Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
IV R P - czy Komuna. |
Ja tez chce ponownie dodac swoj glos 'dyssatysfakcji', ze dzialalnosc/performance tej witryny daje duzo do zyczenia i czesto jest po prostu nie do zniesienia. Wedlug mojej opinii, najwiekszym tu mankamentem to chyba jest to, ze ta przepustowosc jest tzw. 'unpredictable' czyli, ze waha sie i jest zroznicowana z dnia na dzien czy nawet z godziny na godzine. Nie zgadzam sie tez z postulowaniem MrS, ze to ma cos wspolnego z 'zapchanym laczem', czy cos w tym rodzaju, bo wtedy podobne problemy bym mial z innymi witrynami, a np. w moim wypadku tak nie jest. Osobiscie to uzywam trzech roznych komputerow podlaczonych do calkiem innych sieci, kazda o b. duzej przepustowosci i doswiadczam tych problemow wylacznie tylko na www.4lomza. Ciekawe! Dodajac, nie wierze tez, ze to ma cos wspolnego tylko z liczba uzytkownikow tej witryny, bo czesto doswiadczam tego zjawiska w poznych godzinach wieczornych, kiedy na pewno wiekszosc innych 'lokalnych' uzytkownikow tej witryny juz twardo spi. Podejrzewam, ze ma to cos wspolnego z konfiguracja jednego z serwerow, przyznajac, ze nie jestem jednak specem w tej dziedzinie. Pozdrawiam, wychu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: IV R P - czy Komuna. |
Uśmiechnij się , to kosztuje mniej niż elektrycznośc a daje więcej światła :D
|
|
Zatkało go chyba :) bigi2004
|
|
o karte telewizyjną ci chodzi ??
|
|
Tak
|
|
Przyczyny szybkości ładowania strony? Na serwerach SPEED miesięcznie generowane jest sporo ponad milion odsłon. Powolne ładowanie sie było wynikiem ogólnie mówiąc "cache'owania". Pracujemy nad tym, aby zwiekszyć wydajność zarówno maszyn jak i aplikacji. Pozdrawiam, mm
|
|
To ja mam i np jak mam karte to co dalej żeby ogladać te Telewizje /?
|
|
Łatwo powiedzieć, gorzej wykonać... jak powiedział ktoś ze starego peerelowskiego serialu. Bo okradziono mnie ze wszystkiego, czym dotąd żyłem. Nie były to ani pieniądze, ani inne dobra materialne. Chodzi o cele, które sobie wyznaczyłem. Nie mam już nic, dla czego warto by się poświęcać. Pozostała jedynie nienawiść. Do paru idiotów, których rękami wykonano na mnie wyrok. Kto za tym naprawdę stoi? Mogę sie jedynie domyślać. I pozostawać bezsilnym. Czy komuś z Was chce się jeszcze śmiać? Jeśli tak, radziłbym raczej "dmuchnąć na zimne". Pozdro all.
|
|
Ten temat możnaby ciągnąć w nieskończoność a i tak by sie nie skończył. Tylko zastanawiającym pozostaje wciąż fakt, że MPK jest firmą publiczną czyli utrzymywaną za nasze pieniądze. Co więcej - utrzymujemy bandę nieprofesjonalistów, którzy w świetle prawa uczciwie nas okradają. Bo jak inaczej można nazwać wydawanie pieniędzy na bilety za przewóz autobusami których kierowcy: jeżdża średnio 5 minut albo za wcześnie albo za późno, nie przyjeżdżają w ogóle, nie zatrzymują się na przystankach, z łaską udzielają jakichkolwiek informacji i (o zgrozo!) z łaską sprzedają bilety. Śmiech mnie ogarnia gdy widzę kontrolerów wsiadających do autobusu i żądających biletów. To ja się pytam: za co? Wnioski nasuwają się same: rozkład jazdy to fikcja, MPK to banda oszustów a UM to (wstyd mówić, ale...) ciągle organ przypominający niesfornego dzidziusia. Bo kto powinien być pytam egzekutorem? Zafir - nocny wiatr.... P.S. "Monopol to wredne zwierzę - raz złapane za ogon, wraca i patrzy na swoje terytorium." W. Churchil
|
|
A moze by tak przerzucic sie na szukanie leku na raka? http://www.grid.org/download/gold/download.htm _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
http://www.sv-tv-tuner-demo.prv.pl/ -przetestuj demo programu :)
|
|
ŚLEDCZY I KAMILLO WYPOWIADAJO WOJNE MARS
|
|
Sam ********** lamo z tąd Won Wiocha Chowa sie Do chlewa znaczy TY !!!!!!!! Zbych
|
|
MRS IDŻ SIE UTOP PROSZĘ
|
|
WE MRS IDŻ NA SWOJE ****
|
|
Ja mogę przestać krytykować, ale proszę, aby wszystkie wypowiedzi były przemyślane i nie raziły błędami ortograficznymi. Zarzucając temat o "Uwalnianiu komórek" nie chciałem rozpętać wojny, tylko pomóc ludziom, którzy nie wiedzą jak to zrobić, żeby nie uszkodzić aparatu. Przedstawiona przeze mnie metoda jest sprawdzona i bezpieczna w 100%, nie rozumiem więc tak negatywnego odzewu... już nic nie mówię
|
|
Lipa te nasz ulice i chodniki tylko jak weszliśmy do uni to za drogi sie wzieli ja po drodze nie chodze a po chodniku niech chodniki nam porobią !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |