piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejny wyrok Leppera

Miala wejsc ustawa od 16 lat i trzeba by bylo jezdzic 2 lata z opiekunem, ale to prawdopodobnie nie wejdzie :] Za rok PODOBNO ma byc znowu od 17, jak kiedys.

Ja nauczylem sie jezdzic sam (nie na kolanach taty:P) jak mialem 8 lat. W drugiej klasie podstawowki jezdzilem po placu pks bezblednie uwaga uwaga.. felicia combi :] Mozecie wiezyc lub nie. Kursanci nie dawali rady z malutkim punto. Kiedys instruktor zapytal moje ojca czy nie boji sie ze wezme kiedys pokryjomu samochod... powiedzial, ze ja dobrze wiem co mnie wtedy czeka :P

Ostatnio gadalem z kolesiem ze stanow, ktory ma 16 lat, prawko i jezdzi fordem mustangiem convertible z '74 roku :] Fajnie ma.. :D
U nas bedzie trzeba troche poczekac zanim zrobia prawko od 16 lat.. niestety..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejny wyrok Leppera

etam nordcom mój kolega miał tam mieć ALE ZAŁOŻYł w Vectrze

hmm lepszy od Jana z Kolna jest Czesio z Grajewa

albo Szeryf z Łomży

Ciekawe o jakiej akcji równocześnie prowadzonej mówicie. Przecież akcja organizowana pod patronatem Księdza Biskupa była w poprzednim tygodniu "Dar Serca" A prawdą jest, że pieniądze które dajemy wszyscy na chore dzieci itp. sprawy. Wszystko jest Ok bo czego się nie robi aby wspierać wszystkich dotkniętych biedą, chorobami itd. Ale tu nie chodzi o zbiórkę pieniędzy chodzi tu wielu ludziom o postać Jurka Owsiaka. (wiem że teraz przez wielu byłbym zlinczowany, ale nie oto chodzi) Człowiek ten napewno zrobił dużo dobrego chwała mu za to ale cała akcja WOŚP jest również organizatorem Przystanku Woodstock. I to w głowniej mierze koliduje z WOŚP. Dlaczego koliduje, a dlatego że z jednej strony staje nam obraz człowieka i organizacji, która walczy o każdy grosz aby ratować życie potrzebującym a z drugiej zaś strony wszyscy widzą ludzi młodych staczających się za pomocą alkoholu i narkotyków na dno. Prowadzi ich to do uzależnień, wielu z nich właśnie jedzie na Przystanek Woodstock i tam pierwszy raz próbuje narkotyków. To w póżnbiejszym okresie ma skutki nieodwracalne. J Owsiak głosi takie hasło "Stop Narkotykom" na każdym przystanku ale czy wierzymy w to?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org