Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak bumerang powraca krotki film |
Mi samochody ciężarowe nie przeszkadzają, bo wiem po co są. Mi tylko przeszkadza to, że za kierownicą siedzą dupki którym nawet przez głowę nie przejdzie myśl o tym żeby zwolnić w obszarze zabudowanym a wstrząsy które wywołują pędzące TIR-y powodują pęknięcia ścian. Kto zapłaci ludziom za popękane ściany i rozszczelnione okna. Może dorzucisz się do ogrzewania zimą ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak bumerang powraca krotki film |
mi najbardziej brakuje muru chinskiego i zima ratownikow na plazy.a najbardziej madrych postow Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Gol dosyć przypadkowy ale dał szanse na awans. Najbardziej zadziwiło w meczu że Lech cały czas przegrywał pojedynki główkowe
|
|
to sie nazywa chipokryzja
|
|
Autor: floyd68 (---.lomza.mm.pl) Data: 20-08-09 21:32 "Ile tej czekolady było? Jedna? To Cię orżnęli!!! Ja jak idę oddać krew, to dostaję 7szt. Do tego 7 wafelków i soczek w kartoniku. Kawy nie liczę." Jak byś był i oddał krew, lub chociażby zajrzał przez ogrodzenie z czym ludzie wychodzą to byś wiedział ile tej czekolady było. Nie to jest ważne ile się "czekolady dostało " lecz fakt że możemy komuś w ten sposób pomóc! Bo jak mi się wydaję spędzić 30 minut na krześle to nie jest nic męczącego, za to jest świadomość ile może zawdzięczać tobie druga osoba. Nie zawsze w życiu liczą się tylko korzyści jakie możesz pozyskać. Czasami zwykły, bezinteresowny gest, chęć pomocy może sprawić większą satysfakcję. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Niestety problem nadal jest,mimo zamkniecia tego okienka.Juz mi rece opadaja:)Mam pytanie:czy kabel usb musi byc oryginalny?A jesli najprawdopodobniej nie jest,to czy to wlasnie moze byc przyczyna tej "awarii"?
|
|
Szczerze to wyjebanne jajca na lecha mam bo grać kurde grali ... ale dzięki nim kuponik wszedł na kilka stówek ;D ale napewno zimnego lecha z to nie kupie !
|
|
A co one czymś handlują ? jakiś dobry towar mają ? bo ja nie w temacie ;D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przewaznie handluja tym co maja
|
|
Zabieg regeneracji JOICO z pewnością wykonują w zakładzie Adama Rogińskiego. Cena to około 60 złotych- myślę, że uzależniona lekko od długości włosów. Jeśli masz zamiar regularnie odżywiać włosy w ten sposób- a efekty są powalające :)- to radzę kupić sobie taki zestaw. Proponuję poszukać na allegro bądź poprosić kogoś w Stanach. Cztery butelki to koszt w granicach 50 dolarów. Pozdrawiam.
|
|
raczej nie handlujo tylko sprzedajo uslugi - tzn to co w domu nauczyli nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Znacie może jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Łomży który zajmuje się motocyklami? Chodzi mi o dziwne stukanie w silniku Hondy CBR 900RR. Szukam kogoś kto zna się na rzeczy i zdiagnozował by co dolega mojemu sprzętowi oraz ewentualnie naprawił usterkę?
|
|
jeśli szukasz aparatu do np. fotografii przyrodniczej to polecałbym dołożyc jakies 300 zl i rozejrzec sie za lustrzanką,albo kompaktem z wymiennymi obiektywami..
|
|
Do Grabowa najlepiej jechać z Łomży przez Stawiski,tam na rondzie jedziesz w lewo (na miejscowość Dzierzbia) później cały czas prosto i przy wylocie z tej drogi będziesz miał drogowskaz na Grabowo..
|
|
Jak jechać do Piątnicy i kierować się na Nowy Most to naprzeciwko wieży ciśnień jest świetny facfhowiec.Polecam.
|
|
pozdro dla agusi!!!!!!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
aparat na klisze nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
amonek!!! a ty miszczu hcesz kopa w dupe? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
|
madry,wartosciowy.....katarzyna widze ze mnie juz rozszyfrowalas......
|
|
ktoś inteligentny udający idiotę
|
|
Rozłóż przez drogę brony, podpal stoś opon i nie daj się chłopie, nie daj bo rozjerzdża tę waszą Kraskę. A, i wasze miastowe krowy się powściekają i jakie bedzie mleko?
|
|
dzieciaku, nom, a potem ją pocałujesz xD
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 21-08-09 13:58 co robicie w pracy zeby sie nie nudzic? To gdzie Ty pracujesz, że się nudzisz ? :D No jak to gdzie ? Przewarznie to w pracy A że jest czas na nudzenie się ? Bo to ja sobie sam wybrałem pracę . Nie jest sztuką się narobić. Sztuką jest dobrze zarobić.
|
|
Auto Danielewscy na ul.Spokojnej.Zdecydowanie
|
|
http://konflikty.wp.pl/kat,1020229,title,Czeczenscy-rebelianci-wysadzilismy-elektrownie-i-zabijalismy-w-Nazraniu,wid,11417471,wiadomosc.html?ticaid=189ae No to oni tak uciekają przed wojną ? no ładnie <brawo> , czekam teraz kiedy u nas coś wysadzą ;) a włodarze niech dalej trzymają ich jak w domu .
|
|
Rafał Gędzius. Studio filmowe 791467856, 797199140
|
|
Nie odpisujcie mu , można go nazywać po imieniu ,ale on widzi w tym dobrą zabawę .Dobrze wie ,że jak założy taki temat posypią się bluzgi pasujące do tego co robi na forum . To niestety jest chore ,bo normalny i inteligentny człowiek w taki sposób wolnego czasu nie spędza . Żeby się go pozbyć trzeba go ignorować każdy jego post i temat , jak zobaczy ,że już jego prowokacja nie działa i każdy to olewa po prostu sam odejdzie . Na razie każdy na to reaguje ,gość ma dobrą zabawę (bo akurat to tego psychola kręci w życiu ) i nie przestanie pisać . Nie bez powodu w internecie jest powiedzenie : "NIE KARMIĆ TROLLA"
|
|
po prostu nie mają już oczy pisać
|
|
sexmistrz Takos
|
|
No właśnie. W NORMALNYCH krajach. :D
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
niech ciagnie flaka stad frajerzyna „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dobra... nadszedł ten czas. Widzę że wy[...] a co tu dużo gadać ... MÓJ DRUGI NICK TO .......................... " SD " MÓJ TRZECI NICK TO uwaga uwaga ! " Czesio " MÓJ CZWARTY NICK TO ___________ "Misiek1989" MÓJ PIĄTY NICK TO ------------------------ " jaś fasola " Dla was rozwikłanie tej zagadki było zbyt trudne :P tylko nie wytykajcie mi że pisałem sam ze sobą :))) Po raz enty żegnam się z wami ;( na kilka godzin :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Podstarzały facet udający małolata-analfabetę..Od samego początku to wiedziałam i tego będę się trzymać.. :D
|
|
ło matko, shizefremik Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Na placu zabaw niedaleko ul. Szerokiej wraz z koleżanką widziałyśmy mężczyznę który onanizował się w krzakach... robił to w bardzo perfidny sposób gdyż bardzo chciał żebyśmy to widziały...na szczęście nie było tam dzieci.
|
|
..to jest choroba..ale trzeba uważać na takich ludzi a przede wszystkim chronić dzieci przed takim widokiem..
|
|
wtf, w nic nie klikałem... ciekawe...
|
|
Ogladalem kiedys taki film , jakis sensacyjny o facecie ktoremu brakowalo testosteronu i musial go jakos doładować , chce go sobie na noc obejrzec a tytulu nie pamietam . Pomozcie :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"Adrenalina" polski tytul lub "Crack". Jakos tak. Milego ogladania.
|
|
http://www.filmweb.pl/f264772/Adrenalina,2006
|
|
...wzorowy absolwent i wychowanek polskiej szkoły z oceną bdb z ortografii :) "Bes sęsu... Mam nadzieję isz Polacy równiesz wykreujom swojom wersję Harrego Mochera..."
|
|
wjem lepiej Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
akcje baonu Zoska i innych ruwniez w dzisiejszych czasah nazwaliby akcjami terrorystycznymi nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jeszcze tam jest? pomoge mu
|
|
Artur Kalinowski i tylko !!!U nas nagrywał i jestesmy bardzo zadowoleni ! Serdecznie go pozdrawiam i dziekuje !!!!
|
|
|
|
Karnety na mecze ŁKS ŁOMŻA są do nabycia w klubie Hattrick na Al . Legionów oraz w siedzibie klubu na ul. Zjazd. Cena 30 z[wszystkie mecze rundy jesiennej+puchar POLSKI z Perspektywa ŁOMŻA.]
|
|
Chili pizza na długiej i zadna inna pizzeria!! W savanie może i dobra ale tylko jedna bo reszta ma jakieś kosmiczne składy. :))
|
|
Dalaran haha, ale zaliczyłem wtope, szybko pisałem chodziło mi o napisanie przed wakacjami, to było dwa tygodnie przed wakacjami
|
|
o nie, engel wziął nowy kredyt i chce go szybko spłacić !!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
crank - Adrenalina teraz wyszła też druga częśc,też robi robote ;-))
|
|
Łukasz1984: Cytat: Taaaak... a później strząchnął 75 razy ;-) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Po to sie nosi komorki z aparatem- zrobic kilka zdjec i juz jest namiar na faceta.
|
|
|
|
hahhaha, jeszcze troche a zjedzie do LOMZY BIEDRON w celu obrony inaczej kochajacych. CEJROWSKIEGO przemiewce ludzkich ulomnosci juz wzieli na celownik za to ,ze nazwal ich zahivionymi .Jak myslicie sklamal czy powiedzial PRAWDE?!!!!!!!!!!
|
|
Ot powiedział co wiedział.-MARUDA!!!!!!!!!!! powiedzial PRAWDE!!!!!!!!!! niedawno temu byla CALA AFERA ZE SPRZEDAZA KRWII!!!!!!!!!!!!!! tylko dziwnie ucichla !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Jestem geniuszem ktory nie klika w kazdy link!
|
|
a myslalem juz ze to Wiesiek Wariat...
|
|
Dla jasności napiszę sprostowanie: Pijany(co się jeszcze nie potwierdziło) 80letni ksiądz jechał z nadmierną prędkością i ściął słup który spadł na drogę przed nadjeżdżającą karetkę pogotowia, kierowca karetki w żaden sposób nie mógł uniknąć zderzenia. Więc naprawdę jak nie masz o czymś pojęcia to lepiej w ogóle się nie odzywaj.
|
|
No niestety byłem tam i coś wątpię, że mają sprzęt do sprawdzenia i regeneracji sfer w citroenach, a za samo spojrzenie chcieli chyba 40 czy 60 złotych.
|
|
i Finq prosze bardzo : WIELKA BRYTANIA - tylko w nocy trwaja prace M-1 , M-3 , M-32 ( od samej gory tzn. Szkocji na sam dol Londyn ,Bristol ) SZWECJA - Gewle-Karlskrona nie wspominajac o Sztokholmie !jak sie prosisz o wiecej to nie ma problemu!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
citroen....hhmmmm
|
|
no dokładnie... Citroen :)
|
|
trzeba go znaleźć i mu dojebać tak żeby na oczy nie widział i się skończy pyskowanie bo już mnie wkurwia ten dekiel czasami mam ochotę założyć jakiś ciekawy temat ale jak pomyślę o tej kalece śmietanie to rezygnuje bo wiem że za chwile błyśnie inteligencją i choćby miał takie samo zdanie w temacie co 99 procent innych forumowiczów to dla hecy i tak będzie robił na odwrót... założę się jasiu że nie tylko ja bym Ci za to wjebał cieciu
|
|
Arkadiusz Perzanowski 505518613 ODRADZAM TEGO PANA !!! czekaliśmy na kasetę rok czasu !!! bo koleś wymyślał najdziwniejsze historię bo się biedny nie wyrabiał ze zmontowaniem materiału tyle nabrał do roboty...po czym i tak film wyszedł nijaki i z błędami...
|
|
Fired Up, Nie zadzieraj z fryzjerem, Gang z Boiska
|
|
eurotrip, Kac Vegas
|
|
nic dziwnego bo SD to jasiu śmietana mongolskie dziecko jak sam się przyznał w którymś ze swoich inteligentnych tematów
|
|
Autor: FEnIX_!! (---.lomza.vectranet.pl) Data: 21-08-09 11:12 "Bo jak mi się wydaję spędzić 30 minut na krześle to nie jest nic męczącego,..." Trzydzieści minut na krześle? Oddanie 450ml krwi trwa około 5 (PIĘCIU) minut. Przez pół godziny wypłynęło by z Ciebie 2,7 litra. Wyczytałem gdzieś kiedyś, że dorosły człowiek ma tyle krwi, ile wynosi 1/13 masy ciała. Przy wadze 80kg jest to 6,15 litra. W tym tempie przez pół godziny wpływa z człowieka prawie 44% krwi. Możliwe??? A co na to mówią lekarze? Może zemdlałeś z wrażenia i ocucili Cię po 30minutach? Autor: FEnIX_!! (---.lomza.vectranet.pl) Data: 21-08-09 11:12 "Jak byś był i oddał krew, lub chociażby zajrzał przez ogrodzenie z czym ludzie wychodzą to byś wiedział ile tej czekolady było. " Nie byłem, bo krew niedawno oddawałem. Z tego co czytałem, to tych ludzi było nie za dużo. Dziewięć osób przez 7 godzin, to nie jest wynik żeby się chwalić. Aczkolwiek dobre i to, bo każda kropla się liczy. Jestem ciekaw, ile z tych osób to dawcy, którzy już wcześniej oddawali krew? Ile było osób, które oddały po raz pierwszy i w przyszłości będą oddawać? Autor: FEnIX_!! (---.lomza.vectranet.pl) Data: 21-08-09 11:12 "Nie zawsze w życiu liczą się tylko korzyści jakie możesz pozyskać. Czasami zwykły, bezinteresowny gest, chęć pomocy może sprawić większą satysfakcję." Zgoda. Oddałem już ponad dwa razy więcej krwi niż ta cała akcja ze służbą celną i nie robię z tego powodu afery. Oddali krew i dobrze. A to, że krwi wciąż mało (zwłaszcza w wakacje) to problem od wielu, wielu lat.
|
|
tzn u grubego czy jakos tak a nie tłuszcz ;)
|
|
lektor (the reader) http://www.eonline.pl/video/4236/Lektor--The-Reader-2008 droga do szczęścia http://www.eonline.pl/video/3065/Droga-do-szcz%C4%99%C5%9Bcia ostatni dom po lewej http://www.eonline.pl/video/5748/Ostatni-dom-po-lewej siedem dusz http://www.eonline.pl/video/5324/Siedem-dusz w pogoni za szczęściem http://www.eonline.pl/video/3036/W-pogoni-za-szcz%C4%99%C5%9Bciem
|
|
Figa masz racje. Ja dzis caly czas patrzylam sie na blachy.
|
|
Gran Torino.
|
|
Ksiedza broni.... Ona pewnie taka rydzykowa...
|
|
Autor: nie dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 22-08-09 18:41 Teraz to już i nad rzeką nie będzie można wypocząć... wszędzie jeden wielki łoskot. Nie rozumiem tego z jaką lubością łomżyniacy kontemplują się nad tymi śmierdzącymi i łoskoczącymi cudami techniki z z drugiej połowy XX w. Ja natomiast nie rozumiem, jak to łomżyniacy lubują się w odpoczywaniu nad śmierdzącą i zasyfioną rzeką, a nawet mają odwagę w ten syf chodzić i pływać. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
|
|
tak*
|
|
Hangover
|
|
Autor: Hanes (94.254.163.---) Data: 22-08-09 19:39 Czemu wcześniej nie pokazałeś swojego zdjęcia a dopiero teraz na koniec wakacji? :( Taki przystojniak a się ukrywał! No wiesz co! :((( nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wesele właśnie trwa! Ciekawe czy nasza super kulturalna dziewczyna bawi się z kimś z forum 4lomza i czy jest to typ zmotoryzowany? ;P Czy może samotnie bryka po parkiecie i zapija smutki, że nikt z forum jej nie chciał? Agnieszko odezwij się!!!!!!!!!!!!!!! Napisz jak weselichooo!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
był-ten Twój wyżej
|
|
Po dłuższej przerwie, pozdrawiam Szanelkę PS w kraju czy zagranicą?
|
|
ty debilu w łomży nie ma serwisu citroena. Ełk, Białystok. Boże tak ciężko to sprawdzić.
|
|
Wy naprawdę wierzycie, że ona to serio pisała ?
|
|
w gabeciu z książkami np koło globu :-)
|
|
Najlepiej niech wezmie od kolezanki/siostry legitymacje ubezpieczeniowo i ksiazeczke rumosko, i moze smialo isc do lekarza, bez obaw dowodu osobistego i tak niesprawdzaja, a jak by sie cud stal i chcieli sprawdzic to sie mowi ze sie zapomialo.
|
|
Paker ja bym ci zdjął za free ale po co ci kom jeśli u ciebie w siłowni w piwnicy nie ma zasięgu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |