wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STAN Państwa pod rządami Tuska na rok 2012

haha to juz wiadomo kto jest tym zafajdanym jasiem lol

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STAN Państwa pod rządami Tuska na rok 2012

Kto ma do sprzedania szczeniaka wilczura? lub yorka?

kurfa jak moze byc kurierska na poczcie ;)))

Gilbert K. Chesterton

Bronisz Czeczenów ok-ale zastanów się jeden z drugim ile ubogich ludzi jest chociażby w naszym miesćie,samotnych matek z dziećmi,niepełnosprawnych którym j...y zus nie przyznał rent,dużo tych ludzi żyje tylko z "pomocy"Mopsu(jeden posiłek dziennie i ok.200zł na miesiąc)Bądzcie racjonalni chyba nas nie stać na uchodżców-a jeżeli kogoś stać to niech ic weżmie pod swój dach.Dziękuję.

do Tabasco 1988
Widze ze u Ciebie sie ruszyło w koncu z badaniami ja czekam od marca i nic dzwonilem do kadr to mila pani powiedziala ze nic niewiadomo a w styczniu konczy mi sie waznosc wszystkich testow i trzeba skladac odnowa papiery poradzila mi zebym przeniusl papiery do Warszawy ale dojezdzac do pracy 100 km to troszke niebardzo zastanawiam sie co robic pozdrawiam

KMP RADOM

Negro a ta pani Wróblewska to jak ma na imię? Bo tam jest chyba Marta i Teresa

Popytaj w NZOZie na Wyszyńskiego, prawie na przeciw Kościoła Ambroziaka, tam przyjmują nieodpłatnie na Fundusz psycholodzi i psychoterapeuci, a jak trzeba to i lekarze psychiatrii.

na allegro

Gilbert K. Chesterton

Ale to jest pojeb.... za przeproszeniem z ich winy czekasz rok na badania i jeszcze w dodatku mija ci waznosc badan i od nowa papiery skladac bedziesz musial to sie w glowie nie miesci.. ja mam nadzieje ze w tym roku pobor bedzie jeszcze albo na poczatku nowego roku bo tez ms mam wazny do 31 Marca .. Ja tez z Kwp Radom przenioslem sie do stolecznej i radzilbym Tobie to Zrobic . jak juz sie dostaniesz zawsze jest mozliwosc przeniesienia piszesz podanie i po sprawie.
Ja tez jak dostane sie to bede musial dojezdzac prawie 100km do pracy.

Gilbert K. Chesterton

podobno jest jakis myk z podatkiem. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale słyszałem że Litwińscy handlarze potrafią tak sprzedać auto, że po jakimś czasie okazuje się że trzeba zapłacić w Polsce jakiś duży podatek....

W komisie kupilas samochod nie radio wiec nie ma co tam isc jak dobre radio to do naprawy albo znajomego elektronika niech zajrzy a plytke do czyszczenia kupisz u nas w kazdym sklepie komputerowym

Ogi - wiem wiem że wciągający - też w pracy przy nim ciągle siedzę ;p

w dalszym ciagu niewidze powiazania z czeczenami.Nie dałby rady pomóc zarówno jednym jak i drugim?a czemu zabierac jednym a dac drugim?bo polacy?to nie jest powod.Problem tkwi w polityce,dopoki bedziemy przyklaskiwac politykom i wybierac tych samych nic sie nie zmieni.

trzym pi zde krótko bo tobie cos peknie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org