Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zajmujecie sie tym na co nie macie wlpywu!!!!!!!!! |
czy wie ktoś może dlaczego nie ma już na allegro do kupienia kont RS na 30 dni bez punktów??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zajmujecie sie tym na co nie macie wlpywu!!!!!!!!! |
Treść jest ukryta
|
|
http://www.bossmusic.pl/aktualnosci.shtml --> zespół BOSS nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Organizowany jest pierwszy wyjazd w rundzie jesiennej na mecz KS Michałowo - ŁKS Łomża! Pokażmy, że jesteśmy z klubem na dobre i na złe nawet pomimo gry w IV lidze, udowodniliśmy już to raz w Karczewie, teraz pora na powtórkę! Mecz odbędzie się już w tą niedzielę - 16.08. Cena: 20 zł Zapisy: Czwartek oraz piątek na starym dworcu w godzianch 19-20 Godzina wyjazdu zostanie podana w najbliższym terminie
|
|
i po co sie sadzicie i wyzywacie , wkoncu to lomza ... 100 lat za murzynami , ale moze ktos mądry sie odezwie i powie Ci gdzie to można zrobic ... a swoją drogą gratuluje pomysłu ;)
|
|
Nawet mi się nie chce wypowiadać w tym temacie , bo to żałosne jest :) Do tego w opcjach allegro możesz zaznaczyć , żeby na twoich zdjęciach czyli tylko na tym pierwszym był znak wodny z twoim nikiem za darmo :D
|
|
Jedziemy!
|
|
Doda jak i Jola to osoby publiczne (fajnie to brzmi :D),więc ich zdjęcia z występów,a nawet prywatnych spacerów mogą być wykorzystywane bez żadnych konsekwencji prawnych (patrzcie na serwisy plotkarskie takie jak np.Pudelek).Oczywiście nie mówię tu o zdjęciach kompromitujących je,a tym bardziej nagich na które nie wyraziły zgody,ponieważ mogą założyć autorowi oraz komuś kto opublikował zdjęcia sprawę karną ;P Zgłoś naruszenie,napisz do tego użytkownika,że zachował się bardzo nie fair i zapytaj dlaczego to zrobił.Jeśli jest w porządku to "nawet" przeprosi ;) PS "Nieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności karnej"-to do Drana (chyba tak powinno to się odmieniać :D)zalążki prawa rzymskiego były już w podstawówce,chyba nie chodziłeś na te lekcje historii ;P nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja polecam OSK daniel, właśnie jestem w trakcie kursu i jestem bardzo zadowolona. 100zł i za free podręczniki i płyty do nauki. ja akurat jeżdżę z Ernestem i mogę powiedzieć żę bardzo dobre uczy, ma podejście do ludzi, u niego nauka jest bezstresowa a to też się liczy:)
|
|
Szczęśliwej drogi!
|
|
Zapomnijcie o Subwayu. Już to widzę: "weście ale nie wypał z tym subweyem, takie to drogie i małe, ja juz tu niekupie, wole kebaba" "ta pani co robi kanapki jest niemiła, ja tam więcej nie pujde" i tym podobne.... Jakakolwiek innowacja kulinarna na naszym zadupiu rewelacji finansowych nie przyniesie ;) Coś z szeregu odzież/bielizna/dodatki już bardziej, ale to żadna nowość.
|
|
Drodzy kochani internauci Powstała nowastrona LKS'u Łomża!!! Zapowiedzi, wywiady, relacje, galerie to wszystko znajdziecie na: www.lomza.futbolowo.pl ZAPRASZAM!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moi kochani!! Poszukujemy osób chętnych do pisania newsów. Pomóż nam! Bądź redaktorem!! Kntakt: damian@idealan.pl --------------------------------------------------------
|
|
ale o co się rozchodzi, głupi temat :) jakby tam była twoja twarz czy coś a w tym wypadku... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
~ ale wersja testowa jest chyba oznaczona jako RC, a nie Ultimate? ;) Landriness ja Cie nie strasze :) Ja Ci pokazuje, co sie moze stac, jak sie pisze takie rzeczy, a widzac ile zawisci jest w niektorych ludziach, to lepiej dmuchac na zimne. A swoja droga, to paskudny sposob tlumaczenia... Najlepiej wszystko zwalic na instalujacego i narobic komus klopotu...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nowa strona klubu! Wywiady, zapowiedzi, galeria, relacje: www.lomza.futbolowo.pl Poszukujemy redaktorów "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Aha, dodatkowo biorac pod uwage, ze do zrobienia kolazu uzyla zdjec do ktorych nie ma praw, to prawa autorskie do tego dziela rowniez jej sie nie naleza... :P
|
|
LKSu czy ŁKSu?
|
|
przed wczorj opłaciłem na poczcie tnk na rok z góry ale do tej pory mi nie odblokowali wie ktos ile trzeba czekac na to czy moze juz powinni ??
|
|
diadem juz nie cwaniakuj, pewnie masz ledwo 15 lat, i niema co zazdroscic, ze otworzysz w lomzy jakis sklep z ciuchami drozszymi niz w wiekszych miastach, bedziesz kolejnym lomzynskim (przedsiębiorcą) ktory otworzy biznes i spakuje go po miesiacu, do tego trzeba miec glowe a nie pytac sie ludzi na forum na poziomie Jasia co otworzyc :)
|
|
Witam, proszę o info, czy jest jakiś domowy sposób na odblokowanie telefonu komórkowego ( podkreślam: nie karty sim tylko telefonu ), chodzi mi konkretnie o Samsung SGH-E250, po próbach samodzielnego ściągnięcia sim locka pokazał mi się komunikat:phone freezed
|
|
witam wszystkich forumowiczów, jest to mój 1 post na waszym forum, przejdźmy do rzeczy: proszę was o namiary na antykwariaty w Łomży , gdzie mogę dostać jakieś uzywane płyty winylowe, Pozdrawiam
|
|
popieram Sandrę - z łomżyńskich zespołów wybrałbym BOSS :)
|
|
to do skecza ,nauka jazdy ,,jakubek'' i to nie ściema.
|
|
dają tam jakoś gwarancję czasową i umowa co do terminu ceny itp jest na piśmie czy jak zwykle na gębę?
|
|
Czy ktoś już testował? Jak trwałość? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
ja już od kilku lat są niezłe „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
podane ceny biletów nie są prawdziwe sprawdźcie na stronie http://sportowa.lomza24.info.
|
|
szukam jakis plyt funkowych i jazzowych, najbardziej zależy mi na tych ostatnich :)
|
|
dobry sklep muzyczny plus używane płyty mmmmmmmmm.. ;D
|
|
Jak dla mnie sa ok. Warte swojej ceny.
|