Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CBOS: 67% badanych źle o rządzie; |
Popieram to co powiedział daniel2509 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CBOS: 67% badanych źle o rządzie; |
OK. Uznajmy że to klub dla naćpanych małolatów nie pasuje to nie przychodz ;)
|
|
Ogolnie staram sie nie wypowiadac w tematach o innych idiotach, pedalach, obcych i innych odmiencach bo to tylko czcze gadanie i uzalanie sie na forum 4lomza... Ale przypadkiem sluchajac na znanym portalu patriotycznej muzyki rosyjskiej natknalem sie na filmik... Teraz prosba do was, abyscie odnalezli na filmiku ktoregos z waszych sasiadow http://www.youtube.com/watch?v=k8YIZo-82v8 PS. Nie wiem co taki filmik jeszcze robi na youtube... Ciala pomorodowanych zolnierzy bezczeszczone przez muzulamnska dzicz i tylko w tle okrzyki allah akbar ... Bog jest wszechmocny ... salam alejkum ... pokoj z wami.
|
|
faaza ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Hmm VizeV ewidentnie chciał dać Ci nauczkę a Ty nawet krzty nie spokorniałaś..wg mnie sugerował się Twoimi niektórymi wypowiedziami, które były niespójne a czasem wręcz wulgarne..wniosek? człowiek powinien reprezentować sobą /swoją wypowiedzią, zachowaniem/ coś cały czas nawet wtedy, gdy wydaje mu się, że jest anonimowy..
|
|
od tego masz forum POLITYKA
|
|
zawsze na kobiety wszystko ehhh...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Parlament Europejski zadecydował, że w roku 2014 akcyza za 1 paczkę papierosów wyniesie 1.5 euro, (półtora jewreja). Obecnie akcyza wynosi 138 jewrejów za 1000 sztuk papierosów. ?)@.)%.!(*(.?
|
|
czeczeni nie mają honoru i odwagi. Wolą żerować na naszym państwie niż bronić swojej ojczyzny. Ze względu na to nie mają prawa bytu w żadnej części świata.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |