piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Politycy pobłażają pseudokibicom!!!!!

Nie wiem, tylko czemu podkreślają to że browar jest eksportowany do USA. Co z tego skoro i tak kupić je można tylko tam gdzie są największe skupiska polaków, w szczególności greenpoint. Także żadnej furory tam nie robi.

BYŁEM .... WIDZIAŁEM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Politycy pobłażają pseudokibicom!!!!!

wszyscy jesteście zajebiści ale w oprócz 1 LO zadnej szkoly z lomzy nie ma w rankingu ;] heh

"Ludzie!!!!!! Co wy sie czepiacie!! to zaj**sta szkoła!!! Świetna atmosfera i niezłe podejście nauczycieli do uczniów, tolerancja, której (jak patrze na wypowiedzi) to raczej nie macie..."

1. Atmosfera - w zeszłym roku była lepsza, w tym się trochę psuje, ale i tak jest dobrze.

2. Podejście nauczycieli do uczniów - to mnie rozbroiło - owszem są świetni nauczyciele (np. pani Urbańska), jest sporo nauczycieli dobrych, ale duża część to podejście ma jak Babajaga do Jasia i Małgosi...

3. Tolerancja - mógłbyś to sprecyzować?

zapoznasz się z *** ***

To już mamy ze sześć oficjalnych kolorów miejskich: we fladze trzy, w logo jeszcze zielony, którego we fladze nie ma (bo ten pomarańczowy to podobno zółty) a w herbie brązowe bobki pod jeleniem. Znaczy kamienie.
Czekamy na nastepne propozycje znaków graficznych bo przecież nawet kredek w pudełku jest 12!!!
_______________________________________-

Zbych

Nic z tego nie rozumiem. Piszesz 16-01-05 , że pożegnamy 12 stycznia 2005r.?

W Białym jest parę bilbordów z dużym zielonym piwem na tle manchattanu.

ladna zielona i oryginalna kolorystyka;))

Zbych

Niestey TAK!

u, powazna sprawa. jak sie moj kolega upil to go trzymalo 2 dni, ale 3 - nigdy.

Jak trzyma i nie puszcza 3 dni zglos sie do lekarza bo jeszcze ci reka spuchnie.
howgh!

Moje gg kradnie pacjent z czarnobylu !!!!!!!! dobra zablokujcie tego frajera sledczego !!!!!!!!!!!!

Kolorowo, głośno, wesoło, młodzieżowo, szczerze... albo: czarno, smutno, jękliwie, mocherowo-zawistnie... to są dwa warianty działań do wyboru. Ja wybieram zawsze ten pierwszy, bo wolę kolory życia, a do nieba z tym "berectwem" mi nie po drodze:-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org