poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
HIT EURO 2012

ja mam jutro MS w Szczecinie...co bedzie to bedzie... nie zalicze trudno sie mowi... za rok sproboje jeszcze raz a jak zalicze to bede bardzo happy :) trzymajcie kciuki :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: HIT EURO 2012

Dziś mamy 13-tego""(Nie róbcie sobie jaj.Każdy może znależć się w takiej przykrej sytuacji.Sama kiedyś odnosiłam znaleziony portfel,a i memu synowi ktoś odniósł.Co prawda bez kasy,ale choć dokumentów nie trzeba było wyrabiać.Miejmy nadzieję że wszystko dobrze się skończy...

Ja tu tez jestem nowy i mam wiele pytań wiele rzeczy mnie dręczy i nie daje spokoju ale zadam kilka z nich mam nadzieje ze ktoś mi udzieli odpowiedzi na nie ;p

1) Złożyłem papiery do policji po raz pierwszy powiedziano mi że następnie mam zgłosić się w środę 15.07 na zebranie kandydatów i zostanę skierowany na testy ale zapomniałem się dowiedzieć jakie testy czy ktoś się orientuje może co to za testy i co po nich ;p

2)Znalazłem pytania w necie które rozpoczynają się następująco :
1. Chętnie czytam czasopisma techniczne.
2. Mam dobry apetyt.
3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. itd itp

Co to za pytania jak się na nie odpowiada wszystkich jest 567 ?

3) Czy ma ktoś dobre odpowiedzi do testów z bezpieczeństwa publicznego

Jestem z Gorzowa Wlkp. może też ktoś stąd jest ?

Ja tu tez jestem nowy i mam wiele pytań wiele rzeczy mnie dręczy i nie daje spokoju ale zadam kilka z nich mam nadzieje ze ktoś mi udzieli odpowiedzi na nie ;p

1) Złożyłem papiery do policji po raz pierwszy powiedziano mi że następnie mam zgłosić się w środę 15.07 na zebranie kandydatów i zostanę skierowany na testy ale zapomniałem się dowiedzieć jakie testy czy ktoś się orientuje może co to za testy i co po nich ;p

2)Znalazłem pytania w necie które rozpoczynają się następująco :
1. Chętnie czytam czasopisma techniczne.
2. Mam dobry apetyt.
3. Rano, zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty. itd itp

Co to za pytania jak się na nie odpowiada wszystkich jest 567 ?

3) Czy ma ktoś dobre odpowiedzi do testów z bezpieczeństwa publicznego

Jestem z Gorzowa Wlkp. może też ktoś stąd jest ?malgo23 napisał(a):

> ja mam jutro MS w Szczecinie...co bedzie to bedzie... nie
> zalicze trudno sie mowi... za rok sproboje jeszcze raz a jak
> zalicze to bede bardzo happy :) trzymajcie kciuki :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org