Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hodowla Człowieka ??????? |
do saneone: to ty ***** strasznie dowciapny jestes.przynajmniej do mnie tak nie zartuj bo mi nie podchodza takie zjebane teksty.ile ty masz lat i gdzie ty sie chowasz ze tak grypsujesz???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hodowla Człowieka ??????? |
Witam. Może temat już był może nie ale zapytam;] Czy znacie i polecacie jakąś naprawdę dobrą komedie do której można usiąść po ciężkim tygodni i trochę się pośmiać i rozluźnić? Jeśli tak to podawajcie tytuły będe bardzo wdzięczny. Pozdrawiam "Better dead than red"
|
|
KAC VEGAS - rzeczywiscie mozna polecic ;) swietna komedia ;] apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Mam pytanie, czy to możliwe, żeby źle mi wyliczyli ile pieniędzy mam na książeczce? Po denominacji mam na niej 370zł. Książeczka była założona w 1988roku. Wyliczyli mi, że mam 1970zł z czego 1020zł to premia gwarancyjna. Jestem zszokowana, bo siostra dwa lata temu kupowała mieszkanie, miała na książeczce mniejszą kwotę a dostała kilka tysięcy premii gwarancyjnej:/ Takos
|
|
do Krab, jest 8,2km, a czas przejazdu jest identyczny, przynajmniej Tirem, odcinek Myszyniec - Ostrołąka - Łomża można śmiało jechać 90km/h, a odcinek Łyse - Nowogród w porywach do 70km/h, mowa jest o samochodzie ciężarowym, osobowym to inna bajka, i jakim cudem przejeżdzasz Ostrołękiee 20 min, dzisiał mi się udało w pięć minut, od ronda do ronda.
|
|
P.A. dobrze powiedziane Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Co za idiota !!!! Takos
|
|
Bejbe -Brawo ....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie umieją polskiego? no to do zamiatania ulic. nauczą się polskiego - na budowe. nauczą się polskiego i angielskiego - na kurs pedagogiczny. jak skoncza juz ten kurs - moga uczyc moje dzieci. nie pasuje? to wypad do czeczenii wlasnego kraju bronic.
|
|
ja polecam myc zeby
|
|
Witam, gdzie w lomzy mozna wypozyczyc QUADY ... ile to kosztuje jakie sa ceny..?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |