piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dyktatura Episkopatu!!!

Jeśli Ciebie ten wątek nie obchodzi-nie odpisuj. Pytałem serio i (naiwnie?) oczekiwałem takiej samej odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dyktatura Episkopatu!!!

kto pusci? gdzie kto? oni?!?! Oni gdzies sa. boze, jestesmy obserwowani a do tego otoczeni przez film. cholera. ptysiu91 - o co ci chodzi? Myslisz ze reklamuje jakies radio internetowe czy cos? Przeczytaj o co chodzi a pozniej pisz.

A w pewnym znanym bardzo, eurpejskim mieście widziałem ruchome chodniki na otwartej przestrzeni, które jeździły w górę, w dół i poziomo też... Wiecie gdzie tak jest?

ptyśu tak dalej jest git i pozdro @ll (to jest całe nasze WNB)

A JA NIE UŻYWAM TEGO BADZIEWIA!

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

A co według Ciebie znaczy "...ludzie starsi" ?. Zdefiniujesz jakoś ?.

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Mad_Blunted_Jazz napisał(a):
> Dołączyłem. Chyba z czystej ciekawości...
> Jestem mile zaskoczony wysoką pozycją nietuzinkowych "bandów"
> ;-)

Hehe, kolejny fan DJ Krusha. :]
Witamy. :]

Jednym z głównych celów Audioscrabblera jest pokazanie, że ludzie nie słuchają jedynie papki serwowanej powszechnie przez stacje muzyczne, radio itd. Muzyka nie musi być łatwa, prosta i przyjemna, żeby się podobała.

NP: Body Count. Ha!

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Co prawda mam więcej niż 27 lat, ale jeszcze o kulach nie chodzę i mam się tak nieźle jakoś...
Jednym słowem całkiem żwawa ze mnie staruszka i do tramwaju jeszcze dobiegam :D

przeczytałeś
- książkę?
- raport Pentagonu ?
Nie twierdzę,że tak będzie, mam nadzieję,że nie ale coś za dużo zbiegów okoliczności w tej sprawie.

Czekajac na pogode i wiosne w celu szkolenia swoich umiejetnosci w prowadzeniu autka, polecam: http://80.237.207.52/funcup/index_fmx.php?fileLanguage= , zawsze mozna tez poograc w NFS Underground 2 :] tylko juz nie on-line:(

Ptysiu -od razu się czepia !żebym się czepiała o te "tutuł" to troche inaczej by to wyglądało a to było w formie żartu pomylić się każdy może bo jest tylko człowiekiem!!

Polecam książkę 010100 (albo 000101 - nie pamiętam; nie pamiętam też autora)
Prosta i przewidywalna historia, ale oparta na ciekawym pomyśle.

Mam małe pytanie do kogoś, kto coś wie na temat możliwości zdawania na prawo jazdy:

Czy można wyrabiać prawo jazdy po ukończeniu 17 roku życia??

Tak słyszałem od kilku osób, ale nie wiem czy to prawda, bo przecież niedawno zmieniono przepisy na 18.

Może ktoś mi na to odpowie, bo nie chce mi się nigdzie chodzić lub szukać w necie.

Z góry Wielkie dzięki

Te forum jest bardzo spokoje ale jak tu za przeproszeniem wlezie taki cymbal to jak ono ma wygladać normalnie ??

nar

Eh ja i tak wszystko w pożądku robie na tym forum ostatnio nawet nie pisze nowych tematów :P zoastawie miejsce dla mądrzejszych ( tak niby się uważają )

To ja też się poczepie ty iguana nie pisze się sledczy tylko śLeDcZy :) dziekuję

Ma zowsze Łomża

nie. Prawo jazdy mozna robić od 18, a słyszałam że ma wejść jeszcze taka ustawa że po zrobieniu przez 2 lata trzeba jeździć z kimś kto ma ponad 5 lat prawko..... dziwne

buehehe, sledczy, milego czepiania

No to może tych 13 latków usunąć ??

sledczy, sio perwo :P

iguana coś się ta k rozpisała?;)
wiesz kim jestem?
:D

Ma Być na TVP2 kiedy bedzie Wielki FInał to bedzie transmisja z Łomży i Suwałk mają pokazywac co ma byc i takie bzdety .

Ma zowsze Łomża

A mógłbyś napisać, które to liceum? (domyśłam się)

Bartez, za ten wierszyk masz u mnie +
nawet nie wiesz, jakie to ważne, że znalazłeś go gdzieś, skopiowałeś i wkleiłeś. Jak go jeszcze przeczytałeś, to już wogóle California :)
A może Ptysiek i DJ'e też coś takiego wymyślą?
Pozdro.

markaca do kogo to ?? bo jak domnie no to przepraszam ale mi się daty pomyliły i nic wiecej tak dużo się stało ?? każdy robi błędy a uczy się właśnie na błędach.

Kideyś skończyłem 3 LO - tam bylo coś takiego jak wewnętrzny system oceniania ;]

Witam,

ustawa o Ruchu Drogowym mówi wyraźnie, że o wydanie prawa jazdy w kat. B może ubiegać się osoba, która ukończyła 18 lat życia. A faktem jest, że w Sejmie jest w toku proces legislacyjny poprawki do tejże ustawy, który zakłada, że o wydanie dokumentu uprawniającego do prowadzenia pojazdu mogą się ubiegać również osoby które ukończyły 18 lat, ale tylko i wyłącznie za zgodą rodziców i pod warunkiem, że przez 2 kolejne lata poruszały się bedą tylko w obecności osoby posiadającej Prawo Jazdy od conajmniej 2 lat. Dodatkowo, osoby te będą musiały w okresie właśnie 2 lat od wydania dokumentu przechodzić różne kursy sprawdzające poziom wiedzy i doszkalające. Takiż to los gotuje Sejm przyszłym (zapewne już teraz) i tak znerwicowanym kierowcom.

Pozdrawiam serdecznie polską motoryzację

Zafir - nocny wiatr....

P.S. Gdyby człowiek miał skrzydła, to i tak jeździłby autobusem....

Nie wiem jak jest ale z tego co slyszalem wytyczne do wprowadzenia tego systemu zostały wprowadzone przez MENiS. Jak by z góry narzucone. A doskonale wiem co było mówione we wrześniu na temat oceny końcowej, i zawsze każdy nauczyciel podkreślał, że oceny z klasówek są na pierwszym miejscu dalej są kartkówki i oceny zdobyte w inny sposób, i żeby nie liczyć sobie średniej bo ona nie oddaje poziomu wiedzy ucznia. Z wypowiedzi "dixie" wynika, że ten system jest stosowany tylko w naszej szkole.... trudno

Co za ludzie :(( zostawić aparat a to był cyfrowy aparat ??? jak tak no to hoho a zdjęcie to napewno ktoś se wzioł i postawił na biureczko :) a apratem se klika zdjęcia :P trzeba nie nosić cenych rzeczy przy sobie a jeszcze zostawiać !

dzieki soRen :)

dla sprostowania: nie zalezy mi na aparacie. Wazne są dla mnie zdjęcia lub negatywy.
Temu kto jest w ich posiadaniu jestem w stanie wynagrodzic ich zwrot.

Zbych

śledczy,

życze Ci z calego serca, abys nigdy niczego nie zgubil...

Zrozum człowieku, ze aparat to ja moge sobie kupic kolejny, a zdjęcia są nie do odtworzenia.
Wiele dam aby je odzyskac.

Ma zowsze Łomża

Z ŁSM zawsze były kłopoty.
Perspektywa np. zwracała kasę za rozliczenie CO. ŁSM ciągle naliczała dopłaty. Dochodziło do takich absurdów, że ogrzanie mieszkania w bloku ( ok 50m2) kosztowało więcej niż domu jednorodzinnego.
Nowe sposoby rozliczania wody to kolejny kant i mieszkańcy powinni zgłosić do do prokuratury jako próbę wyłudzenia i działanie na niekorzyść członków spółdzielni.

Ilość wody dostarczonej do nieruchomości ustala się na podstawie wskazania wodomierza głównego, a w przypadku jego braku - w oparciu o przeciętne normy zużycia wody. Co prawda spółdzielnia nie jest przedsiębiorswem wodociągowo - kanalizacyjnym ale moim zdaniem tej zasady nie może zmienić.
Nie można przecież kazać płacić za "ubytki" tym, którzy uczciwie biorą duże ilości wody. Wyobraźmy sobie, że ktoś tak sprytnie oszukuje, że nie płaci nic - 10% więcej od zera to ciągle nic.

Nie można współczynnikiem zwiększać ilości wody. Można zakwestionować poprawność działania wodomierza. Można wprowadzić dodatkowe opłaty lub zwiększyć cenę wody (np. z tytułu utrzymania instalacji). Współczynnik korugujący zmniejszający ilość wody można zastosować wyłącznie do odbiorców obciążanych na podstawie norm zużycia (gdy suma zużyć z norm jest większa od wskazań wodomierza głównego). Współczynnika zwiększającego stosować nie można.

Takie mam prywatne zdanie - ciekaw jestem opinii prawników.

Śledczy jak zwykle powiedział co wiedział :)

JESTESMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ ŁKS GRA AEJAO ŁKS GOOL !!
POZDRO DLA CHUDEGO I eŁKaeSiaków

Zbych

Przychodzi ksiądz po kolędzie do rodziny Jasia i oczywiście zadaje Jasiowi standardowy zestaw pytań :
- A ile masz lat ?
- Siedem ...
- A do kościółka chodzisz ?
- Chodzę ...
- Co niedziela ?
- Co niedziela ..
- Z całą rodziną ?
- Z całą ...
- A do którego ?
- Do Stokr..tki ...

;)

Ma zowsze Łomża

U mnie w byłej szkole (konkretnie w gim) nauczyciele sobie nieźle pozwalani wraz z dyrekcją. Po koniec 3 klasy na biwak naszym (absolwentów) zjechała się prawie cała rada pedagogiczna i rodzice uczniów (leserów) i urządzili sobie imprezę w altance z grilem a nas wywalili na deszcz do lasu. Mi to się bardzo nie podobało. A naszego instruktora można powiedzieć, że zwolnili, bo niechciał nam zorganizować zabawy w deszcz w lesie jak oni pili, ( bo powiedział, że nie jest tu po to, aby zabawiać uczniów jak oni piją). Ale jak wytrzeźwieli następnego ranka jakby niby nic się nie stało udawali szczęśliwych. Mój kumpel zaczął się kłuci z wychowawczynią, która była konkretnie skacowana, że chce się wspinać po ścianie z instruktorem, a nie biegać za piłka z przepitym nauczycielem od w-f. Odraz poskutkowało ona mu nic nie powiedziała tylko poszła i powiedział instruktorowi żeby prowadził zajęcia. A późnej z wielką pretensja ciągle do niego wyskakiwali, że im przeszkodził w piciu. I powiedzieli, że więcej nie przyjadą do OLSZYN na biwak.

Na balu po zakończeniu roku nie było lepiej. Facet z Fizyki kompletnie pijany tańczył na środku sali z panią z Angola.

w pluginie w WMP wpisz swojego uzytkownika i haslo z rejestracji zeby na serv byly twoje tagi wysylane

Akcja napewno potrzebna tylko ile pieniążków jest przeznczonych na samą organizację:serduszka,koncerty,światełko do nieba...Wszystko piękne a społeczeństwo wcale nie bogatsze...

Pewnego razu przejrzawszy "Kontakty", zerknąwszy na cenę, zaczęłam się zastanawiać kto kupuje tę gazetę za taką kwotę. No i tak po chwili skonstatowałam, że np. mój tata jest stałym czytelnikiem i stwierdziłam, że no jakby nie było jakichś odbiorców nasza lokalna gazeta ma i póki co mają dla kogo ją wydawać.
Ja tam ich nie czytam.
A co do lekcji i nudzenia się, to na jakiej lekcji uczniowie się nie nudzą? Tylko mają podział na lekcje gdzie można okazać nudę, dezaprobatę i olewczy stosunek do przedmiotu i lekcje gdzie powyższe zjawiska nie mogą mieć miejsca, a jedyne na co może sobie uczeń pozwolić to odpłynięcie myślami daleko...
Sama tak robiłam, ewentualnie przeprowadzałam pisemne rozmowy z koleżanką z ławki udając, że pilnie notuję co mówi nauczyciel.

Treść jest ukryta

Czy ktoś słyszał o włączeniu się Kościoła w akcję WOŚP ????

Ma zowsze Łomża

Śledczy,

musisz zrozumiec, ze tu nie chodzi o awanture. Jesli nie zabrales aparatu i tego nie zalujesz to Twoja sprawa.
Mnie jednak zalezy na moich zdjęciach.

Bede wdzieczna jesli zostawisz ten post bez dalszych swoich komentarzy.
Byc moze uda Ci sie zauwazyc, ze sluzy on konkretnemu celowi tzn. poszukiwaniu znalazcy zdjęc.
Pyskówki tak naprawde nikomu nie służą

Ma zowsze Łomża

News,
Kliknij w niebieskie ryskago, a adres pojawi się, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Tylko się pospiesz, bo zaraz idę do domu...
:)

I ja sorki wielkie, ADALL, ale coś nam nie idzie to połączenie pocztowe...
News
załóż konto na interii, albo onecie, może komunikacja się poprawi..

"I pożegnałem kraj i brzegi znane"
U was jest już rano, u mnie póżna chicagowska noc. Siedzę i czytam wiersze Norwida i boję się jutrzejszego dnia. Od września "wykładam" w Polskiej szkole w Chicago na Jackowie. Wiecie jak trudno jest przekazać myśli "romantyzmu" młodzieży (a jest to II klasa liceum, 17 letnie panny dzielące się na dwie grupy: Britnejki (różowy strój, różowy makijaż i słodka muzyka) oraz Mansonki (czarny strój, czarny makijaż i muzyka)).
W sercu ich rodziców (którzy słono płacą za ich dodatkową edukację) jest tęsknota "do kraju tego gdzie kruszynę chleba" i niejeden z nich na wywiadówce powiedział "tęskno mi, Panie".
Więc staram się im mówić jak najpiękniejszą polszczyzną o kraju mym ukochanym, bo -nie miecz, nie tarcz bronią języka, lecz .... I orientuję się że czas -pokalał już i ojców mowę, i oni mnie nie rozumieją. W ogóle dziwne są to lekcje - mój Polski wymieszany z bardzo prymitywnym angielskim, i ich doskonały angielski wymieszany z łamaną polonijną polszczyzną.
Najmniej ... znaną rzeczą, lub znaną najbłedniej bywa słowo. Orientuję się, że znaczenie pewnych słów w ich rozumieniu bywa inne niż moje i zastanawiam się "jaki też jest cel słowa... jak słowo się czyta...". Przekazuję im pewne myśli starając się porównywać wszystko do tego co znają, wszak Kordian i Konrad to wyższa forma typowego amerykańskiego bohatera kina akcji, tamten jest polakiem walczącym o ojczyznę, ten zaś amerykańskim spełnionym mitem...
Do kraju tego gdzie frytkę Mc Donalda podnosi się z ziemi przygnały mnie skomplikowane wiatry historii.
W polonijnej prasie wciąż czytam jaka to w tej polsce bieda i ciemnota. iI bawi mnie gdy dziennikarz albo publicysta klnie ... rodzimą ... ciemność, z której wciąż korzysta. Przyjechał tu i zapomniał, gdzie kształcił się i że ta według niego ciemnota "stworzyła acydzieła, stworzyła języki" (język) którego piękno jest niepodważalne.
Klaskaniem mam już obrzękłe prawice dla forumowiczów którzy walczą o czystość języka. Przeraża mnie że dorasta pokolenie dla których język to niepotrzebny bagaż, tak jak wielu tutejszych moich znajomych nie przywiązują uwagi do tradycji.
Sukces bożkiem jest dziś...
Aż spostrzeże ten tłum u swej mogiły,ze ponad wszyskie pieniądza uroki, Ty Poezjo i ty Wymowo... Bo jakże tu żyć bez ducha, bez ojczyzny...
Trzecia część Pawlaków i Karguli była nagrywana w Chicago. I gdy mi pokazują owe amerykańskie, według nich cuda, ja pytam - a w Krużewnikach ty był... Bo wolę nasze łomzyńskie nadbieprzańskie łaki i zakola niżli ten wszechobecny tu beton.
Dlaczego Krużewniki... dlatego że tu dalej od wielkich miast, na wsiach, bieda jest jeszcze większa niż na polskiej wsi... I uwierzcie mi, że mimo mnóstwa wyrzucanego jedzenia są tu głodne dzieci...
Idę spać...
PS. kto znajdzie w tym tekście wszystkie cytaty z Norwida...
PS. I jak Bethoven mam wieczną miłość - Łomżę... Tęsknię do was każdej nocy, każdego dnia... I już rodzice moich uczniów którzy w większości są z gór, albo z Tarnowa... pytają mnie dlaczego ŁOMŻA...
No właśnie - dlaczego?

ja stawiam na gazety kture piszą o wszystkim:gry:programy:internet itp.

dno, dno... jeszcze gorzej niż dno... Ja sie tam nie mam zamiaru pojawić, I nie będe słuchał czegoś co z tylko z nazwy przypomina muzykę...

śLeDcZy, wiesz co to jest Lan party? Nie myl z "Lamparty" :)))

No jak nie bylo????????? Chyba za krotko jestes na forum lub w necie. Co roku sa jakies ogniska organizowane. Kiedys jak kozystalem z IRCa, to kanal #lomza organizowal cykliczne imprezy, ale to bylo ze 4-5 lat temu, jak poziom byl wiekszy. Poprostu, czuj sie organizatorem, haslo i napewno kilka osob sie zglosi, najpierw popros o potwierdzenie przybycia itd.

Pięknie napiasne... Może też zacznij pisać artykuły do polonijnej prasy, ukazując prawde o ukochanym Kraju, a także nie zapomnij wspomnieć o naszej jakże dziś pięknej, słonecznej Łomży :) Chyba że uznają Cie tam za szarlatana głoszącego wyimaginowaną wizję przyszłości? :)

Nie Lubie Łatwych Dziewczyn Bo Jak bY Miał Dziewczyne Za Tako Która Jest Łatwa To By Przy każdej okazji się żucała innemu i co z tego że łatwo ją zdobyłem jak może ktoś inny tak samo łatwo zdobyc.A mnie to też nie tak łatwo uwieśc :)

Mężczyzna winien być silny w pełnym znaczeniu tego słowa i zarabiać jak największe pieniądze, tego nie da się załatwiać przez 8 godzin. Stwarza to pełne bezpieczeństwo partnerce . Niektórym kobietom jak widać potrzebna jest druga kobieta. I tak bywa. Sprawy wspólnych zainteresowań to odrębny temat , tak jak charakterologicznego i seksualnego dobrania się. Takie jest moje zdanie.

oj ptysiu a ile ty płacisz miesięcznie tam ??

Ma zowsze Łomża

Często zdarza się wam ściągnąć jakiegoś wirusa,trojana itp. z neta?
Jakiego antywirusa używacie?

Heh... Damiano chyba mówi o Lanparty bez kompów. ;)

Norton SystemWorks 2004 ale z kąd można ściągnać spolszczenie do Nortona ?? bo ja mam jak narazie angielski a nie myślałem że Polski też jest ;/

Jak mnie zaproszą na scene i dają zaśpiewać mi to przyjde. :/

I jak tam odbył się ten koncert Mandaryny? Nie przepadam za nią ale chciałm iść ze zwykłej ciekawości, niestety nie mogłam. Jestem ciekawa czy dużo przyszło osób i jak ogólnie Marta wypadła?
Pozdrowionka dla wszystkich. pa

Sie ma!

("Sie ma, sie ma, sie ma! Sie ma serce, sie z niego korzysta, bo jest gdzieś w każdym z nas taka przystań...").

Śniegu jak na lekarstwo, słoneczko na niebieskim niebie, wiaterek herbu na ratuszu jeszcze nie zerwał, a Łomża po raz pierwszy w XIII Finale WOŚP pokazała się jak umiała w TVP 2.

Fajnie wypadliśmy w oczach telewidzów wŁomży, Podlaskiem, Polsce i... w świecie?

A może uwiecznicie dla Historii kilka historyjek z placyków, uliczek i podwóreczek...? To przecież szczęśliwa trzynastka...

WJP MRD

Sie ma!

Szaroburo na tle innych miast.

Martwy Stary Rynek, puste oczodoły kamieniczek, psa z kulawą nogą nie było widać w podcieniach i nawet "filarowcy" gdzieś zniknęli, więc nie było komu telewidzom ręką życzliwie pomachać czy jakim szalikiem albo marynarą...

Figury woskowe wolontariuszy na baczność na schodach, prezydent jak kwiatek do kożucha, bo Paweł nie podał mu nawet mikrofonu..., nawet nie przedstawił. Motorek stał sie pretekstem, żeby pokazać atrakcyjny tynk ratusza do remontu, o co zabiega wiceprezydent, zdaje sie znów bezskutecznie...

No, i to drugie "sie ma" na koniec relacji: jak westchnienie ulgi, że wreszcie sie skończyło.

MRD (dobry pomysł z sercem-niespodzianką; za mało wyeksponowany...).

Ja mam nod32 i avasta

A TAKIŚ GENIALNY ŚLEDŻCZY????Leć do serwisu chłopaki ci raz dawa ustawia za marne 30 zł.

Szkoda słow, myślałem że cos lepszego wymyślą... więcej spontaniczności!!!

To wymienić liczniki. Najwyraźniej te są złe, skoro nie mierzą małego przepływu. Błąd , że takie zainstalowano, a za błędy niech odpowiadają ci co je popełnili, a nie wszyscy. A spółdzielnia zbiera pieniądze na liczniki, to tylko zainwestować we właście. Na stacji Paliw liczy dokładnie, czy nie może dokładnie liczyć w domu?

Ciekawe jak do pedałów sięgałeś , hehehe

spolszczenia nie ma, musisz miec wersje PL

nic specjalnego przyznam szczerze ale poczekajcie to dopiero 1 raz wejscie lomzy na aneten. moze z uplywem czasu cos sie rozkreci....

Poszukaj na www.torrent.org.pl tam są polskie wersje do pobtania

torrent jest obciążony i wątpie żeby śledczy się dostał.
Śledczy zainstaluj sobie trojana i zapytaj jak go wyinsatalować-proszę!!
hehe

JA WALE NA NEOSTRADZIE NIE NARZEKAM ALE DNI ''MÓŁOWATE'' ZDARZAJĄ SIĘ

po co tak szczekacie. Jak potraficie się bawić a jak wiem wcale nie potraficie się bawic tylko naćpać i nachlac i panienki po dupie macać tak tez wygląda wasze zainteresowanie tą imprezą. I taka jest frekwencja. Jak jest okazja abyście coś zrobili zademonstrowali to oczywiście dajecie dupy i stoicie z boku jak marne kundle szczekając.

Zbych

A co miał robic. Przyjechał, porzoglądał się po nadnarwiańskim grodzie, a że bezrobocie i wówczas bylo duże to, wyruszył w świat i podobno to on pierwszy odkrył Amerykę.

"moi drodzy to co sie wyprawia na tym świecie pojęcie ludzkie przechodzi. Dziewczyny puszczają się na prawo i lewo. Faceci też łatwi jak cholera. Kiwnij palcem a ślinią sie jak domowe pieski. Ja zwariuję" Dzieczyno przejzyj na oczy tak bylo kiedys jest teraz i bedzie w przyszłosci. W każdym z nasz drzemią tzw. zwierzęce instynkty i to ze sie nam "chce" jest zupelnie normalnąrzeczą. Jeżeli zaś pytasz czy są jeszcze na świecie porządni mężczyźni to wnioskuje ze do tej pory miałaś kontakt albo z dziećmi albo z facetami bez kultury tzn z Chamami. Sex jest potrzebą pierwszego rzedu a fakt ze do tego ktos podchodzi z wieksza kulturą lub bez to juz indywidualna sprawa. Czasami łatwiej jest cos osiagnąć poprzez kontakt bezpośredni nie owijąc w bawełne ale jeżeli chodzi o sprawy intymne to takie zachowanie jest conajmniej nie smaczne. Asiasita nie myśl o tym za dużo i zapewniam Cię że w jak ty to określiłas normalni mężczyźni są jeszcze na świecie Pozdrawiam

Śledczy ja proponuje dla Ciebie nowy temat : Dlaczego robię tyle błęduw !!! o tak myslę będzie dobrze

Nikt nie zwrócił uwagi, że Śledczy mówi o feriach ZIOMOWYCH... hi hi

Ziomale 'bedo' imprezować az padno i sie nie podnioso... tudziez zmelanżujo....... sie bendzie dzialo, oj bendzie.... :D

mi tata opowiadal ze to Jan z Kolna do Ameryki pierwszy dotarl ale wtedy tata duzo wypil wiec nie moge byc pewna ;)

Treść jest ukryta

sledczy ty lubisz dziewczyny ? bo myslem ze nie....
szkoda.......... taki fajny z ciebie idiota

Treść jest ukryta

http://www.wosp.org.pl/przystanek/
"Cały koncert jest organizowany przez Fundację Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy. To ona pokrywa wszystkie koszty i co roku bardzo skrupulatnie podajemy je do publicznej wiadomości.

Skąd kasa? Z zebranej na Finale sumy pieniędzy Fundacja ma prawo wydać 10% na realizację swych celów strategicznych. Realizuje się to między innymi poprzez druk reklamowych plakatów, kalendarzy czy folderów. Nigdy tego nie robiliśmy. Za to koncert wydał nam się idealną formą podziękowania i propagowania naszych celów."

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org