Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KOŁAKOWSKI, JKK, ADAMOSXX I INNI KSENOFOBI |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KOŁAKOWSKI, JKK, ADAMOSXX I INNI KSENOFOBI |
Treść jest ukryta
|
|
Przyznam że, wzruszyła mnie Twoja historia do tego stopnia iż postanowiłem coś skrobnąć. 1. Skoro nie masz nic do ukrycia podpisz się imieniem i nazwiskiem a nie nickiem. 2.Odnośnie rękawiczek i daszków, za komuny nikt o tym nie słyszał a ludzie jedli i byli zdrowi i nikt nie narzekał. Teraz się porobiło higieniczne towarzystwo. Jak Ci kumpel podaje ziemniaka z ogniska to tez w rękawiczkach i z daszkiem? 3.Skoro towar jest nieświeży i masz co do tego pewność to po jaką …. kupujesz ? 4. Przyznam Ci mimo wszystko rację że, jakość towarów i usług w Łomży odbiega od standartów unijnych. Oczywiście nie chcę generalizować, ale ogólnie nasz rodzimy biznes można sobie wsadzić w … Choć Unię też można sobie wsadzić może nawet głębiej.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Też tam czasem kupuje mięso, kiedyś poprosiłem mięso a później bułki i sprzedawczyni mysląc że nie widzę gołymi łapami te bułki wrzuciła do reklamówki, już nie chciałem zwracać uwagi bo stało trochę osób ale taki brak profesjonalizmu mnie wkur... trochę.
|
|
Rozowe Okulary jakich olejniczakow ??????nie będę nawet komentował tego co napisałeś
|
|
Jak zwykle "inteligentna" wymiana zdań i poglądów :) Nasuwa się teraz i wielokrotnie w innych przypadkach myśl, gdzie jest administrator tej strony, który dopuszcza takie chamskie i bezpardonowe teksty? Właśnie- XXI wiek, a bez przekleństwa mało kto umie złożyć jakieś sense zdanie... Więcej taktu, kultury nikomu nie zaszkodzi, a sprawi, że choć odrobinę poprawi się wizerunek nas Polaków, jak i Łomżan.... Pozdrawiam! A. ps. Zapewne na moją głowę - za chwilę, poleci stek "miłych" słów.. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Yorker fajny art. :) bl@nka trochę kultury.
|
|
Najlepsza jest :)
|
|
szukam osoby która skorzysta ze mną z tej promocji. gg 15983562
|
|
Dziura rudy błazen z druhem
|
|
interes?Przecież daje się zaliczkę, na którą otrzymuje się rachunek, więc chyba nie ma mowy o przekręcie...??
|
|
adac, muszę wyprowadzić Cie z błędu, ty chcesz doładować za 100pln ale druga osoba nie musi, może wybrać nawet najmniejszy nominał (czyt. 5pln) i też jej się to podwoi. To jest właśnie pozytyw tej akcji że każdy doładowuje za tyle ile chce i tez się podwajają środki.
|
|
Przejmuję sklep w nowej części galerii stokrotka (mix collection).Może macie jakieś propozycje?Czego wam w Łomży brakuje?
|
|
Odnośnie mięsa które czasami tam kupuje to raczej jest w miarę, wędlin nie kupuje bo jem tylko swojskie więc nie wiem jak z tym się przedstawia sytuacja. Ale że dziewczyna brała najpierw mięso do ręki a potem pakowała mi nimi bułki do torby to efekt jest tego taki że robię zakupy obok w sklepie samoobsługowym a przychodzę już tylko po same mięso...
|
|
Sama se przekuj - ja tak zrobiłam i jest ok :)
|
|
hej a może mógłbyś podac jakieś szczegóły jak ta dziewczyna wyglądała wtedy może ktoś ją skojaży i będzie łatwiej Ci ją odnaleśc :) sama aktualnie mam pare koleżanek które są na stażach fryzjerskich więc może akurat trafisz:) pozdrawiam i powodzenia w odnalezieniu zguby:)
|
|
można na tym zarobić no ale nie w takim małym mieście jak Łomża
|
|
dzwonilem tez i wszedzie kaza przyniesc cv lub ze juz nie aktualne a sledzilem non stop co chwile odswiezam czy jakies nowe ogloszenie jest nawet bylem w kilku miejscach liczac ze jak zaniose cv porozmawiam odrazu z kims kompetentnym i nici wszedzie mowia ze zadzwonia "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |