegoś niezauwazyć i potem żałować
|
|
nawet jesli te 5 tyś nie pomoze podjąć decyzji to NEPEWNO ułatwi start, zakup łóżeczka, wozka, kosmetykow czy pieluszek :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |