Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomzyniacy Referendum - najlepszy bat na urzędników |
Oglądnie na 3 calowym ekranie to nie jest przyjemność :), nie ma co sobie tego wmawiać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomzyniacy Referendum - najlepszy bat na urzędników |
No właśnie a ja ja słyszałem inną wersję dzisiaj... Komu wierzyć?? Moja wersja: 4 Chłpaków idą normalnie... Zaś 10 wybiega do nich z Kijami Łańcuchami kastetami kamieniami... Co ta 4 miała robić - Bronili się jednemu wrwali łańcuch i uderzyli jednego i taka z tego sprawa..
|
|
Nie baw się w to, tylko kasę niepotrzebnie stracisz. Teoretycznie można wygrać, ale takie serwisy mają boty aukcyjne które podbijają do momentu aż towar im się zwróci, a trafienie na końcówkę aukcji jest niemalże niemożliwe. DiDi
|
|
bzdury niczym z forum prawda2
|
|
http://www.sheraton.pl/ "Keep it"
|
|
tłumy niesamowite... zrobiliby impreze disco polową i miejsca by dla ludzi zabrakło... No ale wszyscy tu techno słuchają i hip hopu. Fantic
|
|
hehe tak ja jeździłem w tych godzinach i widziałem jak oni jeżdzą jak nie policja tylko jak warjaci ............... dalej nie bede kom..........
|
|
Nie przejmuj sie - nie Ty jedna jestes na tym forum tak traktowana. *.*
|
|
quakee jak to nie byli dzieci? dziś rozmawiałem ze znajomą obserwującą całe towarzystwo i twierdziła, że to dzieci w wieku gimnazjalnym, gdyż znała jednego z nich. gówniarze powinni znaleźć sobie jakieś ciekawe zajęcie, a nie urządzać sobie "Mafijne" porachunki. zero perspektyw na przyszłość dla was.
|
|
a kogo szukasz?
|
|
Czy ktoś się wybiera i ma informacje na temat tej imprezki. z tego co słyszałem to jutro za nowym mostem mają być te mistrzostwa.
|
|
ile?? Fantic
|
|
Jak zwykle dowiemy się o wszystkim po zakończeniu zawodów, żal...
|
|
O ktorej mniejwiecej sa konkursy dla dzieci? Czy na tej imprezie beda jakies atrakcje dla dzieci, chocby jakis plac zabaw? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |