niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ujawnienie wszelkiej dokumentacji dotyczącej powstania Platformy

i tak II LO jest the best !!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ujawnienie wszelkiej dokumentacji dotyczącej powstania Platformy

Zna ktos moze jakies ciekawe stronki z ktorych mozna pobrac darmowe dzwoniki polifoniczne, tapiety itp...

Piwo Łomża w USA od 1997 r ?
Dziwne - będąc w 1990r w USA piłem jakąś Łomżę...

II Lo jest najlepsze ale tuż za I LO :)

kupiłam c65 z aparatem i bateria trzyma mi 3 dni czy to normalne???

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Kolorowo, głosno, wesoło, młodziezowo to i w kosciołach bywa. Wystarczy popatrzeć ile młodych przyjezdza na spotkania z Ojcem Sw.
Czarno, smutno, zawistnie? Tylko taka alternatywe widzisz dla WOSP?
Można przecież równie dobrze zbierać pieniądze nie deprawując przy okazji młodzieży. Tylko wtedy nie pokażą tego w TVP.

Ktoś tu wspomina o Rydzyku. Przepraszam, ale niestosowne porównanie. Radio Maryja jest jakie jest, moglo by byc lepsze, ale nikt nie zmusza do jego słuchania, ani do placenia na nie. Utrzymuje się z tego co zbierze, buli kasę za koncesje itp.
WOSP robi dobra robote i niewiele mam do niej samej. Nie podoba mi sie pozaorkiestrowa robota pana Owsiaka, ,,robta co chceta", ta kontynuacja hipisowskiego ,,milosc, seks i rock'n'rool". Dla mnie jest osobą dwuznaczną moralnie. Jakby to powiedziec: Nie kupiłbym od niego używanego samochodu.
Nie podoba mi sie promowanie orkiestry w TVP. Czy orkiestra płaci za czas antenowy? Nie płaci. Czyli wszyscy abonamentowcy i reklamujący się w telewizji dokładają do niej czy chcą czy nie. Gdyby to było w prywatnej TV to nic mi do tego. Ale to jest TVP. Znow dwuznacznosc moralna.

Zbych

beda 3 tory ktore bedziesz musial przejechac jak najszybciej mozesz i bedzie mirzony tobie czas.....

Ja jako "ludź" spoza Łomży niestety nie mogę byc w pełni obiektywna ze względu na fakt, iż wszystko, co z Łomżą związane, kojarzy mi się pozytywnie :). Nawiasem mówiąc jestem dla Waszego miasta żywą reklamą :D
A nieco poważniej (choć wcale tak bardzo se nie pożartowałam),
jak dla mnie kolorystyka tego, jakże dynamicznego, jelonka jest trochu zbyt jaskrawa - przecie kredek w pudełku jest nieco więcej nawet niż 12...
Piszą na 4lomza, że Prezydent zatwierdził, ale czy był rozpisany jaki konkurs w tym względzie?
Pozdrowionka

Pomyłka, chyba z przejęcia...

Pogrzeb się odbył. Świeciło słońce wyraziście, boleśnie, w środku dnia, gdy mrozek szczypał żałobników a to w policzki, a to w palce. Przy grobie rodzinnym bylo nas z 200, może mniej, może więcej osób. Byli i pięknie przemawiali - serdecznie, osobiście, ciepło - prezes TPZŁ, wojewoda, prezydent, dowódca garnizonu, komendant chorągwi i drużynowy "Ptaków ptakom"... Ponotowałem trochę ich słów, pozbierałem trochę okruchów wdzięczności, może przypomnę w którejś z gazet albo i na Forum, jesli redakcja sie zgodzi... Były salwy honorowe, trzykrotne, kwiaty, znicze (mój za pięć zł, czerwony, razem z ciocią Wiesią - 86 lat, albo i 93?, sam nie wiem na pewno - zapaliliśmy go i postawili na grobie Janickich, tym z obeliskiem strzelistym obok brukowanej alejki wiodącej do kaplicy... Na prostej, bez ozdób trumnie dh. Mariana Jego ulubiona rogatywka, w którejśmy Go widzieli na tylu uroczystościach i widzimy na tylu, tylu zdjęciach... dziwnie zaglądało się do czeluści grobu z tą trumną... dziwnie sie teraz obok grobu Matki i Syna przechodzić... juz nie jak koło zabytku...
MRD

autochton : W Twojej opowiesci pomyliles zakonczenie :ptaszek siedzacy w gownie odmarzl,ale nie odlecial, tylko zaczal radosnie cwierkac, co uslyszal lis,ktory wyciagnal go i zjadl. Tego dotyczy koncowka moralu.
A moze ja tak jakos czasem za bardzo czepiam sie szczegolow.

nar

ty maykel uwazam ze jestes kompletnym idiota,nie moge zrozumiec czemu takie niedorozwoje jeszcze zyja na tym swiecie,takich ludzi powinno sie tepic jak chwasty :p zastanawiam sie jak ty wygladales na swojej studniowce przypuszczam ze byles tak pijany ze chodziles po scianach! gadasz na innych a sam pewnie nie lepszy byles!!!! lepiej jest oceniac innych co nie??? pomysl czasami nad tym co piszesz !!no bo wiesz myslenie nie boli atobie napewno by sie przydalo!!! tak sie sklada ze jestem tegoroczna maturzystka i mnie to wkurza ze przez taka oferme niektorzy moga miec popsuta studniowke!!! twoje zarzuty sa zupelnie bezpodstawne wydaje mi sie ze masz jakies kompleksy i dlatego umieszczasz takie bzdurne klamstwa by sie dowartosciowac ale wiesz co ci powiem twoje dzialania sa zupelnie bezcelowe bo NIKT nie bierze do serca takiego debila!!!

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org