Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Następne kanty pisu |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Następne kanty pisu |
W każdej nacji są i tacy "tacy"wiec spor o to kto się częsciej myje jest bezsensu...................
|
|
Treść jest ukryta
|
|
P.A. nie, nie mowie ze bede mial, bo juz nie planuje hodowac psow, moze za jakis czas kupie sobie jednego, chwilowo nie mam warunkow :) Jak sie siedzi i tylko czeka az 2 psy dorosna i zalicza pare wystaw, to faktycznie, nie da sie w 2-3 lata. Ale nie zapominaj, ze mozna kupic dorosle psy z papierami i tytulami. Oczywiscie, trzeba sie nieco wysilic i wylozyc troche kasy, ale da sie... Co do kryc... Widzisz, Ty moze takiego hodowcy nie spotkales, ja tak i jesli takiego uznac za pseudohodowce, to juz nie wiem kogo mozna tytulowac hodowca... Po prostu ludzie sa rozni, jak ktos chce mi wmawiac, ze zrzeszeni hodowcy sa wszyscy cacy, to tylko smiac sie mozna. Dlatego tak mnie wkurza, kiedy ktos wrzuca wszystkich hodujacych psy bez rodowodow do jednego worka, bo wsrod nich tez sa rozni ludzie. Ja powiem Ci tyle, mialem i psy z rodowodami, papierami, medalami i bez rodowodow, wszystkie byly traktowane tak samo, mialy taka sama opieke, lekarza itd. Zaden z nich nie byl dla mnie gorszym psem przez brak papierka, a wierz mi, ze przy niektorych czesc rodowodowych psow na wystawach wygladala jak kundle. I wygrywaly wystawy, bo wlasciciel byl sedzia, a ladniejsze psy wracaly z niczym. Tak to jest w zwiazku. Mozna np. od wielkiej dzialaczki zwiazkowej kupic psa z wada dyskwalifikujaca go z hodowli. Zgadnij... pies mial papiery reproduktora itd. Po prostu to samo bagno co wszedzie... wszystko mozna zalatwic za kase i po znajomosci. Dlatego ja dziekuje, po co sie uzerac z tym kolkiem wzajemnej adoracji? Lepiej cieszyc sie zwierzakami :) Nie mowiac juz o tym, ze wielu tych wielkich hodowcow zwyczajnie nie moglem strawic, jedyne okreslenie, jakie mi do nich pasuje, to "wyzej sra, niz dupe ma". Od tych rodowodow niektorym poprzewracalo sie w glowach i zachowuja sie conajmniej jakby sami byli szlachciami, a reszta pospolstwem. A przeciez jedyna rzecz ktora rozpetala ta dyskusje, to fakt, ze ktos osmielil sie stanac w obronie psow bez rodowodu :) I popatrz na reakcje :) Juz nawet nie mialem zamiaru wiecej pisac, ale rewolwer znow dolal oliwy do ognia ;) Dla jasnosci, jeszcze raz podkresle, nie mam nic przeciw rodowodom, posiadaczom takich psow, a ni hodowcom ogolem. Tylko jak ktos obrzuca gownem innych, to ja mu pokazuje druga strone medalu, nie widza co sie dzieje na ich wlasnym podworku?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Co to za prawo w nocy na orlen podjeżdza radjowuz aby odwieźć do domu grype pijanych policjantów z prewencji ?? Czy oni sa ponad prawem ?? nas gnębią a sami robią to co im sie podoba....
|
|
Gorzej niż uchodzcy -DLACZEGO???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Może ich na dołek powiezli tą "karetką"he,he
|
|
nie rób wiochy , zanieś do obszycia (jakieś 200zł) i będziesz miał kierownicę jak oryginał
|
|
A ja jak narazie mam dobre wspomnienia ze spotkania z policją a w szczególności drogówką. Dwa razy miałam zatrzymanie za nagięcie przepisów i wszystko dało się załatwić a sytuacja była beznadziejna tak więc opinie dotyczące policji są subiektywna oceną a nie racjonalnym spojrzeniem na tą instytucję bo co by było gdyby ich nie było??? pytam się co???wyszedłbyś po 22 na spacer???
|
|
Z AK -47 za kataną pewnie................
|
|
jeśli masz dowody a ten fakt ci się nie podoba to możesz się poskarżyć ale chyba do Św. Piotra, bo fakt że nawet ci co wsiadali byli po piwku to nie świadczy że ci co jechali też, a jeśli byli to koledzy z branży to raczej dobrze robią jak się trzymają kupy i wspiera jeden drugiego, więc jeśli ci żal to idź się rekrutować do policji, a jak cię przyjmą to niechy się nikt nie dowiedział że napisałeś taki post, bo tak ci dupę skopią że heja banana i powodzenia.
|
|
smieszny koles :)
|
|
dzięki teraz już wiem wszystko i ku mojemu zdziwieniu ani jednego kretyńskiego postu he he.
|
|
Zgodzę się akurat z tym, że można psy takowe jak wspomniałeś z wadą kupić, wiem, bo znałem kobietę, która sędziowała i robiła przeglądy miotów i za odpowiednią odpłatą potrafiła "przymknąć oko" i całe szczęście daleko na tym nie zaszła. Ja również nie rozumiem dzielenia psów na lepsze i gorsze ze względu na rodowód, pies to pies. Jednak jeśli miałbym kupić psa do określonego celu itd, chciałbym chociaż w większym stopniu mieć pewność, że ten pies "posiada" predyspozycje do tego, czego się od niego wymaga, dlatego zdecydowałbym się na psa z rodowodem ze sprawdzonej lini i zaufanego człowieka. Co nie znaczy, że przekreślam psy bezrodowodowe, no chyba, że mówimy o psach ras agresywnych, gdzie moda na nie doprowadziła do bardzo poważnych skrzywień psychiki, ale to nie ten temat :)
|
|
zamknij pizde dzikusie zajebany ;))) jak juz piszesz qutas to "qtas" analfabeto :))) Jasiu_śmietana DLA WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH SIEMAAAAAAAAA!!!!!! --------------------------------------------------------
|
|
Bo trudno krytykować laika, ale chcąc kupować czy sprzedawać na Allegro to musisz wejść na stronę Allegro i się zalogować, jeśli chcesz wykonać jedną czy drugą opcję to masz pełną pomoc i wsparcie ze strony serwisu Allegro i sam nie wiem czy jesteś takim czereśniakiem czy tylko takiego udajesz, a może to był twój pierwszy post na forum 4lomza? To jeszcze bym przemilczał, ale 130 post napisany i raczkujesz na Allegro to już albo żal albo śmiech, lecz mimo to życzę sukcesów bynajmniej na Allegro. Pozdrawiam.
|
|
Mnie niedawno zaczepił ok. 30 letni Czeczen i spytał się jak mam na imię,ile mam lat i uśmiechał się wiecie jak ... Ja odeszłam bez słowa i myślę,że większość by tak zrobiła ... Nie jestem co do nich przekonana .. W Krakowie podobno już ich wyrzucili,niech w Łomży też o tym pomyślą bo oni też są w 50 % winni zamieszek i bójek ;//
|
|
Krótko z takim ścierwem jak jasiu_śmietana stara ma do samej się żal że cie w porę nie wyskrobała.Za takich jak ty wstydzi się polska,a tym bardziej Łomża. JASIU_ŚMIETANA TO ZBUNTOWANE DZIECKO ATOMOWEJ REWOLUCJI. JEGO KRÓLESTWEM JEST ANONIMOWE WYPOWIADANIE SIĘ W SIECI.
|
|
chyba na www.tvfilmy.pl ale to jakiś [chyba] z 2008 r??
|
|
bo to pały są obsrane.jest kilku młodych w porzadku ale i tak wiekszosc to cwele jakich mało nawet po pracy sa policjantami.trzeba to do tvn zgłoscic to zdejma nagranie z kamer i zawiesza łajzy a najlepiej jak wyrzuca z policji. do ewelina86- a ty moze jestes ładna i cwele chciały sie przypucowac moze numer telefonu im dałas i odstapił z wypisywania mandatu to niema czym sie chwalic bo te szmaty powinni wszystkich jednakowo traktowac a nie na znajomych albo faj e laski przymykaja oko a wyrzywaja sie na jakis malolatach. WIEKSZOSC POLICJANTÓW TO SMIERDZIELE I *** IM W DUPE ZA TO.JEZDZA TYLKO NA MIEJSCÓWKI TYMI LODÓWAMI I SIE PO DUPACH CMYRAJA.DO ROBOTY ***** SNIEG SPADNIE TO SZMATY BEDA DUPE GRZAC W LODÓWIE ZAMIAST ODSNIERZAC CHODNIKI.TRZEBA BYC TEZ CZŁOWIEKIEM A NIE TYLKO PSEM.
|
|
nie chodzi mi o ten z 2009 a nie ten 30 minutowy
|
|
Ch.W.D.P
|
|
moze mu te smieci pobili dziewczyne a wiem ze tak robia wiec sie zemscil sam skoro wladza olewa problem. czas zeby kazdy mial przy sobie broń znaczy polak bo czeczeni juz maja
|
|
działa
|
|
A moze Czekist byłby szybszy,a może Czekist tez by zebral bandę...............
|
|
Słyszałem, że chłopak, który uderzył te panie był pobity przez Czeczenów. Za słaby był, żeby podskoczyć bandzie agresywnych bandytów, więc wyżył się na kobiecie. Dlaczego jak Czeczen bije Polaka to nazywa się to "drobnym nieporozumieniem kulturowym" a jak Polak uderzy Czeczena to jest to "bestialski atak na tle rasistowskim"? Czy nie ma już rzetelnych dziennikarzy? Dlaczego nikt nie pisze o agresywnych wyrostkach straszących spokojnych ludzi? I jeszcze taką kasę się płaci tym nierobom.
|
|
I lepiej żeby trafili w głowę,jakos nie bardzo lubie sie męczyć..................
|
|
MMonika pokazesz jak wyglada na kierownicy ? i ile to obszywlas i czy taki czlowiek jak ja da sobie rade z obszyciem ;]
|
|
Paie i panowie policaje są potrzebne co do tego niema wątpliwośći,wielu z nich wykonuje kawał dobrej roboty,a że jest kilku niewyżytych psycholi to tak jak w kazdym środowisku i rózne nieprawidłowości z ich strony nalezy jak najbardziej zgłaszać i eliminowac takich panówi panie z Policji.
|
|
Nie rozumiem Czeczenów - tłuką swoje żony codziennie, ale jak ktoś je znokautuje to mają pretensje. Szkoda, że w Łomży nie ma jakiejś zorganizowanej grupki, która zrobiłaby porządek z Czeczenami. Polacy są tak bezsilni, że jedynie kobietę mogą lekko poturbować. Niech wracają do siebie!
|
|
oczywiscie ze niema obiektywnych dziennikarzy. tu jest cenzura
|
|
Nie dotyczy- przez pomyłkę lub nie tobie tez sie moze oberwac ,wtedy chyba troszkę bys zmienił zdanie ?
|
|
http://demotywatory.pl/./207246/Muzulmanie Niech wracają do siebie.
|
|
ja wieczorami tvn24 oglądam
|
|
nie dotyczy slyszalem ze beda szli przez zawady przedm schowaj sie do szafy
|
|
No tak, tzn. uwazasz, ze prawidłowo wziąl sprawy w swoje ręce i zaczął bić kobiety. Czyżbyś pochwalał to i nawoływał do takich działań?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |