Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO patronuje RUCHOM SEPARATYSTYCZNYM w Polsce(?!) |
http://www.youtube.com/watch?v=5kJ09FpWoaM&feature=related
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO patronuje RUCHOM SEPARATYSTYCZNYM w Polsce(?!) |
abc
|
|
Czego brakuje Wam w naszym mieście ? Kawiarnia, dobra restauracja, karczma ? Jakiś konkretny sklep, usługi a może coś z rozrywki. Coś co jest słabo rozwinięte albo coś czego nie ma w Łomży. Podzielcie sie opiniami na ten temat.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
|
|
Część Wszystkim zainteresowanym pracą w policji:) Po jutrze jadę do KWP Katowice złożyć wszystkie wymagane dokumenty dotyczące naboru. Mam kilka pytań dotyczące w tej kwestii.A mianowicie mam mały dylemat w wypełnieniu Ankiety Bezpieczeństwa Osobowego w pytaniu nr.23 w pkt b .(tabelka) Może wydać się wam to śmieszne ale kiedy doszedłem do tego pytania to mi się scyzoryk otwierał w kieszeni;/ ______________________________________________________________ Pytanie w tym punkcie brzmi:Proszę podać następujące dane dotyczące uczelni ,szkół i kursów,które Pan(-i) ukończył(a) w przeszłości: Nazwy i adresy wszystkich szkół ,uczelni i kursów zawodowych. Mam pytanie:Czy mam przez to rozumieć że mam chronologicznie zaczynając od szkoły podstawowej do ostatniej szkoły wypisać te szkoły czy wystarczy że napiszę ostatnią ukończoną szkołę????????? _____________________________________________________________ Mam jeszcze jedno pytanko dotyczące waszego przebiegu tej rekrutacji.Jeżeli 20.08.09 złożę dokumenty to w jakim mniej więcej czasie dotrę do końca.Oczywiście pytam tak czysto hipotetycznie. Może ktoś z was pamięta daty przebiegu rekrutacji? Bardzo byłby wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam:)
|
|
i z tego wyjdzie morał taki że właścicielka jest sama sobie winna ponieważ pies nie był prowadzony na smyczy. no chyba że autorka tematu zapomnia ła dodać iż ów pies tą smycz posiadał i był prowadzony przez właścicielkę. no ale nie zmienia to faktu że ten pan zachował się jak s...........yn.
|
|
|
|
O prosze ,czyli wychodzi na to ,że kierowcy z okolicznych wiosek i miasteczek nie są wcale tacy źli. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
pieprzony cham. Nie można być obojętnym na takie bydlackie zachowanie.
|
|
Megan_5 to o czym piszesz jest bardzo ważne pozwala traktowac złych ludzi równie źle jak robią to oni i absolutnie nie przekraczasz prawa...I nie piszcie ze ten post jest nie potrzebny bo potrzebny jest bardzo po to aby uswiadamiać takich Bałwanków że nie są bezkarni i incognito.
|
|
szkoda ze na mnie nie trafi ja juz podobnych jemu nawet innych miastach wyciagalem z samochodu ciekawe czy wtedy byl by taki mocny wsrod kobiet tylko patrze
|
|
dobra koniec tematu bo ludzie nie ogarniaja
|
|
chamskie zachowanie kierowcy. ale jak pies nie był na smyczy to winna kobiety i to ona dostanie mandat;p .
|
|
cieplo to by mial jak by mnie zobaczyl tam
|
|
żeby on potrącił zatrzymał się przeprosił nie wiem nie zauważył albo pies mu wtargnął na drogę to ok rozumiem sytuacja losowa wypadek... ale to była premedytacja jeszcze uzasadnil, że to w imię zasad ...?? dobrego wychowania psa... i dzieci, bo jak mu ktoś zwrócił uwagę, że to mogłobyć dziecko to zdanie miał podobne... rozjechać... ot, taka SuperNiania
|
|
ok 40-50 aha i pies nie jest uczestnikiem ruchu według prawa... więc pewnie ja zapłacę prędzej mandat za ten post niż on za swoje zachowanie
|
|
Kina! Basenu!
|
|
i bardzo dobrze ze ten post napisalas ! trzeba podawac do wiadomsoci publicznej takie rzeczy szczegolnie z nr po prostu wstyd !
|
|
A właścicielka wie co to smycz ? To jest dopiero degeneracja i tupet. Zgodnie z Art. 77.Kw. "Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia, podlega karze grzywny do 250 złotych albo karze nagany." Także właścicielka jest sama sobie winna. Wypadek z udziałem psa wynikał de facto z nie przestrzegania prawa przez właścicielkę. Kierowca jest niewinny, pies jest niski i oficjalnie mógł go nie zauważyć. Radzę zaopatrzyć się w smycz, kaganiec i łopatkę do usuwania odchodów. To co robią właściciele psów to skandal.
|
|
Czyli według Twojego myślenia każdy może sobie na legalu przejechac psa który nie jest na smyczy bo np był mały i słońce mnie raziło ?
|
|
czy zachowanie po wypadku jest godne czlowieka?? zresztą co za różnica czy był na smyczy czy nie zauważył i zrobił to specjalnie ... degeneracja i tupet?? zostawie to bez komentarza naprawde
|
|
100mph czy Ty czytałeś co było wyżej napisane!!!??? zrobił to celowo!!! pies był na smyczy!!! a to co zrobił to zwyczajne przestępstwo i jest winny na 1500%!!!! na jakim to było osiedlu??? i jakie to auto???
|
|
Jak byl na smyczy, to kierowca tym bardziej beknie. Rownie dobrze mozna by uzasadniac, ze wozek z dzieckiem nie jest w swietle przepisow uczestnikiem ruchu. Poza tym, jesli kierowca mial jakies obiekcje co do zachowania przechodnia, to i tak nie on jest od wymierzania "sprawiedliwosci". I w jaki niby sposob ta kobieta zlamala przepisy? "Dodatkowo uznał, że będzie ludzi w ten sposób uczył jak się przeprowadza psy i dzieci przez jezdnie -ROZJEŻDŻAJĄC JE!! " Jesli to bylo stwierdzenie kierowcy, to nalezaloby go jak najszybciej skierowac na przymusowe badanie psychiatryczne, zanim faktycznie komus rozjedzie dziecko.
|
|
|
|
ja robiłam prawo jazdy za 800 zł i wyjezdziłam ok 35 godz.
|
|
bobo21 gdzie robiłeś? Słyszałem że u Jakubka taka promocja, ale wynika że ściema
|
|
bobo21 : wyjezdziłam odpowiedz skecz : gdzie robiłeś? he he he bobo21 sciemniasz :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a orientuje się może ktoś czy jakiś sklep zoologiczny zechce papugę?
|
|
zdarzają się tacy ludzie że obszczekują wszystko ale to nie jest duża część Łomży Niektórzy chodzą na takie imprezy i się dobrze bawią Powinni organizować takie występy Polacy zawsze będą narzekać nie wiadomo nawet co się zrobi No ale festyny powinny być
|
|
A pamiętacie może kto je produkował, co to za firma była co je robiła? Ale bym się napił takiego ptysia z foliówki :)
|
|
ta oranzadki byly w sklepiku u kolomba nawet grosza nigdy nie chcial spuscic lol's nar
|
|
Co ma na celu ten dziwny temat? Piszemy sobie o marzeniach czy pan rmffm też chce nam coś wybudować w Łomży? A jeśli tak to co to za dziwaczna sonda, skoro nawet nie określiłeś jaką powierzchnię masz do zagospodarowania? Jak rozumiem możesz wybudować wszystko? To ja poproszę Pałac Kultury, tylko żeby był wyższy niż ten w Warszawie. 0_o "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Za darmo to można w mordę dostać;]
|
|
kupiles gowno teraz sie bujaj
|
|
Ja ostatnio płaciłam za bilet do Gdańska 48 zl.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |