Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PSL kręci.Także film |
P.A nie bede tu z toba polemizowac ale moi znajomi prowadza jeden ze znanych lokali w Warszawie widze ze jednak jestes laikiem w tych sprawach i niestety pozostanie ci jednak chodzenie po lomzynskich pubach bo mysle ze dalej chyba nie byles.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PSL kręci.Także film |
Czy ta straż miejska nie ma już co robić ? Siedzą w samochodzie, wożą się peugeot-em, wystawiaja radary, które powinny być widoczne albo mieć punkt ostrzegawczy jak stałe radary to specjalnie ukrywają, żeby kase zarobic na nowe samochody ... itp. Jest Policja to po co straż miejska ? to tylko zbędna jednostka której nigdy nie widziałem patrolem na ulicy. Kto twierdzi, że oni są zbędni ? Dla mnie to jest chore nie mają co robić tylko te blaszaki wystawiają, żeby kogoś chapnąć na zdjęcie ... żal, tylko z tego słyną niech sie nie zdziwią jak im ktoś kiedyś zawinie ten radar, albo zdewastuje ... sfrustrowany użytkownik
|
|
tak pomnik na placu z granitowej kostki to piekny pomysl szkoda ze za moje pieniadze - ale chodzi o pomysly Lomza jest znana z tego ze ma McDonalda (po drodze na mazury) wiec proponuje dwa zlote luki, najlepiej takie wielkie zeby bylo widac z obwodnicy.
|
|
Zamiast pisać głupie tematy na forum wejdźcie tutaj: http://two.drawball.com/ Klikacie na ZOOM i możecie malować co wam się żywnie podoba. Jak chcecie to można się zgadać i narysować ŁOMŻA - najlepiej gdzieś w prawy górny rogu "kuli". UWAGA: WCIĄGA hehe
|
|
Dziwię się, że ta instytucja jest w ogóle potrzebna, chociaż prezydent musi mieć swoje psiaki, ale sam osobiście nawet na stabilizację finansową czyli systematyczne wypłaty i w miarę dobre z tego co wiem to hańbą by było robić za takiego psiaka. A co do tematu "Po co jest Straż miejska?" przywozi i odwozi swoich przełożonych do Urzędu miasta, pilnuje porządku (czyli siedzi w samochodzie), ustawia radary po czym chwila relaksu czyli parę kółek wokół miasta i cóż resztę dniówki przewali na tzw. "posła" (śpię, ale byłem), a najgorsze w tym wszystkim to jest to że my podatnicy nie możemy wpłynąć na tych nierobów, chyba że ktoś z forumowiczów zna jakiś pozytywny przykład z ich strony, lecz jakby przyszło przeprowadzić internetowe głosowanie to sądzę, że 90% ludności tego miasta jest za tym, że ten szajs jest niepotrzebny.
|
|
Można walnąć napis ŁOMŻA zaraz obok tej kaczki po prawej stronie, nad flagą Polski. Tylko musi być więcej chętnych do malowania hehe.
|
|
jestem gotowy do rysowania ktoś jeszcze
|
|
Ciekawie wyszło "ŁOMŻA **** NAZI"
|