Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak pójdziecie do Wsiawki to kaska przepadnie! |
Pozdrowienia dla MRS ! Siemka !!! Bardzo dobrze że o tym piszesz bo ja naprzykład jestem zainteresowany tym tematem. Mam siemensa MC-60 i niewiem jak wywalić z telefonu logo operatora. Może ktoś kto miał ten problem się wypowie i sprawę załatwię w swoim foniku he he he ... Ściągnełem sobie kabelkiem fajną tapetkę z Pamelką Anderson i normalnie cały jej "przód" zasłania mi napis ERA ! Co mam zrobić pomóżcie......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak pójdziecie do Wsiawki to kaska przepadnie! |
Niestety, musisz zmienić cały soft w telefonie. Jeśli masz kabelek, to nie powinno być problemu. Wieczorem znajde Ci nowy sofcik i oprogramowanie do jego zmiany i zarzucę Ci tutaj linka. Logo Ery zniknie bez śladu, a Pamelka pokaże swoje wdzięki!
|
|
Oby tak było . W poprzednim losowaniu na 140 tysięcy około połowa osób została wylosowana!!!!
|
|
Ja odebrałem to dosłownie. Fajnie byłoby widzieć nowe forum z funkcjami: * formatowanie tekstu za pomocą edytora on-line; * możliwość zrezygnowania z subskrypcji (powiadamiania o odpowiedziach); * możliwość sprawdzenia tematów od ostatniej wizyty bez przeglądania całego archiwum forum; * śledzenie tylko wybranych tematów; * wysyłanie prywatnych wiadomości do użytkowników (pouczenia :) * słownik aspell/ispell (zagalopowałem się :) Jednym słowem, normalne forum...
|
|
Jednym slowem to forum trzeba zmienic na forum PHPbb. Z adminem i dziesiecioma dzialami, oraz dziesiecioma bezwzglednymi moderatorami. Tworzone przez ludzi ktorzy wiedza jak zachowac kulture slowa a osobnicy nie potrafiacy sie dostosowac byliby bezwzglednie usuwani, wlacznie z blokowaniem IP. Ja tego bym chcial, a jak trzeba to moge pomoc to zrealizowac. :)
|
|
phpBB było dobre, ale przed pojawieniem się Santy :) Jak ktoś nie zrozumiał, Santa to wirus atakujący wyżej wymienione forum.
|
|
Coool dzięki czekam!
|
|
NAJPIERW TO ŻEBY TU CZAT POŻĄDNY BYŁ
|
|
o: w phpbb jest takie cos jak 'edit' i moglym te przeklete 'jest' na 'sa' zamienic bo wychodzi ze Kali isc Kali spac :)
|
|
Wsiawka? |
JA PROSZĘ O CZAT!!!!!!
|
|
markac - fakt nie twierdziles :) ale twierdziles ze 'bylo dobre' :). No niewazne, ale sam przyznasz ze alternatywa wprowadzenia phpbb w tym miejscu jest najlepsza. --- PGG
|
|
Głópota gupotą, jeden byk jeszcze o niej nie świadczy. A że oceniaja rzeczone forum 16-sto latki, można sie tylko cieszyć. Czytają, myślą i wyciągają wnioski. Czyli jest ja...gut
|
|
o czym my tu mowimy, wiekszosc mlodziezy przeciez nie znajduje pracy, a jezeli juz gdzies dorabiaja to albo na umowe zlecenie/dzielo, albo na czarno. A zarobki dla mlodych sa tak niskie, ze wybor funduszu nie jest az tak istotny. (po 2 latach ile moze narosnac z 200zl skladki?) Wiec wiekszosc ludzi to poprostu "olewa". Do mnie niedawno przyszlo pismo i podobnie jak Damiano zerknalem na internet i wybralem ten, ktory mi najlepiej odpowiadal. Wiekszosci ludzi to nie robi roznicy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |