Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PANIE KOŁAKOWSKI ODWAGI ! |
dzbanek ma 1,5 litra zazwyczaj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PANIE KOŁAKOWSKI ODWAGI ! |
już mam.dziękuję serdecznie
|
|
a moze Landriness to Doda tylko zakamuflowana?
|
|
tylko kolczyka zbyt ciezkiego nie zaloz, bo sie wargi nierownomiernie beda wyciagac, chyba ze lechtaczke przeklujesz.
|
|
kurde ja już straciłam zapał... nie mam pewności czy w ogóle sie pchać w ten kołowrotek za tydzien mam two i tsf.... ale znów być już w przód i sie cofnąć.szkoda mi troche mario
|
|
Cześć. "4 Łapy" - zaprowadziliśmy tam w kwietniu br. naszą suczkę ( sznaucer miniatura ) i niestety odebraliśmy już ją w kartonie... I nie wiemy już czy podali czegoś za dużo czy serce psa po prostu nie wytrzymało. Dr Leończak - nie wiem jak ze sterylizacją, ale tak poza tym to on jest ok. Na Wojska Polskiego też jest w miarę. A reszta to nie wiem, bo nie chodziliśmy tam. Pozdrawiam!
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
kupowac oryginaly
|
|
oto własnie chodzi żeby zestresowało :) a pozatym mandatów nie doręcza się pocztą. Tak się składa, ze madat to trzeba przyjać, a niewiem jak mi któs udowodni że to własnie ja trąbiłem. Pozatym jesli nawet instruktor wezwie policje to przyjedzie ona po 15 minutach i komu wlepi ten mandat... ja tam od dzis trabie na elki szczególnie z Warszawi i Białegostoku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |