czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PSL kręci.Także film

P.A nie bede tu z toba polemizowac ale moi znajomi prowadza jeden ze znanych lokali w Warszawie widze ze jednak jestes laikiem w tych sprawach i niestety pozostanie ci jednak chodzenie po lomzynskich pubach bo mysle ze dalej chyba nie byles.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PSL kręci.Także film

Czy ta straż miejska nie ma już co robić ? Siedzą w samochodzie, wożą się peugeot-em, wystawiaja radary, które powinny być widoczne albo mieć punkt ostrzegawczy jak stałe radary to specjalnie ukrywają, żeby kase zarobic na nowe samochody ... itp. Jest Policja to po co straż miejska ? to tylko zbędna jednostka której nigdy nie widziałem patrolem na ulicy. Kto twierdzi, że oni są zbędni ? Dla mnie to jest chore nie mają co robić tylko te blaszaki wystawiają, żeby kogoś chapnąć na zdjęcie ... żal, tylko z tego słyną niech sie nie zdziwią jak im ktoś kiedyś zawinie ten radar, albo zdewastuje ...

sfrustrowany użytkownik

tak pomnik na placu z granitowej kostki to piekny pomysl szkoda ze za moje pieniadze - ale chodzi o pomysly

Lomza jest znana z tego ze ma McDonalda (po drodze na mazury) wiec proponuje dwa zlote luki, najlepiej takie wielkie zeby bylo widac z obwodnicy.

Zamiast pisać głupie tematy na forum wejdźcie tutaj:

http://two.drawball.com/

Klikacie na ZOOM i możecie malować co wam się żywnie podoba.

Jak chcecie to można się zgadać i narysować ŁOMŻA - najlepiej gdzieś w prawy górny rogu "kuli".

UWAGA: WCIĄGA hehe

Dziwię się, że ta instytucja jest w ogóle potrzebna, chociaż prezydent musi mieć swoje psiaki, ale sam osobiście nawet na stabilizację finansową czyli systematyczne wypłaty i w miarę dobre z tego co wiem to hańbą by było robić za takiego psiaka. A co do tematu "Po co jest Straż miejska?" przywozi i odwozi swoich przełożonych do Urzędu miasta, pilnuje porządku (czyli siedzi w samochodzie), ustawia radary po czym chwila relaksu czyli parę kółek wokół miasta i cóż resztę dniówki przewali na tzw. "posła" (śpię, ale byłem), a najgorsze w tym wszystkim to jest to że my podatnicy nie możemy wpłynąć na tych nierobów, chyba że ktoś z forumowiczów zna jakiś pozytywny przykład z ich strony, lecz jakby przyszło przeprowadzić internetowe głosowanie to sądzę, że 90% ludności tego miasta jest za tym, że ten szajs jest niepotrzebny.

Można walnąć napis ŁOMŻA zaraz obok tej kaczki po prawej stronie, nad flagą Polski. Tylko musi być więcej chętnych do malowania hehe.

jestem gotowy do rysowania ktoś jeszcze

Ciekawie wyszło "ŁOMŻA **** NAZI"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org