Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
diety radnych |
509 827 404
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: diety radnych |
A i zapomniałbym, powiedz ty mi człowieku, jakich ty krzywd i cierpień w życiu zaznałeś??
|
|
Domel masakra terminatorlomzynski ma rację a te dobroplasty i cala reszta to lipa polecam Oknal SPRAWDZONE!!!!
|
|
No co ty nie powiesz!!?? a ja wydałem 6 zł i nie wygrałem 3.869 zł przez jeden rzut karny!!!! WRRR ;-) rudy błazen z druhem
|
|
http://wyborcza.pl/1,76842,6788224,Jak_prawie_mialem_bmw.html Osobny artykuł na ten temat. Polecam przeczytać.
|
|
Bartes ile ty do ciężkiej anielki postawiłeś meczy. Takie kupony nigdy nie przechodzą
|
|
zadzwoń do mnie, dogadamy się, mam busa także wszystko spokojnie wejdzie 500086960
|
|
madas5 czeczencó gupi zamknij mordem freszcie adamosxx nie zgadój siem z nim bo to jakihs homoczeczenus
|
|
fran 1989 a kto jest Twoim kadrowcem? W ogóle zaliczyłeś to? Marcus 82 zgadzam się z Tobą .... to jest jedna wielka zagadka ten MS.
|
|
Fran1989 a Ty gdzie zdawałeś MS???
|
|
jasiu ale sprytny chłopaczek z Ciebie, z jasia nikt "gupka" nie zrobi, nie ma co
|
|
Szczerze mowiac, tez jestem niezadowolony z obslugi w PKO BP. I powinni cos z tym zrobic, bo faktycznie nie da sie tak wytrzymac, zalatwienie czegokolwiek na miejscu to najmarniej godzina stania w kolejce. Natomiast co do tego, ze to polski bank itd. to akurat sie zgadzam. Nikt o tym nie mysli, ale jak zle sie dzieje, to jest placz, bo juz prawie wszystkie banki sa wyprzedane i w razie czego, to wypompowuja wszystkie srodki jakie sie da za granice, tak jak bylo niedawno, gdzie wyprowadzili z kraju miliardy zl, a to odbija sie na nas wszystkich... Obce banki nigdy nie beda wspierac kraju w kluczowych momentach, wrecz przeciwnie, czesto prowadza polityke na jego niekorzysc. Czasem warto sie nad tym zastanowic. Moim zdaniem wyprzedanie bankow zagranicznym inwestorom bylo sporym bledem, teraz juz niewiele da sie zrobic i bedzie nam sie to odbijac czkawka. Wiec akurat popieranie banku, dlatego ze wciaz jest w polskich rekach ma sens. Tyle, ze jak beda przeginac, tak jak w lomzynskim oddziale z obsluga, to trudno, zeby wszyscy sie z nimi meczyli dla dobra ogolu. Po cholere budowac taki wielki oddzial na pokaz, a pozniej obsadzac 1/3 okienek... I czy przypadkiem obsluzenie wiekszej ilosci klientow nie przeklada sie na wiekszy zysk? ... & vice versa!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|