wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOŁAKOWSKI, JKK, ADAMOSXX I INNI KSENOFOBI

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOŁAKOWSKI, JKK, ADAMOSXX I INNI KSENOFOBI

Treść jest ukryta

Przyznam że, wzruszyła mnie Twoja historia do tego stopnia iż postanowiłem coś skrobnąć. 1. Skoro nie masz nic do ukrycia podpisz się imieniem i nazwiskiem a nie nickiem.
2.Odnośnie rękawiczek i daszków, za komuny nikt o tym nie słyszał a ludzie jedli i byli zdrowi i nikt nie narzekał. Teraz się porobiło higieniczne towarzystwo. Jak Ci kumpel podaje ziemniaka z ogniska to tez w rękawiczkach i z daszkiem?
3.Skoro towar jest nieświeży i masz co do tego pewność to po jaką …. kupujesz ?
4. Przyznam Ci mimo wszystko rację że, jakość towarów i usług w Łomży odbiega od standartów unijnych. Oczywiście nie chcę generalizować, ale ogólnie nasz rodzimy biznes można sobie wsadzić w … Choć Unię też można sobie wsadzić może nawet głębiej.

Treść jest ukryta

Też tam czasem kupuje mięso, kiedyś poprosiłem mięso a później bułki i sprzedawczyni mysląc że nie widzę gołymi łapami te bułki wrzuciła do reklamówki, już nie chciałem zwracać uwagi bo stało trochę osób ale taki brak profesjonalizmu mnie wkur... trochę.

Rozowe Okulary jakich olejniczakow ??????nie będę nawet komentował tego co napisałeś

Jak zwykle "inteligentna" wymiana zdań i poglądów :) Nasuwa się teraz i wielokrotnie w innych przypadkach myśl, gdzie jest administrator tej strony, który dopuszcza takie chamskie i bezpardonowe teksty?
Właśnie- XXI wiek, a bez przekleństwa mało kto umie złożyć jakieś sense zdanie... Więcej taktu, kultury nikomu nie zaszkodzi, a sprawi, że choć odrobinę poprawi się wizerunek nas Polaków, jak i Łomżan.... Pozdrawiam! A. ps. Zapewne na moją głowę - za chwilę, poleci stek "miłych" słów..

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Yorker fajny art. :)
bl@nka trochę kultury.

Najlepsza jest :)

szukam osoby która skorzysta ze mną z tej promocji. gg 15983562

Dziura

rudy błazen z druhem

interes?Przecież daje się zaliczkę, na którą otrzymuje się rachunek, więc chyba nie ma mowy o przekręcie...??

adac, muszę wyprowadzić Cie z błędu, ty chcesz doładować za 100pln ale druga osoba nie musi, może wybrać nawet najmniejszy nominał (czyt. 5pln) i też jej się to podwoi. To jest właśnie pozytyw tej akcji że każdy doładowuje za tyle ile chce i tez się podwajają środki.

Przejmuję sklep w nowej części galerii stokrotka (mix collection).Może macie jakieś propozycje?Czego wam w Łomży brakuje?

Odnośnie mięsa które czasami tam kupuje to raczej jest w miarę, wędlin nie kupuje bo jem tylko swojskie więc nie wiem jak z tym się przedstawia sytuacja. Ale że dziewczyna brała najpierw mięso do ręki a potem pakowała mi nimi bułki do torby to efekt jest tego taki że robię zakupy obok w sklepie samoobsługowym a przychodzę już tylko po same mięso...

Sama se przekuj - ja tak zrobiłam i jest ok :)

hej a może mógłbyś podac jakieś szczegóły jak ta dziewczyna wyglądała wtedy może ktoś ją skojaży i będzie łatwiej Ci ją odnaleśc :) sama aktualnie mam pare koleżanek które są na stażach fryzjerskich więc może akurat trafisz:) pozdrawiam i powodzenia w odnalezieniu zguby:)

można na tym zarobić no ale nie w takim małym mieście jak Łomża

dzwonilem tez i wszedzie kaza przyniesc cv lub ze juz nie aktualne a sledzilem non stop co chwile odswiezam czy jakies nowe ogloszenie jest nawet bylem w kilku miejscach liczac ze jak zaniose cv porozmawiam odrazu z kims kompetentnym i nici wszedzie mowia ze zadzwonia

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org