Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wczorajszy program Pospieszalskiego ,,Bliżej,, |
z tego co mi wiadome - sterowiec 40 m długości . A co do innych atrakcji , niestety nie mam bliższych danych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wczorajszy program Pospieszalskiego ,,Bliżej,, |
Ktos wytrol wszystkie golebie nie ma ani jednego z okolic ul Prusa ale hamstwo. Robota SM wej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
tu jest wszystko na ten temat, w tam tym roku juz te zawody były http://mmpkontakty.pl/
|
|
Niektórzy powinni obiektywnie ocenić samych siebie, wówczas napewno odegrałoby to sporą role w pozytywnej ocenie jego osobowości.
|
|
O tych zawodach to już co najmniej od tygodnia jest wstawka w kalendarzu na 4lomza więc w tym przypadku to akurat winy o niedoinformowanie nie ponosi portal http://4lomza.pl/?co=kalendarz&akcja=wyswietl&data=2009-9-19&miesiac=9
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Jak chcesz mieć "czystą" Panią to jedz do któregoś z lokum z serduszkiem czerwonym i tam sobie nawet będziesz mógl wybrac :)
|
|
ciekawe jaka cena ? to to wiem wolalbym tancerke ktora zna sie na rzeczy nie na machaniu 4 literami
|
|
Osobiście twierdzę, że panowie w uprzywilejowanych pojazdach zapominają o zdrowym rozsądku przy jechaniu do jakiegoś zdażenia, przykład mamy dwa rozbite motory :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |