Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STAN Państwa pod rządami Tuska na rok 2012 |
haha to juz wiadomo kto jest tym zafajdanym jasiem lol Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STAN Państwa pod rządami Tuska na rok 2012 |
Kto ma do sprzedania szczeniaka wilczura? lub yorka?
|
|
kurfa jak moze byc kurierska na poczcie ;))) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Bronisz Czeczenów ok-ale zastanów się jeden z drugim ile ubogich ludzi jest chociażby w naszym miesćie,samotnych matek z dziećmi,niepełnosprawnych którym j...y zus nie przyznał rent,dużo tych ludzi żyje tylko z "pomocy"Mopsu(jeden posiłek dziennie i ok.200zł na miesiąc)Bądzcie racjonalni chyba nas nie stać na uchodżców-a jeżeli kogoś stać to niech ic weżmie pod swój dach.Dziękuję.
|
|
do Tabasco 1988 Widze ze u Ciebie sie ruszyło w koncu z badaniami ja czekam od marca i nic dzwonilem do kadr to mila pani powiedziala ze nic niewiadomo a w styczniu konczy mi sie waznosc wszystkich testow i trzeba skladac odnowa papiery poradzila mi zebym przeniusl papiery do Warszawy ale dojezdzac do pracy 100 km to troszke niebardzo zastanawiam sie co robic pozdrawiam KMP RADOM
|
|
Negro a ta pani Wróblewska to jak ma na imię? Bo tam jest chyba Marta i Teresa
|
|
Popytaj w NZOZie na Wyszyńskiego, prawie na przeciw Kościoła Ambroziaka, tam przyjmują nieodpłatnie na Fundusz psycholodzi i psychoterapeuci, a jak trzeba to i lekarze psychiatrii.
|
|
na allegro Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Ale to jest pojeb.... za przeproszeniem z ich winy czekasz rok na badania i jeszcze w dodatku mija ci waznosc badan i od nowa papiery skladac bedziesz musial to sie w glowie nie miesci.. ja mam nadzieje ze w tym roku pobor bedzie jeszcze albo na poczatku nowego roku bo tez ms mam wazny do 31 Marca .. Ja tez z Kwp Radom przenioslem sie do stolecznej i radzilbym Tobie to Zrobic . jak juz sie dostaniesz zawsze jest mozliwosc przeniesienia piszesz podanie i po sprawie. Ja tez jak dostane sie to bede musial dojezdzac prawie 100km do pracy. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
podobno jest jakis myk z podatkiem. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale słyszałem że Litwińscy handlarze potrafią tak sprzedać auto, że po jakimś czasie okazuje się że trzeba zapłacić w Polsce jakiś duży podatek....
|
|
W komisie kupilas samochod nie radio wiec nie ma co tam isc jak dobre radio to do naprawy albo znajomego elektronika niech zajrzy a plytke do czyszczenia kupisz u nas w kazdym sklepie komputerowym
|
|
Ogi - wiem wiem że wciągający - też w pracy przy nim ciągle siedzę ;p
|
|
w dalszym ciagu niewidze powiazania z czeczenami.Nie dałby rady pomóc zarówno jednym jak i drugim?a czemu zabierac jednym a dac drugim?bo polacy?to nie jest powod.Problem tkwi w polityce,dopoki bedziemy przyklaskiwac politykom i wybierac tych samych nic sie nie zmieni.
|
|
trzym pi zde krótko bo tobie cos peknie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |