środa, 11 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No nareszcie! Czas najwyższy!

to egzaminator będzie mnie pospieszał? (rozumiem, ze tylko po to by wprowadzić mnie w błąd?) a właśnie jak to jest, bo podobno od teraz egzaminatorzy nie mają prawa wprowadzać kursanta w błąd (typu skręć w prawo na zakazie skręcania w prawo) i jak to szyby uchylić nie można!?

Dobrze, że uprzedziliście o atmosferze jaka tam panuje, ostaram się sama w skupieniu nikogo nie słuchać, bo naprawdę gadki panikarzy okropnie stresują ;\

To jeszcze mam pamiętać by na gaz przełączyć? - tu juz chyba zartujecie, co? to jest możliwość, że trzeba będzie zajechać i zatankować samochód? (przecież zawsze dbają o to ich ludzie)
50-60 km/h ? mi mówili, żeby 40 jechać... to jak w końcu najlepiej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No nareszcie! Czas najwyższy!

Agness poprzez swoje wulgarne zachowanie wątpie czy kogokolwiek teraz tutaj znajdziesz... Jeśli się tak na co dzień się zachowujesz to nie dziwię się, że nikogo nie możesz sobie znaleźć :P Zresztą nie sądzisz, że internet to niezbyt odpowienie miejsce do szukania partnera na wesele? Mało masz znajomych którzy mogliby Ci w tym pomóc ? Zresztą jeśli jest to wesle siostry to ewentualnie mogłabyś sama pójść, rodzina, znajomi- będziesz się miała z kim bawić. ( Niekoniecznie z "cudownym przystojniakiem" z samochodem z forum internetowego :P ) Na wesele siostry lepiej iść z kimś zaufanym, skąd miałabyś pewność że ten ów mężczyzna umiałby się zachować i byłby w porządku. Pozdrawiam serdecznie ;)

Coccinelle :P

Nikitata basena to bódujom takiego rze ho ho.. .zambruw sie bendzie zjerzdrzal :)))

Mam maly problem z LG PC Suite.Sciagnelam to oprogramowanie,ale nie moge przeslac plikow z muzyka z kompa na tel.Mam LG KU990i.Gdy wlaczam w ustawieniach pamiec masowa to wyskakuje mi informacja,ze sprzet podlaczony do komputera ma awarie.A gdy jest wlaczona usluga danych,to wlasnie nie moge nic przeslac z kompa na tel.Moze jest tu ktos,kto sie zna na tym troche lepiej ode mnie?:)Za pomoc dziekuje.

W Łomży nie słyszałam o tym Czesto można zauważyć młode dziewczyny ubrane w krótkie spódniczki, wysokie obcasy no i mocny makijaż. Kręcące się wokół centr handlowych... ale raczej nie w Łomży.
Powód dla którego wybrały taką drogę do "szczęścia", nie jest na pewno niczym przyjemnym. Wyzywający i kokietujący wzrok ukrywa wzrok wołający o pomoc, o szacunek, o uwagę i docenienie... Naprawdę szkoda mi ich jest, jednak w takim wieku trudno im cokolwiek przetłumaczyć... a szkoda, bo na pewno są to dziewczyny wartościowe, tylko zagubione w materialnym świecie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org