Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borowy kontra MBS- kto odszczeka? |
Markac, jednak potwierdziles moja i tak nie za ciekawa opinie o tobie. Zazdroscisz mi czegos? Zrob cos, a jak ci wyjdzie to sie pochwal. Albo lepiej sie nie chwal, moze Cie ktos w koncu zauwazy i doceni. Nie rzucaj pustymi haslami na forum, nie wiem co probujesz osiagnac, jesli masz cos do zarzucenia konferencji to napisz dokladnie co (chetnie wyslucham/przeczytam, bede wiedzial jakich bledow unikac, a wiem - pewnie nie wygrales podczas koncowego losowania maskotki Pingwina ani Zybrzyka, to by wyjasnialu twoj stan ducha), a co najwazniejsze napisz, ze potrafisz to lepiej zrobic. Bo z tego co pamietam cie ze studiow to duzo "szczekasz" a malo z tego wynika. Wracajac jeszcze do konferencji to nie wydaje mi sie by byla "nieudana", jak ja nazwales. A dopoki bedzie zainteresowanie to bede szukal "okazji do wystąpienia przed tłumem ze swoim przesłaniem", bo jest to "przeslanie" wg. mnie dosyc wazne, zarowno pod wzgledem edukacyjnym jak i ekonomicznym. I jeszcze dla twojej informacji, twoje dotychczasowe posty w tym temacie nie sa na temat. Informacja o patentach nie ma sie nijak do prosby skierowanej do firm i instytucji by pochwalily sie / przedstawily sie tym, ze uzywaja "Wolnego Oprogramowania" (lub bardziej ogolnie "FOSS"). Ma sie rowniez nijak do mojej prosby z Post Scriptum. (Polecam ponowne przeczytanie przed kolejna odpowiedzia - tak dla jasnosci, zebys wiedzial, ze dotyczy ciebie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borowy kontra MBS- kto odszczeka? |
Jasne że starcza, bo nie jestem przygłupem-piratem aby filmy czy inne badziewie z netu ściągać. Tak robią tylko cioty niedorozwoje !. Przyznajcie się kto ściąga z netu nielegalny soft a tym samym jest lamą !
|
|
Ja tam filmów nie ściongam ale mp3 niekiedy. Chyba sami przyznacie że nie raz na kompie oglądaliście film divx,a te divx to też piraty. A i tak pewnie każdy z was z e-mula ściongal? (a muwicie o piractwie)
|
|
:)
|
|
eh ja mam tam gdzie mam i nie narzekam :D
|
|
Ja mam tako samo prędkość jak ty kamillo
|
|
Jeszcze wczoraj był na Forum temat odnośnie scalenia działek przy ulicy Mickiewicza. Był i znikł. Co się stało? Ktoś napisał prawdę, a administrator też ma tak udziały? Temacie wróć! Wyszło, że w Magistracie nmają rację to ktoś skasował?
|
|
Mam nadzieję, że zdjęcia pojawią się na okolicznościowej wystawie w muzeum poświęconej łomżyńskiemu sportowi. Rozmawiałem o tym kiedyś z dyrektorem Jastrzębskim i wiem, że powoli taki pomysł dojrzewa do realizacji.
|
|
|
hehehehe
|
|
Jaka Reklama !!..... A ja Słucham własnej stacji włacze Winampa i Mp3 puszczam :D don-key
|
|
di.fm <peace>
|
|
Nikt nie skasował ani tematu (jest!) ani Magistratu (niestety)- choć nie miał on racji!:-) W Łomży jest sporo okulistów przecież... ....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....
|
|
:) juz sama nazwa dicho w Smolnikach oddaje klimat potupaji heheeh, niezły z ciebie imprezowicz musi byc :))
|
|
EEEEEEEE....................to aż za miesiąc?
|
|
„Kasowniki pracują pełną parą” - jestem pod wrażeniem wypowiedzi pana Szczecha; miałem wątpliwą przyjemność być kontrolowanym :(. A, że wcześniej tego nie doświadczyłem (rzadko jakoś tak jeżdżę), ździwiło mnie, że gdy weszło do autobusu 2 panów, kierowca czekał, aż skontrolują wszystkich pasażerów... Normalnie w szoku byłem, więc zdołałem tylko wydukać pytanie, dlaczego nie jedziemy, najpierw do kierowcy, który milczał jak grób (ignorant jeden), później do "kanara". Okazało się, że nie mam prawa otwierać ust, że jak mi się nie podoba te kilka minut postoju (była 6.25 rano), to powinienem jechać godzinę wcześniej (ok. 5.20), a nie spać w najlepsze. Tak właśnie, "a nie sobie spać" zwrócił się do mnie ten wszechmogący kontroler. Po usłyszeniu tego tekstu, pozostałem w osłupieniu aż do kresu mojej podróży, stojąc obok tegoż "kanarka", wmawiajęcego mi, że na pewno zajadę na czas na swój przystanek. Działo się to w autobusie nr 9, w przedwigilijny poranek 22 XII 2004... Małe pytanko, dla kogo są rozkłady jazdy, skoro nie są przestrzegane przez pracowników firmy przewozowej? MPK jest instytucją publiczną, jak przeczytałem na www.lomza.pl , za społeczeńtwa pieniądze (ostanio ok. 5 mln) funkcjonuje, robi zakupy i niestety ma to społeczeństwo gdzieś... I jeszcze chamski kontroler sugeruje którym autobusem można jeździć, a którym nie. A to Pan i Władca, fe. P.S. Według rozkładu spóźniłem się 6 minut :(. Na szczęście zdążyłem na autobus PKS :)
|
|
No nawet nawet ubrania to nie wszystko najważniejsze jest zabawa :P jak bedzie się dobrze bawić to może się bawić w strojach o-zonu zadzoń donich oni ci pożyczą hehe:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |