sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miasta-gospodarze na szczycie czarnej listy

To napisz przynajmniej gdzie ona ostatnio pracowała to Ci może ktoś pomoże. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miasta-gospodarze na szczycie czarnej listy

Słuchaj żebym Cię nie znała osobiście to bym nawet nie pytała czy chcesz szczurka, bo uważałabym to za żart :) Poznaliśmy się bodajże na stacji beznynowej, byłeś z kolegą Łukaszem, a ja z moim Tomaszkiem :)

A poza tym Jasiu Twoje prawdziwe imię Marcin bardziej Ci pasuje ;p

Ninka0902 zależy gdzie za tą zagranicę i czy będziesz miała tam zapewnioną legalną pracę i za godziwe pieniądze. Jeśli TAK, to nie zastanawiaj się i jedź. Na studia możesz isc ewentualnie tam na miejscu lub tutaj jak wrócisz do Polski. Jakby nie patrząc ludzi po zarządzaniu i pedagogice mamy tutaj - na miejscu od groma :/ Więc pewnie kolorowo nie będziesz miała. Mam porównanie, gdyż w wakacje - 3 miesiące pracowałam sobie po 8 h - nie przemęczając się zagranicą i znając tylko język angielski i będąc po wykształceniu średnim i zarobiłam tyle gdzie tutaj przez ponad póltora roku, więc przemyśl i życzę trafnego wyboru!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org