Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy maję gdzieś PALIGŁUPA i jego sektę zboczonych zoofilii |
w Ostrołęce bodajże w soboty
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy maję gdzieś PALIGŁUPA i jego sektę zboczonych zoofilii |
Dran - mam dla ciebie super sposób na uspokojenie zszarganych nerwów: nie chcesz czytać o Czeczenach? To nie czytaj!!! Proste? Ale sam na to nie wpadłeś. Po prostu omijaj te tematy, które Cie nie interesują. Pomyśl ile czasu tracisz pisząc na tematy o których nie masz pojęcia i które Cie nie interesują. Ja uważam, że dobrze że większość ludzi miała już styczność z tymi agresywnymi brudasami i dostrzega problem. Kiedyś gdy pisałem, że to groźni i chamscy ludzie sporo osób uważało mnie za nietolerancyjnego faszystę. A ja jestem bardzo tolerancyjny i lubię inne norodowości, pod jednym wszak warunkiem - muszą respektować nasze prawa i naszą kulturę.
|
|
> Autor: Agniesia1986 (---.adsl.inetia.pl) > Data: 08-09-09 18:56 > Jeśli chodzi o pracę w Warszawie to absolwenci ILO jedynie mają szanse na prace bez znajomości. leże i kwiczę xD chyba szanse w mięsnym parówy sprzedawać
|
|
w Ostrołece w niedziele
|
|
tak, szanowny jasiu_śmietana, mam coś wspólnego z Łomżą, to moje miasto, gdzie urodziłam się, wychowałam i mieszkam
|
|
osobiście to nie wiem. (te idioci co innych nazywają koksiarzami to jakaś parodia!)
|
|
Dran - jakoś mało konsekwentny jesteś w swoim postanowieniu. Mam dla Ciebie kolejne genialne rozwiązanie: Jest jakiś temat, któty Cię zaciekawił, myślisz sobie - wejdę sprawdzę co to za ryjki. Wchodzisz. Ok k...wa, ja pie...le, znowu te Czeczeny. I tu UWAGA - nie wchodzisz na pole "odpowiedz na tę wiadomość" tylko klikasz w strzałeczkę "cofnij" i omijasz ten temat szerokim łukiem. Już łapiesz? Są ludzie, dla których ten temat jest ważny. Dzięki temu, że o nim mówimy zauważają go media, politycy. Niedawno we współczesnej czytałem, że na forach nie ma sympatii dla agresywnych leni. Nie udawajmy, że nie ma problemu.
|
|
Nie wiem czy wiesz ale "Mein Kampf" w Polsce jest zabronione. Z resztą A.H to dla mnie żaden autorytet. A teraz przykład z życia:) Siedziałem sobie z kolegami na ławeczce wieczorkiem kulturalnie podjeżdża samochód z czeczenami w środku zatrzymują się i nawijają do nas po swojemu. My oczywiście się nie odzywamy bo ichniejszego języka nie studiowaliśmy;]. Z naszej strony ignorancja z ich strony cytuję - " je*ane polaki". Jednak język znają?:) Pozdrawiam
|
|
osobiscie uwazam ze kazda szkola jest dobra dla kogos kto chce sie uczyc... i nie wazne czy nauczyciele wymagaja czy nie ..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a oto ostatni moje hity http://www.youtube.com/watch?v=rd4vyxOwZOU http://www.youtube.com/watch?v=IG12ITQhyio&feature=related
|
|
Realista, akurat te pieniądze nie są z nieba, a z funduszów unijnych (konkretnie Europejskiego Funduszu Na Rzecz Uchodźców).
|
|
ktosiu- cosiu odrobinkę kultury bo nazywanie kogoś psem jest w niektórych krajach najgorszym ubliżeniem ,czytaj ze zrozumieniem część ludzi na tym forum wcale nie jest za "wypędzaniem"tych"biedaków"tylko za brakiem sprawiedliwości co do pomocy finansowej.Część następna ok. jest za tym żeby się ich pozbyc ale dla mnie to nic nowego kraje podobno bardziej demokratyczne i nie podobno bogatsze maja trochę więcej wymagań wobec uchodzców niz my i nikt nie płaczę.A tak na marginesie całkiem nie dawno we Francji Arabscy huligani podpalili ok.300 samochodów i zniszczyli kilka sklepów i jest ok.U nas za to huliganów się zamyka do pierdla..............................A sznownych uchodzców się głaszcze ,bo wojna,cierpienie w porządku ale niech oni się do kurwy nędzy dostosują do naszego prawa czyz nie???
|
|
czekist --> Polska jeszcze przez kilka lat będzie więcej z Unii pieniędzy dostawać, niż sama wpłaca.
|
|
a zabijaja bialych bo sie tam panosza dymaja ich kobiety itp itd, od dawna "rasa panów" niszczy ten kraj dlatego sie bronia wiec sie nie udizelaj podejrzewam ze u nas z czeczenami bedzie to samo jak z polakami na wyspach to jest proces samoobronny kumasz cos z tego co pisze? Fantic
|
|
http://forum2.dziennik.pl/read.php?6,1132917
|
|
super!! gratuluję Panu Posłowi wyczucia sprawy. Teraz pilnujmy swoich żon i dzieci przed zemstą Tak to jest gdy chłop granatem od pługa oderwany bierze się za władzę.
|
|
CZY PŁACI SIĘ COŚ (DODATKOWE OPŁATY) PODCZAS KUPOWANIA W ALLEGRO ? LUB SPRZEDAŻY JAKICHŚ TOWARÓW ? JAK TO JEST ? Idiotom mającym na celu wysyłanie postów zaczepnych i innych tego typu dziwadeł z góry dziękuję za nie udzielanie się
|
|
Jesli sprzedajesz to wyliczaja ci za wystawienie przedmiotu, a jesli sprzedasz to dodatkowo prowizja. Gdy kupujesz to płacisz tylko za przedmiot i wysyłkę - nic dla allegro
|
|
A z tym myciem to bez przesadyzmu,pracowałem a nawet mieszkałem prawie 2 lata z Arabami i uwierz mi nie są takimi czyścioszkami,a w ciagu tych 2 lat przewinelo ich się z 50 tak kochają pracę............................................................................
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tszeba miec pieniondze konsul2 i pool :))) Hodzi mi o "skórzany pokrowiec na kierownicę" naturalnie panie czekist:))) --------------------------------------------------------
|
|
wczoraj czy przedwczoraj coś takiego widziałem na południu biegało
|
|
Harry - "Kazdy incydent trzeba nagłaśniać zeby ludzi uświadomic" masz duzo racji, jednak mam dosc duze doswiadczenie we wzywaniu policji i to nie na Czeczeńców, tlyko na łomzanina. pije bije i wyrządza krzywde wszystkim...a ja od policji usłyszałam" prosze wzywaz w uzasadnionych przypadkach, inaczej zostanie pani obciazona kosztami naszego przyjazdu" smiech na sali... oni za siedzenie mają ponad tysiac, a Polak musi urabiac sie cały miesiąc na taki tysiączek i jeszcze zbiera humpory szefostwa... Ale Tu jest Polska Bogatemu sie daje Biednemu zabiera!!!!
|
|
http://www.theholyquran.org/?x=s_main&kid=25 w powyższym linku znajduję sie polskie tłumaczenie Koranu kto to przeczyta nawet kawałek zobaczy że ci którzy są jej wyznwcami postepują wg tego więc nie można ich nazwać terrorystami. Islam to religia jak każda inna i nie widze w niej nic złego.
|
|
Czeczenki codziennie dostają w ryjki od swoich mężów - niby dlaczego miałyby poczuć się źle jak ktoś inny im prawego sierpowego sprzedał? Może to prowokacja, żeby zrobić z agresywnych Czeczenów ofiary.
|
|
te rusek już wam podziękujemy, już swoje zrobiliście w naszym kraju, do dzisiaj jeszcze w rządzie się walają odłamki żydokomunistycznego kału jak nie szwabiaki to bolszewiaki prześladowali nasze ziemie, a teraz czas na muzułmańskich terrorystów niech każdy wraca gdzie jego miejsce i będzie spokój bez żadnych wojen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |