czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Agencja Wywiadu inwestowała w Amber Gold?

jeszcze pare słow w temacie od autorytetu Platformy Obywatelskiej

http://www.pudelek.pl/artykul/20003/kolejny_kutz_polanski_jest_w_srodku_rozdygotanym_chlopcem/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Agencja Wywiadu inwestowała w Amber Gold?

Ciekawe czy sobie mandacik wystawił................

ziomex ale ty jestes ograniczony wartosci chrzescijanskie to nie wiara w boga głabie ani chodzenie do szkoły, odsylam cie do wykladow prof. Wolniewicza ktory to jest ateista zyjacym w naszej kulturze chrzescijanskiej i ja popierajacy.
ale jako imbecyl i tak pewnie neiwesz o czym i tym bardziej o kim pisze, wiec cie zignoruje poprostu.

"Adamosxx" to odszczepieniec, jawny przykład psychopaty-szowinisty.
Szereg zakładanych przez niego postów świadczy, iz jest to notoryczny malkontent, który w otaczającym go świecie nie potrafi dostrzec nic pozytywnego, to człowiek cierpiący na silne zachwiania emocjonalne, podlegający natychmiastowemu leczeniu w zakładzie zamkniętym.
Jednym słowem CZUBEK.

Ja rodziłam przez cc na Zamenhoffa rok temu i mam dobre wrażenia. Opieka nad matką i dzieckiem doskonała, lekarze znają się na fachu bez wątpienia ale najlepiej wspominam anastezjologa , który był ze mną podczas zabiegu cc....cudowne podejście do pacjenta.Lekarzem prowadzącym w Łomży był Skrętek i nie namawiał mnie na klinikę sama się na nią zdecydowałam i nie żałuję. Cena w tamtym roku za naturalne ze znieczuleniem 1200 a za cc 1800 tak więc może wzrosnąć. Następne dziecko urdzę tam tylko naturalnie bo w takich warunkach można pokonać strach:)

Realista tak narzekacie, na rzetelnosc dziennikarska, a powiedz co sam robisz?
Wrzucasz co chwila jakies niesprawdzone informacje, plotki, wlasne domysly i przedstawiasz je jako fakty...

"Jestem przekonany, że"

Wierze, ze jestes. Nie oznacza to jednak, ze Twoje przekonanie ma jakiekolwiek przelozenie na rzeczywistosc...

"Dowiedzcie się czegoś o życiu i dopier się wymądrzajcie."

Moze sam sie zastosujesz do wlasnej rady? Zamiast wciaz podawac swoje domysly w formie faktow, wypadaloby sie zorientowac, czy rzeczywiscie jest tak jak piszesz.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

polacy nie jezdza za granice produkowac dzieci aby dostac mieszkanie i socjal jada do roboty. My tu mówimy o nierobach którzy nie pracuja i nie maja zamiaru pracować. W każdym kraju Europy sytuacja z muzumanami wyglada tak samo.

problemy po 12 godzinach harowy to sie idzie spac chlopie nie pleć, a tu wypoczęty czeczen z kasa dzien i noc sie wałesa i zaczepia

jesli juz ci moge w czyms racje przyznac to w sobnote po robocie polacy moga przybalowac ale to nie jst bandytka jak te czeczeny.
wiec sam badz konsekwenty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org