Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zarwał się sufit na Stadionie Narodowym! |
źle sie dzieje w państwie polskim. Uwaga! Komendant Główny Policji wstrzymał przyjęcie do służby w Policji, w ramach procedury konkursowej, w terminie 27 lipca 2009 r. Komendant Główny Policji podejmie decyzję o ewentualnym wyznaczeniu dodatkowego terminu przyjęcia do służby w Policji w późniejszym terminie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zarwał się sufit na Stadionie Narodowym! |
zawsze takie zdarzenia były , są i bedą , i tego sie nie zlikwiduje , zamiast pisać tu na forum i siedzeć na komputerze , zacznij pykać pompeczki ! tak w razie jakbyś drugi raz chciał iść sobie do "jednaczewiaka" hehe
|
|
A co tak się rzucacie ? może bemol ma 13-16 lat ( nie wiadomo ) a ten na motorze może miał 28 lat ? żeby dokładnie opisał to było by wiadomo ;) a ciekawe co jeden z drugim by zrobił jak by taki burak jedzie na ciebie crossem a później od tyłu ci kopa przysadza na pewno byście się rzucili żeby go zatrzymać a wyglądać jak po wojnie lub gorzej ;) a bemol drugim razem to bierz kamienie i rzucaj w buraka aż się wywali z tego syfu a później nogi za pas ;D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wysłałem Ci namiary na maila
|
|
poza tym bardzo łatwo jest zrzucić kogoś z motoru i jeśli jechał z taką prędkością że mógł cię kopnąć to mogłeś go zrzucić łatwo z motoru;-) złapałbyś za noge i by sie nie pozbierał albo po prostu zepchnął jakby sie już przewrócił miałbyś go jak na dłoni i po wszystkim;-) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Eskulap na piłsudskiego? tam na fabrycznej czy na żabiej tez jest coś..... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
to jest pytanie? wiem, ze takowe przychodnie istnieją ale niemam teraz możliwości sprawdzić czy są czynne ....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
lol zamykasz a dalej jest otwarty...
|
|
nie mówiąc już o tym, że nie umie się posługiwać klawiaturą, co widać zarówno w postach, jak i w tytule tego dennego tematu.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mistrz418 - a czy ja musze miec we wszystkim nie wiadomo jakie pojęcie..? ;)
|
|
Tak jak mówiłam narazie tylko my jesteśmy na ten dzień wolne są jeszcze godziny 15.30 i 18.30 „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Owszem, w Studio Tańca B.K Step są zajęcia indywidualne "First dance" dla par zamierzających wstąpić w związek małżeński. Informacje znajdziecie na stronie Studia ---> www.bkstep.pl
|
|
No fięc, nie fiem jak fy, ale ja niesnosze jak ktos pisze w czasie rosmofy napszyklad na giegie, foróm, zfrotu Hehe i tej porypanej emotki PePe, dla mnie to odsnaka totalnego otempienia i zacofania oras niełómiejsnosci i dószyh brakah w slofnicfu i wyslofieniu siem. Podopnie jest z nikami na foróm, dlaczego kórde lódy wybieraja sem niki sakonczone cyferkami, pszeciesz to jest gupiem mmiec cyferka z nikiem. Czyy to fynika z z ich tempoty czy poprostó idom na łatfizne i dodajase te cyferki na koncu bom nik jest jóśz zajenty i nie kca se procesora sbytnio pszegżac poniefasz majom słabe hodzenie. Ico fy na to, jak to kqurna jest wedłóg was. Ciekawym jest opini tych z orginalnymi nikami i tyh z nikocyferdoperkami.
|
|
Jasiu wracaj do Klanu!!! Rysiek czeka na ciebie i Grażynka też „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Tak juz jest że nikt nie pomoże nawet jak bys konał to by i tak palcem nie kiwnął. Ludzie się boją
|
|
a co ty sam w lesie robiles dzieciaku.....? bez dziewczyny? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja tu jestem adminem, niedlugo bede kasowal wszystkie posty „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Ooo no zobacz:) Ja tez mam nick " sakonczony cyferkami"..... "Czyy to fynika z z ich tempoty czy poprostó idom na łatfizne i dodajase te cyferki na koncu bom nik jest jóśz zajenty i nie kca se procesora sbytnio pszegżac poniefasz majom słabe hodzenie." hmm Jasiu z Twojej wypowiedzi wynika ,ze to ty masz aż za bardzo przegrzany procesor:) PePe?? nie slyszalam takiego czegos, a tym bardziej nie widzialam:P no wiec wychodzi na to ze Jasiu_śmietana ma swoj swiat i swoje kretki:) pzdr dla Kolegi bez cyferek:D
|
|
zołta lub co gorsza czerwona kartke? czy to juz byl by rasizm i antysemityzm?
|
|
Jasiu ja nie mam cyferków :D Ja Cię nie będę bić. Nie zwracaj uwagi na to kto ma jaki nick, bo tak samo jak masz prawo napisać post na jaki sobie chcesz temat, tak samo inni maja prawo do wpisania do nicku cyferek. A co do "hehe" to sama lubie używać tego zwrotu i myslę, że wiele osób lubi i używa go regularnie. Już tak się przyjeło i nie zmienisz tego. A skoro Ty nie używasz i nie lubisz tego to bedziesz naszym wyjątkiem:D:D:D
|
|
Jasiu, bo analfabetyzm się szerzy;/ Widocznie nikt nie słuchał Pani nauczyciel akurat na tej lekcji jak mówiła, że pisze się "będę", a nie "bende".
|
|
DO FRAN: Czy pani Katarzyna Z.-K. jak do niej zadzwoniłeś to Ci tak bez żadnych problemów powiedziła czy zaliczyłeś MS czy nie? Bo jak ja dzwoniłem do KWP ale gadałem z inną to mi powiedziała, że oni telefonicznie nie udzielają takich informacji. W sensie, że sami dzwonią bo jak się do nich dzwoni to nie mają pewności że ty to ty. Bo Kasia będzie dopiero w poniedziałek i chcę do niej dzwonić ale nie wiem czy jest sens bo pewnie mi nie będzie chciała nic powiedzieć :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a mnie to wogule nie denerfóje, bo czy to bende czy będę to itak zafrze bszmi tak samo i rosumiem to słofo, za to bardziej denerfója mnie osoby pokrojó : denfer - wrzystkie jasie cieszom siem, ze widzisz, ale smucom sie ze nierozómiesz tego co czytasz :( popez - co ty popierarz ? mamy jakies fybory ? kogo ? a dekla to se poszókaj w swojim komaże LukSkajłoker: zapomniales w liscie o dfuch jasiach kataszynaczystacztery: on załoszył, tys zaspamowala, fcale leprza nie jestes, jakbys byla to bys zaufażyla, ze jakióf jest kilku i ih wyliż :/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
chyba juz nawet opętani PO widza ze tvn to tuba platformy i anty polska telewizja
|
|
Laudański u Grossa przedstawiony jest jako bandyta, a ten człowiek zginął w niemieckim obozie zagłady, gdyż przez Rzeszę został uznany za wroga, bo niósł pomoc właśnie Żydom. Gdzie tu logika?? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Karlikowski Ireneusz Wojska Polskiego 31/ 11 tel. 2162697
|
|
adamosxx Czy Czeczen zabrał ci prace? mieszkanie? dziewczynę? pobił cie? czy tylko boisz sie ich tak bardzo boisz? Na pogrom Czeczenów w Łomży nie masz co liczyć, wiec albo zmień temat albo manifestuj swój strach w inny sposób. Zacznij od lektury http://www.migrant.info.pl/pl/pobyt/wydalenie_cudzoziemcow/wydalenie_cudzoziemca/ sprawdź jak sens ma twoja głupia gadka.
|
|
Orientuje się ktoś w tym temacie ? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dr Markowski Wyszyńskiego (nie wiem ile) 602533675
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(
|
|
jak to si emowi w zyciu wszsytko do ciebie wraca czy dobre czy zle , a wiec w mysl tej zasady podejrzewam ze adamosxx bedzie zdymany przez stado murzyno-zydo-czecznow i wtedy sie pokochaja xD i zakwitnie bloga tolerancja ! zasrales tym smrodem cale forum polityka czego tutaj jeszcze chcesz? nie widzisz ze nikt tutaj zdrowo myslacy nie przyzna ci racji......
|
|
Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(
|
|
"skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk." podobienstwa: adamosxx - 09-04-09 23:29 "west jesli tak lubisz tych XXX to sie skladaj na ich zasilki bo ja sobie nie zycze zeby z moich podatkow finansowano im wysokie zasilki" adamosxx - 10-07-09 13:18 z katowic ich wyrzucili po protestach mieszkancow ponad 300 osob to pan B przyjal ich do nas tak malego miasta w porownianiu z katowicami adamosxx - 11-07-09 00:49 w koncu jestes u siebie to sytem panstwowy powienien byc inny i ich tu nie wpuszczac do tak malej spolecznosc adamosxx - 11-07-09 15:53 wiec pokaz swoja goscinnosc i zapros sobie XXX do domu, pewnie nie doliczyłbys sie ostatniej pierzyny w swojej melinie po wizycie. ja ruznicy nie widze. jednoznaczne skojarzenie a wymieniac moznaby tak dlugo. boisz sie, widocznie ktos ci sie do dupy dobral w koncu
|
|
postrafiam lusiaczku za to ze sie pószczasz na prawo i lefo Hciałbym ómiedź pisadź takj ak wy ale zdaża mi siem czasem zrobidź błond. :((((
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |