Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ma prezio rację |
zawsze było zapotrzebowanie na środki odurzające i zawsze będzie. kiedyś ludzie odurzali się w celach rytualnych (kontakt z bogiem) teraz odurzają się dla przyjemności. Jeden lubi wypić, drugi zapalić, a trzeci załadować se strzykawe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ma prezio rację |
Doradca ds. Sprzedaży - LUKAS Bank SA Doradca Finansowy - SKOK im F. Stefczyka Kierownik laboratorium - UNIBEP S.A. Autoryzowany Doradca Biznesowy - Polska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o doradca ds. ubezpieczeń i inwestycji - Aviva Commercial Union Mistrza Produkcji Budowlanej - Manpower Polska Sp. z o.o. Dyrektor - GOLD BROKER Profesjonalna Instytucja Finansowa Koordynator - GOLD BROKER Profesjonalna Instytucja Finansowa Instruktor nauki jazdy - Bezpośredni pracodawca specjalista ds. odszkodowań - Adversia Sp. z o.o. to tylko oferty z tego tygodnia jakie znalazlem w lomzy. wybierz sie w te miejsca.
|
|
lista osrodkow przystosowana dla osob niepelnosprawnych: http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/3554 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
i na wszystko masz kwalifikacje? :|
|
|
Witam, byłem na 3 weselach gdzie grał zespół Boss. Za każdym razem podobało się mi jak i innym gościom weselnym. Chłopaki grają różne rodzaje muzyki, która powinna odpowiadać wszystkim. Co więcej potrafią poprowadzić oczepiny bez chamskich zabaw. Co więcej nie piją w trakcie wesela. Byłem też na weselu gdzie grał zespół Robins z Kolna. I tu niestety nie mogę powiedzieć nic pozytywnego. Panowie mają kiepskie głosy no i nie wyszło im zabawianie gości. Może mieli zły dzień. Widziałem ich tylko raz, jednak nie zdecydowałbym się na wynajęcie tego zespołu.
|
|
bende czekau w pjontek pod zakladem pana zdzisia na stacii tam z rinkiem powiedz o kturej godzinie lusiaczku
|
|
haha jasiu ładna skarpa. Bym się bał tamtędy spacerować, żeby nie być ofiarą złodzieja lub jakiegoś zboczeńca. Tu to raczej na grzyby, a nie romantyczny spacer xD. Wybiorę się tam tylko wtedy, gdy będzie tam Jasio i sobie trochę porozmawiamy :) Takos
|
|
Potrzebuje rady od osob ktore zetknely sie z podobna sytuacja do mojej.A wiec o to chodzi,ze Ja i moj narzeczony mamy propozycje wyjechania zagranice.To bardzo powazna oferta i chodzi tu o spore pieniadze.I oczywiscie ja tu musze decydowac czy isc na studia czy wyjechac
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dokladnie
|