Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Państwo Tuska znów zdało dziwny egzamin. Autostrada NIE DZIAŁA, ale NAGRODY SĄ! |
to mogliscie chociaż jajkiem z okienka rzucić :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Państwo Tuska znów zdało dziwny egzamin. Autostrada NIE DZIAŁA, ale NAGRODY SĄ! |
Roza a cmoknij mnie w pomkpe z podskoku a na rzeczy o ktorych nie masz pojecia poprostu sie nie wypowiadaj
|
|
Re: Państwo Tuska znów zdało dziwny egzamin. Autostrada NIE DZIAŁA, ale NAGRODY SĄ! |
Treść jest ukryta
|
|
nie umiesz klikac :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
owszem z tego co mi wiadomo to na ks.Anny nr bloku 16 chyba-to ten nowy blok jak sie wjezdza z Szosy Zambrowskiej-zaraz po prawej.gabinet wspolny razem z dr.Poppe i okulistka dr.Poppe.
|
|
a co myslicie o krematorium, wiem ze pewnie bylby sprzeciw czarnej mafii i pisowskich działaczy ale jakby mieli tez z tego interes to moze by sie uciszyli. Grunty coraz drozsze, cmentarze nie z gumy, a to jest nowosc na lokalnym rynku, co sadzicie Łomżyniaki?
|
|
ja też próbuje i nic..... przez 2 dni ukazalo się jedno ogloszenie.
|
|
hej mogę Ci pomóc. Ostatnio potrzebna mi była taka recepta i dostałem dwie takie same wiec jedna pozostała. chcesz to napisz 502546803 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Żal za dupę ściska, kiedy czyta się takie rzeczy. Co tu dużo pisać, jak widać i wśród osób "duchownych" trafiają się idioci. Nie wiem jak to nazwać inaczej. Historia nie raz pokazała, że kościół NIE JEST nieomylny... i pewnie jeszcze nie raz pokaże. Patrząc dookoła podejrzewam, że będzie coraz więcej takich wybryków. Tak wybryków, bo nie wiem jak inaczej nazwać brak mózgu jako takiego. Może na prawdę trzeba im znieść ten celibat bo wyraźnie im się w głowach pierd**i.
|
|
Wieża już "zajęta" ma być fantastyczny hotel z hiper obrotową knajpą na szczycie ;-) a co będzie czas pokaże . . . "know how "można kupić ;) ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hmm... mogę jedynie powiedzieć że praca w ulotkach to ma swoje wady i zalety, ja roznoszę ulotki z jednej z bankowych placówek w Łomży i jest spoko, chociaz mam czasem dosc, nie uprzejmych ludzi. Bo co komu szkodzi wziąść kawałek kartki :( pracuje pare razy w miesiącu po 3 h i mam 10 zł brutto za godzinę z czego mam 25 zł na rękę :) niby mało ale uzbiera sie w miesiacu około 200zł Czasem jestem sama a czasem z inną osobą wspolnie je roznosimy, są również akcje promocyjne gdzie idziemy z ulotkami razem z doradcą z banku ;) fajna praca przynajmniej lepsza niz siedzenie w domu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |