Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory samorzadowe |
Etam co się czepiacie !! zaśpiewała i dobrze mnie tam nie było bo mi nie w głowie jakieś wypady na nasz rynek :( aLe słyszałem że jakoś Tablice czy co Zrobili na ul.Farnej ?? to co to za tablica ?? i co ona na chodniku sie znajduje ? Marek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory samorzadowe |
Yeah, mam zdjecia :D Co do tematu to nie wiem ocb... To chyba proste, ze zainstaniala na scenie tylko i wylacznie dzieki jej pedalskiemu mezowi... Fajnie sie giba i tyle :))
|
|
Chyba chodzi o XIII finał :)
|
|
Ja też jestem za, chociaż wątpię, żeby wszystkie komentarze były obecne pod artykułami. I nie chodzi tylko o wulgaryzmy. Pesymistyczne, ale prawdziwe. Ale za to optymistycznie pozdrawiam ;)
|
|
Kolejny idiotyczny post sledczego.. no coz :D
|
|
oj śledczy :( <głaszcze> <przytula> juz lepiej ? :>
|
|
Śledczy powróć do temtu Sylwestra jak to laski na ciebie leciały..
|
|
Podobno to jest lipa. Polskie stacje to same zrzuty. Tylko ponoć VIVA w realu , ale i tak jest frikowa na satelicie.
|
|
Zrzuty ze stron np. www.tvp.pl /
|
|
ale ja mam XP debilku:)
|
|
telerz :D Temid
|
|
W latach 1906, 1907, 1910 i 1913 osady Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego brały udział w zlotach wioślarzy trzech zaborów w Ciechocinku. W 1910 r. "Wspólna Praca" postulowała zmniejszenie wysokości wpisowego i składki dla wszystkich członków, ale jej obniżenie nastąpiło tylko dla młodzieży wiosłującej. Spowodowało to zwiększenie liczby osób uprawiających wioślarstwo. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
Bo zupa była za słona
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |