czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JAJA NA LENINA

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JAJA NA LENINA

piękna jest suwalszczyzna:

- augustów i okolice
- szwajcaria
- wiżajny
- sejny

Mazury:

-giżycko
-wilczy szaniec
-zamki mazurskie
-kętrzyn

Kiermusy
Tykocin
Białowieża
Nowogród
Ciechanowiec
Biebrzański Park Narodowy

wokól samej Łomży też jest co oglądać....

pozdrawiam i życze fajnych widoków i zdjęć!!!!

admin dieta to podstawa i z chudizelca mozna zrobic pakera dieta+suplementy + odpowidni trening i pojechal ,teraz stanowskie odzywki sa prawei jak koksy :)

Polecam również dodać do tarsy Twierdzę Osowiec. Jest co zwiedzać,spokojnie.Dolina Narwii-można sobie tanio kajaczek wypożyczyć i podziwiać piękne widoki.Udanych wypraw!

Z dniem 01.07.2009 otworzyłem działalność gospodarczą(usługi).Przysięgam Wam że nikt mnie nigdzie nie poinformował że po odebraniu zaświadczenia o wpisie do ewidencji,regonu itp muszę złożyć w ZUS i US jakieś deklaracje podatkowe.Zadowolony że mam firmę pojechałem za granicę na urlop,wróciłem i znajomy zapytał jak się rozliczam.Dotarło do mnie że mam problem.Co teraz mam zrobić?Gdzie iść?Proszę o profesjonalne porady

Takos

http://www.firma.egospodarka.pl/niezbednik-firmowy/Podstawowe-deklaracje-podatkowe.html

moze to Ci choć troche pomoze

Ja bym na to nie wpadł żeby działalność gospodarczą zaczynać od wyjazdu na urlop. Toteż pewnie i nigdy biznesmenem nie będę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org