Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAJA NA LENINA |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAJA NA LENINA |
piękna jest suwalszczyzna: - augustów i okolice - szwajcaria - wiżajny - sejny Mazury: -giżycko -wilczy szaniec -zamki mazurskie -kętrzyn Kiermusy Tykocin Białowieża Nowogród Ciechanowiec Biebrzański Park Narodowy wokól samej Łomży też jest co oglądać.... pozdrawiam i życze fajnych widoków i zdjęć!!!!
|
|
admin dieta to podstawa i z chudizelca mozna zrobic pakera dieta+suplementy + odpowidni trening i pojechal ,teraz stanowskie odzywki sa prawei jak koksy :)
|
|
Polecam również dodać do tarsy Twierdzę Osowiec. Jest co zwiedzać,spokojnie.Dolina Narwii-można sobie tanio kajaczek wypożyczyć i podziwiać piękne widoki.Udanych wypraw!
|
|
Z dniem 01.07.2009 otworzyłem działalność gospodarczą(usługi).Przysięgam Wam że nikt mnie nigdzie nie poinformował że po odebraniu zaświadczenia o wpisie do ewidencji,regonu itp muszę złożyć w ZUS i US jakieś deklaracje podatkowe.Zadowolony że mam firmę pojechałem za granicę na urlop,wróciłem i znajomy zapytał jak się rozliczam.Dotarło do mnie że mam problem.Co teraz mam zrobić?Gdzie iść?Proszę o profesjonalne porady Takos
|
|
http://www.firma.egospodarka.pl/niezbednik-firmowy/Podstawowe-deklaracje-podatkowe.html moze to Ci choć troche pomoze
|
|
Ja bym na to nie wpadł żeby działalność gospodarczą zaczynać od wyjazdu na urlop. Toteż pewnie i nigdy biznesmenem nie będę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |