środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak pójdziecie do Wsiawki to kaska przepadnie!

Pozdrowienia dla MRS ! Siemka !!! Bardzo dobrze że o tym piszesz bo ja naprzykład jestem zainteresowany tym tematem. Mam siemensa MC-60 i niewiem jak wywalić z telefonu logo operatora. Może ktoś kto miał ten problem się wypowie i sprawę załatwię w swoim foniku he he he ...

Ściągnełem sobie kabelkiem fajną tapetkę z Pamelką Anderson i normalnie cały jej "przód" zasłania mi napis ERA ! Co mam zrobić pomóżcie......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak pójdziecie do Wsiawki to kaska przepadnie!

Niestety, musisz zmienić cały soft w telefonie. Jeśli masz kabelek, to nie powinno być problemu. Wieczorem znajde Ci nowy sofcik i oprogramowanie do jego zmiany i zarzucę Ci tutaj linka. Logo Ery zniknie bez śladu, a Pamelka pokaże swoje wdzięki!

Oby tak było . W poprzednim losowaniu na 140 tysięcy około połowa osób została wylosowana!!!!

Ja odebrałem to dosłownie. Fajnie byłoby widzieć nowe forum z funkcjami:

* formatowanie tekstu za pomocą edytora on-line;
* możliwość zrezygnowania z subskrypcji (powiadamiania o odpowiedziach);
* możliwość sprawdzenia tematów od ostatniej wizyty bez przeglądania całego archiwum forum;
* śledzenie tylko wybranych tematów;
* wysyłanie prywatnych wiadomości do użytkowników (pouczenia :)
* słownik aspell/ispell (zagalopowałem się :)

Jednym słowem, normalne forum...

Jednym slowem to forum trzeba zmienic na forum PHPbb. Z adminem i dziesiecioma dzialami, oraz dziesiecioma bezwzglednymi moderatorami. Tworzone przez ludzi ktorzy wiedza jak zachowac kulture slowa a osobnicy nie potrafiacy sie dostosowac byliby bezwzglednie usuwani, wlacznie z blokowaniem IP. Ja tego bym chcial, a jak trzeba to moge pomoc to zrealizowac. :)

phpBB było dobre, ale przed pojawieniem się Santy :)
Jak ktoś nie zrozumiał, Santa to wirus atakujący wyżej wymienione forum.

Coool dzięki czekam!

NAJPIERW TO ŻEBY TU CZAT POŻĄDNY BYŁ

o: w phpbb jest takie cos jak 'edit' i moglym te przeklete 'jest' na 'sa' zamienic bo wychodzi ze Kali isc Kali spac :)

Wsiawka?

JA PROSZĘ O CZAT!!!!!!

markac - fakt nie twierdziles :) ale twierdziles ze 'bylo dobre' :). No niewazne, ale sam przyznasz ze alternatywa wprowadzenia phpbb w tym miejscu jest najlepsza.

---
PGG

Głópota gupotą, jeden byk jeszcze o niej nie świadczy. A że oceniaja rzeczone forum 16-sto latki, można sie tylko cieszyć. Czytają, myślą i wyciągają wnioski. Czyli jest ja...gut

o czym my tu mowimy, wiekszosc mlodziezy przeciez nie znajduje pracy, a jezeli juz gdzies dorabiaja to albo na umowe zlecenie/dzielo, albo na czarno.
A zarobki dla mlodych sa tak niskie, ze wybor funduszu nie jest az tak istotny. (po 2 latach ile moze narosnac z 200zl skladki?)
Wiec wiekszosc ludzi to poprostu "olewa". Do mnie niedawno przyszlo pismo i podobnie jak Damiano zerknalem na internet i wybralem ten, ktory mi najlepiej odpowiadal. Wiekszosci ludzi to nie robi roznicy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org