Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łagodne wyroki dla członków gangu pruszkowskiego-A Rudy Płemier nic nie może!! |
madziusmadzius... puszysta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łagodne wyroki dla członków gangu pruszkowskiego-A Rudy Płemier nic nie może!! |
dali d....y nawierzchnia nierówna zrobiona na odwal. za coś takiego wykonawca nie powinien dostać zapłaty!
|
|
Re: Łagodne wyroki dla członków gangu pruszkowskiego-A Rudy Płemier nic nie może!! |
Czy łomżyniacy muszą chodzić tylko do jednej Yamy na dyskotekę ?? ;] to jest chore ! Gdy Amnesia w czwartek jest pusta to w Yamie nie ma gdzie ruszyć dupą za przeproszeniem ... Czy to nie jest dziwne i śmieszne ?
|
|
Zaraz się zacznie... :D
|
|
zejdźcie z jasia , wporządku chłopak , inteligencją na pewno wyprzedza nie jednego z was :)! Takos
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Re: Łagodne wyroki dla członków gangu pruszkowskiego-A Rudy Płemier nic nie może |
Trzeba móc uszanować każdy gust. mi nie przeszkadza jeziorko i w nim znany klub ani tez nieco te bardziej "snobistyczne" w Łomży ;) Idiotyzmem jest tez, zwracanie uwagi na rejestracje aut. Ps. Rodowitych łomżyniaków to nawet nie ma 20%. dla mnie rodowity łomżyniak to taka osoba, której rodzina jest w tym mieście od kilku pokoleń czyli z dziada pradziada. nie jest to żaden niuans :)
|
|
ajj panowie panowie a czy to aż tak ważne czy stracili lokal czy nie , czy mają fury czy nie ? w sumie to ich sprawa ! fury mają załatwione przez kogoś np. z rodziny gdzieś tam kto stoi wyżej rangą :p i tyle . A pogłosek o Auto Wizji to już nie raz było do groma heheh zazdrość zazdrość jeszcze ras zazdrość ! a ta osoba co wyemigrowała to taki spec od kompów co wcześniej pomagał AW. Teraz chłopak aktualnie w Wawie siedzi i ma się dużo lepiej jak w tej Łomży :)I następne sprostowanie :mówicie , że te stówek nie mają a wejście zobaczcie ile tych aut było :p hehe mi się wydaje , że w okresie gdzie Polską rządzi kryzys gosp... i to ,że przetestowali aż tyle fur po prostu osłabiło na ten czas dostępność do aut ;) Aha i to , że były uszkodzenia aut to prawda , ale co im do tego wiadomo że takiej fury nie dostaniesz bez pełnego pakietu ubezpieczeń ;) --------------------------------------------------------
|
|
na miejskim ? nie ma biletów ulgowych ?
|
|
Re: Łagodne wyroki dla członków gangu pruszkowskiego-A Rudy Płemier nic nie może |
aha i jak ktoś tam chce się wkręcić heheh bo już nie raz słyszałem takie teksty odnośnie AW to po pierwsze naucz się ******** dobrze pisać potem naucz się ******** dobrze fotki robić po to aby chały nie siać i bądź odpowiedzialny bo jedziesz wózkiem za kupę papy ;) oczywiście mowa tu o propozycji heh składajcie a nuż się zgodzą ja osobiście mam to w dup... mam swoją robotę ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
o,znalezli sie madrale. poszukaj wczesniejszych postow o naciagaczce kiki czy jak jej tam co sobie reklame robila na forum .Żal.pl --------------------------------------------------------
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=204907&t=204907 proszę bardzo oto super wróżka Takos
|
|
Nie radzę iść do wróżki strata pieniędzy, te osoby "wróżą", a właściwie mówią ci to co chcesz usłyszeć, żadnej magicznej mocy nie posiadają. W łatwy sposób możesz taką osobę sprawdzić zapisz na kartce papieru jakiś powiedzmy 10-15 (np. 712537512612)cyfrowy numer, schowaj do kieszeni i niech zgadnie co tam masz napisane. Jeżeli odgadnie prawidłowo to ma moc :P, a jak nie oszustka.
|
|
lks@wp.pl
|
|
a jakego macię interneta explorera?hodzi o prentkość :))) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
hello - no wlasnie siatkowka albo cokolwiek halowego na dlugie wieczory?
|
|
ja również mam prace maturalną z j.polskiego temat związany z rewolucją w literaturze
|
|
inicialy :P
|
|
Wybieram się na studia rolnicze uzupełniające magisterskie do WSA. Powiedzcie mi jak tam jest??? Czy dam sobie radę bo skończyłam zarządzanie i marketing??? Prosze o opinie o szkole i kierunku???
|
|
nie podcinajcie tego co macie , bardziej starajcie się zadbac o prestiż tej uczelni bo niedługo pozostanie wam tylko roztrzasanie gnoju na polach. Sprawdź to uszczelki na zamówienie drugiej szansy nie będzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |