Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ograniczenia nauki historii .... |
To ja podałem koledze nr telefonu do Was i dzięki temu zadzwonił, a że nie był to ten pies, to już inna sprawa, ale myślę, że każda informacja jest ważna. Po drugie jak znając kolegę tyle lat nie usłyszałem od niego nigdy przekleństwa, myślę, że i teraz tak było. Najlepiej to zaatakować z góry i zdać z siebie rację, zamiast pomóc uratować chorego psa, bo to nie mój. Rzeczywiście akurat przechodził jego znajomy i razem zawieźli psa do schroniska, gdzie dyżurna Pani przyjęła i nakarmiła. Czymże jest ogłoszenie na forum jak nie prośbą do internautów o pomoc. Jak się oczekuje pomocy od innych to i samemu trzeba okazywać innym. Dzięki takim ludziom odzyskaliście psa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ograniczenia nauki historii .... |
nastepny agresywny
|
|
Co ty się masz z tymi agresywnymi ? Ja w 100% spokojny jestem i na spokojnie pisałem
|
|
ja wybralem chemie i matme
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
..hallo zapraszamy juz na koncert zespolu SYNDROM LI ..utworzony z muzykow lomzynskich i warszawskich...grajacy melodyjnego rocka,,,,refleksyjnie i ostrzej...z byla wokalistka Browaru Lomza LIlka.((... koncert odbedzie sie 9.10 w klubie BOnar o godz.19.00.. pod haslem Syndrom li & goscie. Wystapi zaprzyjazniony zespol Mad Bee...bedzie super klimat z niespodzianka . Wpadajcie.Wjazd ...7zlotych polskich.
|
|
Chinole nie przywiązują zbyt wielkiej wagi do życia czy zdrowia innych.Większość ich produktów jest zrobiona na odpier*** począwszy od wiatrówek ( przykład - http://www.airguns.pl/porady-sprzet-obcinaczka-palcow ) kończąc na samochodach niestety..
|
|
drewniane będziesz wymieniać za 5 lat na plastik
|
|
a ja wiem a ja wiem ;P kto tu jest z aw ;P
|
|
lowca powiedz;)
|
|
Członkiem moze byc wiele osob, bo wiele osob z autowizją pracuje. Są przeciez osoby od zdjec, tekstow i od czegos tam innego...
|
|
to tak jak siding przyszedl ze stanow do europy potem do nas potem styropian - co juz niektorzy wymieniaja na welne mineralna, tak samo plastiki . na zachodzie sie je usuwa a u nas heja dawaj bo tanie:) tylko drewno no chyba ze masz duzy dom i co za tym idzie duze koszty ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Może nie w temacie ale co tam :) Dywagacje przeciętnego Polaka W życiu bym nie poszedł do roboty za 2 tyś. na rękę. Żyje z konkubinatu, 3 dzieci, jedno chyba moje. Ona zarejestrowana oczywiście jako samotna matka. Full socjal - czynsz MOPS płaci, 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę - po co mi jak i tak mam darmo prąd z klatki schodowej. Żarcia tyle że zjeść sie nie da - makaron, cukier, ryż sprzedajemy znajomym, bo sklepy nie chcą - jest opisane "pomoc społeczna - nie na sprzedaż". Dzieci mają ciuchy z darów - wszystko nówki, jedzenie w szkole darmo. Na wakacje "pod gruszą" dzieci z pomocy społecznej dostały po 700zł - kupiłem se nową komórkę, full wypas. Kredyty mam wszędzie gdzie dali, nigdzie nie spłacam - mogą mi skoczyć - komornik nie ma mi co zabrać a zresztą jakby co to konkubina z dziećmi robi takie przedstawienie że urzędnicy przy dziennikarzach muszą nas jeszcze przepraszać) tak że żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować. Kablówkę mam darmo - wkłułem sie w kabel na sieni - tak ze od rana piwko, papierosek i Eurosport - no, nie będę wam dłużej przeszkadzał - bierzcie się do roboty, bo ktoś musi zarobić na nas biednych, pokrzywdzonych przez los..
|
|
Też bym chciała wiedzieć:)
|
|
Gościu opóźniony w rozwoju a wy mu dokuczacie. Z tego co mi wiadomo to państwo płaci tym legatom.
|
|
Chodzi w tym temacie o łosia,który skoczył pod autobus?Autobus jechał przez las o ile dobrze zrozumiałem niusa,a w lesie to ludzie są gośćmi u zwierząt nie odwrotnie,to natura i co zrobić?Na pewno był znak ostrzegawczy..zgadzam się z tym co napisał Osiem[b/]..to ludzi jest za dużo..tej czystej natury zostało nam nie wiele..szanujmy to..a że stało się tak..wypadek przypadek ani zwierze ani kierowca autobusu nie mogli tego przewidzieć..
|
|
A skąd wiesz, że młode siksy dają dupę... Widzę, że więcej wiesz ode mnie...ciekawe skąd.... A no tak zapomniałem, koledzy powiedzieli i dużo plotek krąży... Żal to właśnie napisałeś....
|
|
gural81 rozumiem Twoje rozgorycznie, ale nie porównuj kina w łomży do warszawy. dobrze, że w łomży w ogóle kino jest i jakoś funkcjonuje ... A co do rozrywki dla swoich dzieci to zawsze możesz wypożyczyć film na DVD i zrobić im kino domowe. pomysłów zapewne masz dużo, wprowadź je jedynie w życie i na pewno Twoje dzieci nie odczują braku Multikina. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
z tego co piszecie to jakieś zycie klubowe jest. Problem w tym ,że w większości cierpicie na przerost ambicji nad treścią i taki poziom jaki te kluby reprezentują musi wam niestety wystarczyć.
|
|
Wiesz, że nazywanie kogokolwiek "czarnuchem, białasem, czy żółtkiem" jest obraźliwe?
|
|
w szpitalu przyjmowała kiedys Napiórkowska to jest psycholog dziecięcy ale jest naprawie świetna w tym co robi nieważne czy ma sie 10 lat czy 30 potrafi pomóc teraz gdzieś przenieśli to chyba na fabryczna jesli sie nie myle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |