Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do lochu z dzidem za kopanie patrioty 11 listopada |
Kolego dobry mechanik od motorków znajduje się na ulicy Nowogrodzkiej dokładnie w miejscu gdzie był jakiś ośrodek leczniczy dla zwierząt lub coś takiego.POLECAM Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do lochu z dzidem za kopanie patrioty 11 listopada |
Dobrze mu tak, pies nie mógł iść przez przejście, to ciekawe jak on się teraz będzie po Łomży poruszał, bo tylko część osób to skomentowała, ale przeczytało o wiele więcej i każdemu w pamięci ten numer rejstracyjny na długo pozostanie.
|
|
A jakim sposobem z tego wywiadu wywnioskowałeś że miałby wrócic? Ja jakoś obejrzałęm uważnie i wcale się tego nie dopatrzyłem. Poprostu wspominał tylko stare czasy i tyle.
|
|
kolejna, kiedy byla popzednia rocznica? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jest to pytanie do mam posyłających swoje dzieci do I kl. od września. ( chodzi o podreczniki do Szk.podst.nr 5 : Nowe "Już w szkole" - wydawnictwo Nowa Era )
|
|
w podrencznikowni
|
|
Jak na razie to walczą z rosyjskim okupantem. Będę się martwił jak zaczną walczyć na terenie polski.
|
|
uciąć mu h..a
|
|
w podręcznikarni Jasiu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Uśmiechnięta buźka w sygnaturce @Agniesi1986 trochę psuje efekt tego.. ogłoszenia. Opisz może jak wyglądał, żeby ktoś w razie napotkania mógł z czystym sumieniem połaskotać butem po twarzy.
|
|
papkarol ja dróg nie maluje nocą :) to jakiś inny m i s z c z „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
@mistrz418: " a ja widziałem koło PG1 w tamte wakacje" "uczniowie rozchodzili się do domów :)" To porządna młodzież w tym PG1, skoro nawet w wakacje tak chętnie do szkoły uczęszczają.
|
|
kolo kwiaciarni Marzenie w budce z uzywanymi ksiazkami tam chlopak sprowadza podreczniki
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
nie trzeba sie umawiac wystarczy isc ale trzeba isc troche wczesniej bo do niego jest duzo ludzi od nastepnego tygodnia on jest na urlopie
|
|
ja zapamietalem jedna scene jak juz nie wiedzial skad skminic ta adrenaline to chyba jakas dziewczyne dosiadł heheh
|
|
Coś mi się zdaje że gość te swoje autko zaprowadził na wieś do stodoły albo przez długi czas będzie trzymał na parkingu strzeżonym ale da się rady wcześniej czy później na pewno ktoś zauważy mam nadzieje że policja się nim zajmie może ktoś ma wtyki w policji i się dowie co to za typek
|
|
Zbigniew Drozdowski 604 954 942
|
|
Witam jesli chcecie kupic ksiazki naprawde tano zapraszam do Hurtowni Ksiazek w Hali Targowej. Porownajcie ceny mi wyszlo 80 zl. taniej na podrecznikach do klasy IV.kom do goscia to 609 953 888
|
|
niedawno 2 wyszła ale już nie jest taka fajna Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
co on w tych krzakach robil ?
|
|
zamowic przez internet najtaniej ;p
|
|
Jade na Radiohead do poznania 25.08, mam wolne miejsca w aucie, jak też sie wybierasz daj znac, bedzie taniej i wygodniej. Bratny1@orange.pl
|
|
JP... wlasnie te scene mam na mysli ;) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ktoś_wielki chyba nie do konca przemyslales to co zrobiles, jesli wlasciciel tego obsmarowanego komisu wkurzy sie ostro to narobi ci troche kolo dupy. Art. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. ZŁODZIEJE to mocne slowo i chyba niezbyt adekwatne wobec twojej historii, oni ci nic nie ukradli, tylko sprzedali auto, ktore wymaga naprawy. takze nie miej do nikogo pretensji. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No oglądałem ten program i ten wywiad. Mam trochę spostrzeżeń na moim blogu. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |