Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzisiaj Tusk myśli, że jest zwycięzcą, że ma rację, ale Kadafi też tak myślał. |
potai tó nam sfój atrez imejl napefno śe ktoź skłozi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzisiaj Tusk myśli, że jest zwycięzcą, że ma rację, ale Kadafi też tak myślał. |
o i nawet anglik się trafił WAWA FOREVER !!! WAWA ZAWSZE LUB NA ZAWSZE :-) a co w tej jebanej warszawie ?? Może i kasa większa ale jak ktoś ma na 8:00 do roboty to już o 6 albo wcześniej już musi ruszać a jak ktoś z buta to już lepiej nie mówić
|
|
Re: Dzisiaj Tusk myśli, że jest zwycięzcą, że ma rację, ale Kadafi też tak myślał. |
mam ogromne chęci zostć policjantem ale mam 34lata inie wiem czy jeszcze mogę i dam radę co o tym myślicie?
|
|
mam ogromne chęci zostać policjantem ale mam 34lata inie wiem czy jeszcze mogę i dam radę co o tym myślicie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
do ryba 22. W jakim ty świecie żyjesz. przecież to jest logiczne, że nikt nie chce by powstawały sieci dużych sklepów i hipermarketów. Zauważ, że w większości Ci to mają jakieś wielkie biznesy, te małe i większe sklepiki, działalności gospodarcze i czerpią z tego ogromne zyski - to są często radnymi, samorządowcami, należą do jakiść parti, ugrupować społecznych. Ja im się nie dziwię bo też bym sobie chleba nie odbierał, Ci ludzie wiedzą co robią. nigdy się to nie zmieni, bo siedzą tam od upadku komunizmu, przez tyle lat się nic nie zmienia!Niestety. Dlatego jak Ci się to nie podoba tak bardzo, może znajdziesz lepsze perspektywy na życie w innym zakątku Polski. Droga wolna - tylko myślę że chęci brak.
|
|
proponuje wybudowac jeszcze z 5 kosciolow , 3 kaplice i otoczyc miasto cmentarzami . i zmienic nazwe portalu bo jak widac od dluzszego czasu co drugi atrykul to o kosciele i czarnej mafii cale szczescie ze sie wynioslem z tej dziury
|
|
dr poteraj jest bardzo nieprzyjemnym czlowiekiem, wynika to zapewne z wysokiego mniemania o sobie pod haslem "wzrost, masa, zdolnosci" czyli cechy bardziej pasujace do osiedlowego łobuza... no comment na zajecia przychodzi srednio 12 osob na 80, ale co tu sie dziwic jak wyklad polega na przepisywaniu slajdow ktore pan wykladowca oczywiscie laskawie czyta...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |