Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaki jest polski patriotyzm... |
drewniane na Sikorskiego teraz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaki jest polski patriotyzm... |
Ale o co tu chodzi z tą karetką i księdzem?? Co? Gdzie? Jak? Kiedy?
|
|
za darmo powinni dawać
|
|
firmę domel proponuję
|
|
Witam serdecznie!Czy ktoś z użytkowników hoduje pytona królewskiego? :-) Planuje sobie zakupić tego gada i chcialbym prosic o jakies opinie i porady typu:jak urządzic terrarium lub gdzie w Łomzy mozna kupic takiego węża.pozdrawiam
|
|
jedna rada uwazaj na gada xD tak na powaznie to widzialem kiedys takiego weza i powiem ze cos pieknego
|
|
jasiu o jaka pomoc ci chodzi zwalisz mu pupa? hahah
|
|
Ja proponowałbym lokal z daniami kuchni czeczeńskiej , gdyż rynek ten w Łomży nie jest brany pod uwagę , a grono potencjalnych klientów powiększa się w zastraszającym tempie. Jeszcze jakaś dobra lokalizacja w pobliżu hotelu emigrantów to mogło być to xD
|
|
Wejdź na stronę PKS Łomża i tam są godziny a co do odpłatności to już kierowca Ci powie .
|
|
Zgninęła kotka w okolicach Prusa biała, na grzbiecie brązowo-czarne centki. jeżeli ktoś widział proszę o kontakt pod nr telefonu 506671195 lub 218-75-96
|
|
Nie interesuje Ciebie temat to nie pisz głupich postów[polo disco]
|
|
Naprawdę bardzo ładny, ale wątpię, żebyś w Łomży znalazł pewnego i znającego się na rzeczy hodowcę, jak i w ogóle, czy byś znalazł tu ten okaz.
|
|
A sklep u Paziowej na Buczka kto pamięta? Tam było dopiero dobroci. Najmodniejszy sklep w całym województwie łomżyńskim.
|
|
jak w temacie,możecie polecić jakiś dobry film na wieczór? komedię,horror oby coś naprawdę ciekawego.z góry dzięki:)
|
|
American history x stary ale lepszego nie widziałem o faszyźmie i do czego prowadzi
|
|
Szybko i wściekle!
|
|
malował ktoś może tą farbą?? jakie odczucia??
|
|
U nas dostaniesz takiego jedynie na zamówienie, z czego 90% jest zza granicy. Polecam Ci jakieś dobre forum terrarystyczne, tak na pewno Ci doradzą. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a jaka nagroda eheh ???
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
W normalnych krajach to jedzie zautomatyzowany pojazd, maluje te linie szybko i dokladnie. Powalaja mnie ci goscie z wiaderkami farby i walkami na kijach. Bo nawet to co jest do recznego wykonania to robi maly sprzet na kolkach...
|
|
nie kojarzę
|
|
Van Wilder Freshman Year właśnie se obejrzałem całkiem fajny ;)
|
|
witam, szukam namiaru (najlepiej nr tel) do native speakera - chodzi mi o konwersacje z j. ang. Proszę o namiary jeżeli ktoś ma. Dzięki:))
|
|
dzięki:) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Nie boj sie martyna wroci:) Moja kocica tez sie zawsze szlaja jak jest cieplo. Za pierwszym razem tez sie wystraszylam.... ale zglodniala i przyszla:P
|
|
Ale ja mieszkam w bloku to niewiem czy wróci:)
|
|
Czy on byl moze taki nie wysoki i chudy? Na zwyklym skladaku? Jezeli tak to dosc czesto bywa tez w krzakach przy ks. anny. Kiedys juz siostra wzywala policje... Poza tym jak dziolcha idzie sama to on lubi ja pogonic... Dlatego lepiej na tego palanta uwazac. Zreszta po mordzie napewno juz nie raz dostal i dalej mu malo...
|
|
Magdalena Kamińska-płyta z wesela-najlepsza pamiątka. Natomiast A.Perzanowski-porażka,jeszcze naubliżać potrafi ;[ ale że temat o tych,których polecamy to nie będę się rozpisywać na temat tego pana. --------------------------------------------------------
|
|
Autor: masakra (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 22-08-09 14:12 trzeba go znaleźć i mu dojebać tak żeby na oczy nie widział i się skończy pyskowanie bo już mnie wkurwia ten dekiel czasami mam ochotę założyć jakiś ciekawy temat ale jak pomyślę o tej kalece śmietanie to rezygnuje bo wiem że za chwile błyśnie inteligencją i choćby miał takie samo zdanie w temacie co 99 procent innych forumowiczów to dla hecy i tak będzie robił na odwrót... założę się jasiu że nie tylko ja bym Ci za to wjebał cieciu Ty i ciekawy temat? Ciekawy to napewno byłbyś jako obiekt badań w szpitalu psychiatrycznym.
|
|
by wynająć lokal na Długiej? Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie?
|
|
Nie no jak cię nie stać na 40-60 zł na diagnozę to co ty chcesz naprawić .
|
|
|
|
1500100900
|
|
Autor: ktoś-coś (---.introlan.pl) Data: 22-08-09 16:42 Autor: masakra (---.dynamic.gprs.plus.pl) Data: 22-08-09 14:12 trzeba go znaleźć i mu dojebać tak żeby na oczy nie widział i się skończy pyskowanie bo już mnie wkurwia ten dekiel czasami mam ochotę założyć jakiś ciekawy temat ale jak pomyślę o tej kalece śmietanie to rezygnuje bo wiem że za chwile błyśnie inteligencją i choćby miał takie samo zdanie w temacie co 99 procent innych forumowiczów to dla hecy i tak będzie robił na odwrót... założę się jasiu że nie tylko ja bym Ci za to wjebał cieciu Ty i ciekawy temat? Ciekawy to napewno byłbyś jako obiekt badań w szpitalu psychiatrycznym. Ha dobre dobre;D
|
|
Czy mnie się wydaje, że to jest chyba zbyt duża afera zrobiona wokół tego statku? --------------------------------------------------------
|
|
To się nie zarejestrujesz w UP, albo szukaj innego mieszkania, gdzie ktoś będzie chciał Cię zameldować tymczasowo, albo rejestruj się w mieście, gdzie masz meldunek z zaznaczeniem, że szukasz pracy w Łomży. A co do meldunku tymczasowego to nie rób sobie nadziei, nikt kto wynajmuje mieszkanie nie chce meldować, bo to dodatkowe koszta, a większość wynajmuje mieszkania "na czarno" czyli nie odprowadza podatku od tego zarobku. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jak afera to CBA trzeba nasłać
|
|
może ten ksiądz to jej ojciec buahahaaha
|
|
Mój nick? hehe, widzę ktoś tu jest przewrażliwiony.
|
|
|
|
Autor: jasiu_śmietana (---.elomza.pl) Data: 22-08-09 19:02 wszystkie nicki so moje :))) Nie bądź chociaż bezczelny ;/ one są moje! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
district 9
|
|
Zalewski podobno niezle wesela robi
|
|
Ja tez mieszkam w bloku:) I napewno wroci. Daj sie kotu troche poszlajac:) Taka jego natura :P
|
|
Agness, dziwne ze ten facet z "eleganskim fordem focusem z 4lomza/forum", jakos nic nie pisze ze bylo rewelacyjnie i ze swietna z Ciebie dziewczyna mimo tego, ze troche tu na forum niski poziom reprezentujesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |