Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agencja Wywiadu inwestowała w Amber Gold? |
jeszcze pare słow w temacie od autorytetu Platformy Obywatelskiej http://www.pudelek.pl/artykul/20003/kolejny_kutz_polanski_jest_w_srodku_rozdygotanym_chlopcem/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agencja Wywiadu inwestowała w Amber Gold? |
Ciekawe czy sobie mandacik wystawił................
|
|
ziomex ale ty jestes ograniczony wartosci chrzescijanskie to nie wiara w boga głabie ani chodzenie do szkoły, odsylam cie do wykladow prof. Wolniewicza ktory to jest ateista zyjacym w naszej kulturze chrzescijanskiej i ja popierajacy. ale jako imbecyl i tak pewnie neiwesz o czym i tym bardziej o kim pisze, wiec cie zignoruje poprostu.
|
|
"Adamosxx" to odszczepieniec, jawny przykład psychopaty-szowinisty. Szereg zakładanych przez niego postów świadczy, iz jest to notoryczny malkontent, który w otaczającym go świecie nie potrafi dostrzec nic pozytywnego, to człowiek cierpiący na silne zachwiania emocjonalne, podlegający natychmiastowemu leczeniu w zakładzie zamkniętym. Jednym słowem CZUBEK.
|
|
Ja rodziłam przez cc na Zamenhoffa rok temu i mam dobre wrażenia. Opieka nad matką i dzieckiem doskonała, lekarze znają się na fachu bez wątpienia ale najlepiej wspominam anastezjologa , który był ze mną podczas zabiegu cc....cudowne podejście do pacjenta.Lekarzem prowadzącym w Łomży był Skrętek i nie namawiał mnie na klinikę sama się na nią zdecydowałam i nie żałuję. Cena w tamtym roku za naturalne ze znieczuleniem 1200 a za cc 1800 tak więc może wzrosnąć. Następne dziecko urdzę tam tylko naturalnie bo w takich warunkach można pokonać strach:)
|
|
Realista tak narzekacie, na rzetelnosc dziennikarska, a powiedz co sam robisz? Wrzucasz co chwila jakies niesprawdzone informacje, plotki, wlasne domysly i przedstawiasz je jako fakty... "Jestem przekonany, że" Wierze, ze jestes. Nie oznacza to jednak, ze Twoje przekonanie ma jakiekolwiek przelozenie na rzeczywistosc... "Dowiedzcie się czegoś o życiu i dopier się wymądrzajcie." Moze sam sie zastosujesz do wlasnej rady? Zamiast wciaz podawac swoje domysly w formie faktow, wypadaloby sie zorientowac, czy rzeczywiscie jest tak jak piszesz. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
polacy nie jezdza za granice produkowac dzieci aby dostac mieszkanie i socjal jada do roboty. My tu mówimy o nierobach którzy nie pracuja i nie maja zamiaru pracować. W każdym kraju Europy sytuacja z muzumanami wyglada tak samo.
|
|
problemy po 12 godzinach harowy to sie idzie spac chlopie nie pleć, a tu wypoczęty czeczen z kasa dzien i noc sie wałesa i zaczepia jesli juz ci moge w czyms racje przyznac to w sobnote po robocie polacy moga przybalowac ale to nie jst bandytka jak te czeczeny. wiec sam badz konsekwenty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |