Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No nareszcie! Czas najwyższy! |
to egzaminator będzie mnie pospieszał? (rozumiem, ze tylko po to by wprowadzić mnie w błąd?) a właśnie jak to jest, bo podobno od teraz egzaminatorzy nie mają prawa wprowadzać kursanta w błąd (typu skręć w prawo na zakazie skręcania w prawo) i jak to szyby uchylić nie można!? Dobrze, że uprzedziliście o atmosferze jaka tam panuje, ostaram się sama w skupieniu nikogo nie słuchać, bo naprawdę gadki panikarzy okropnie stresują ;\ To jeszcze mam pamiętać by na gaz przełączyć? - tu juz chyba zartujecie, co? to jest możliwość, że trzeba będzie zajechać i zatankować samochód? (przecież zawsze dbają o to ich ludzie) 50-60 km/h ? mi mówili, żeby 40 jechać... to jak w końcu najlepiej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No nareszcie! Czas najwyższy! |
Agness poprzez swoje wulgarne zachowanie wątpie czy kogokolwiek teraz tutaj znajdziesz... Jeśli się tak na co dzień się zachowujesz to nie dziwię się, że nikogo nie możesz sobie znaleźć :P Zresztą nie sądzisz, że internet to niezbyt odpowienie miejsce do szukania partnera na wesele? Mało masz znajomych którzy mogliby Ci w tym pomóc ? Zresztą jeśli jest to wesle siostry to ewentualnie mogłabyś sama pójść, rodzina, znajomi- będziesz się miała z kim bawić. ( Niekoniecznie z "cudownym przystojniakiem" z samochodem z forum internetowego :P ) Na wesele siostry lepiej iść z kimś zaufanym, skąd miałabyś pewność że ten ów mężczyzna umiałby się zachować i byłby w porządku. Pozdrawiam serdecznie ;) Coccinelle :P
|
|
Nikitata basena to bódujom takiego rze ho ho.. .zambruw sie bendzie zjerzdrzal :)))
|
|
Mam maly problem z LG PC Suite.Sciagnelam to oprogramowanie,ale nie moge przeslac plikow z muzyka z kompa na tel.Mam LG KU990i.Gdy wlaczam w ustawieniach pamiec masowa to wyskakuje mi informacja,ze sprzet podlaczony do komputera ma awarie.A gdy jest wlaczona usluga danych,to wlasnie nie moge nic przeslac z kompa na tel.Moze jest tu ktos,kto sie zna na tym troche lepiej ode mnie?:)Za pomoc dziekuje.
|
|
W Łomży nie słyszałam o tym Czesto można zauważyć młode dziewczyny ubrane w krótkie spódniczki, wysokie obcasy no i mocny makijaż. Kręcące się wokół centr handlowych... ale raczej nie w Łomży. Powód dla którego wybrały taką drogę do "szczęścia", nie jest na pewno niczym przyjemnym. Wyzywający i kokietujący wzrok ukrywa wzrok wołający o pomoc, o szacunek, o uwagę i docenienie... Naprawdę szkoda mi ich jest, jednak w takim wieku trudno im cokolwiek przetłumaczyć... a szkoda, bo na pewno są to dziewczyny wartościowe, tylko zagubione w materialnym świecie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |