Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HIT EURO 2012 |
ja mam jutro MS w Szczecinie...co bedzie to bedzie... nie zalicze trudno sie mowi... za rok sproboje jeszcze raz a jak zalicze to bede bardzo happy :) trzymajcie kciuki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HIT EURO 2012 |
Dziś mamy 13-tego""(Nie róbcie sobie jaj.Każdy może znależć się w takiej przykrej sytuacji.Sama kiedyś odnosiłam znaleziony portfel,a i memu synowi ktoś odniósł.Co prawda bez kasy,ale choć dokumentów nie trzeba było wyrabiać.Miejmy nadzieję że wszystko dobrze się skończy...
|
|
Ja tu tez jestem nowy i mam wiele pytań wiele rzeczy mnie dręczy i nie daje spokoju ale zadam kilka z nich mam nadzieje ze ktoś mi udzieli odpowiedzi na nie ;p 1) Złożyłem papiery do policji po raz pierwszy powiedziano mi że następnie mam zgłosić się w środę 15.07 na zebranie kandydatów i zostanę skierowany na testy ale zapomniałem się dowiedzieć jakie testy czy ktoś się orientuje może co to za testy i co po nich ;p 2)Znalazłem pytania w necie które rozpoczynają się następująco : 1. Chętnie czytam czasopisma techniczne. 2. Mam dobry apetyt. 3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. itd itp Co to za pytania jak się na nie odpowiada wszystkich jest 567 ? 3) Czy ma ktoś dobre odpowiedzi do testów z bezpieczeństwa publicznego Jestem z Gorzowa Wlkp. może też ktoś stąd jest ?
|
|
Ja tu tez jestem nowy i mam wiele pytań wiele rzeczy mnie dręczy i nie daje spokoju ale zadam kilka z nich mam nadzieje ze ktoś mi udzieli odpowiedzi na nie ;p 1) Złożyłem papiery do policji po raz pierwszy powiedziano mi że następnie mam zgłosić się w środę 15.07 na zebranie kandydatów i zostanę skierowany na testy ale zapomniałem się dowiedzieć jakie testy czy ktoś się orientuje może co to za testy i co po nich ;p 2)Znalazłem pytania w necie które rozpoczynają się następująco : 1. Chętnie czytam czasopisma techniczne. 2. Mam dobry apetyt. 3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. itd itp Co to za pytania jak się na nie odpowiada wszystkich jest 567 ? 3) Czy ma ktoś dobre odpowiedzi do testów z bezpieczeństwa publicznego Jestem z Gorzowa Wlkp. może też ktoś stąd jest ?malgo23 napisał(a): > ja mam jutro MS w Szczecinie...co bedzie to bedzie... nie > zalicze trudno sie mowi... za rok sproboje jeszcze raz a jak > zalicze to bede bardzo happy :) trzymajcie kciuki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |