Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POWOŁAJMY RADĘ CIENI |
Wrzuć więc kilka kinder delice i też słodka będzie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POWOŁAJMY RADĘ CIENI |
No ale to: "nie ma po co się uczyć, nie ma po co być uczciwym, nie ma po co ciężko pracować, nie trzeba się myć, golić ;) itd. " to już są objawy depresji, którą należy leczyć, może nawet farmakologicznie. I nie ma się czego wstydzić, każdemu może się zdarzyć...:)
|
|
A może do Egiptu...?
|
|
no niemozna sie pmylic hehe _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Moze i życie jest niesprawiedliwe. Ale tak juz musi byc na tym świeceie.
|
|
no niech i tak będzie! =)
|
|
pamiętajcie że musi być nas więcej niż w Zambrowie więc obecność wszystkich wiernych kibiców ŁKS-u obowiązkowa!!!!!!!!!!
|
|
a ja się na hip-hop nie zgadzam!! posłuchać w domowym zaciszu to coś zupełnie innego niż przekleństa rzucane ze sceny na muszli! oczywiście nie tylko przekleństwa oni mówią (broń Boże powiedzieć że śpiewają!!) ale biorąc pod uwagę publiczność jaka się gromadzi na takich koncertach pomyslmy racjonalnie kogo Łomża może zaprosić! co myslicie o Brodce?! lub Varius Manx tyle że oni chyba dużo biorą za koncert.... :/ a Elektryczne Gitary?! ludziom miło byłoby posłuchać Bajmu..... a co do koncertów letnich to powiem tyle że to w czym ja się lubuję już w Łomży było =)
|
|
ej a może Ewelina Flinta?! jej jeszcze nie było u nas :( a fajna jest.... :) mi sie przynajmniej podoba jej śpiew :)
|
|
No wlaśnie poszukaj w necie.
|
|
ja to bym chciał zeby metallica na muszli zagrała :P ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Ja jestem prawie głuchy to mi by nie szkodziło :P a co do imprez na muszli to jestem za, ale nie takimi kichowatymi jak pieczenie tego wielkiego placka w tamtym roku ( placek sie nie udał i nie smakował mi :P ) Najwyższy czas...
|
|
Ptysio spoks sprawa naprawde jest powazna i tylko od Grzeska zalezy jak ja rozwiaze dla mnie jest obojetne czy sprawa bedzie omawiana na forum czy telefonicznie ew. na gg
|
|
oj Grzesiu widzę że piwa naważyłeś..... uważaj.... :*
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale co to będzie za upadek i potem tylko płaskie leżenie. A. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
A jak ziemia, na której leżysz nagle zniknie to... poleci się dalej, gdzieś do gwiazd...:)
|
|
Prawda Laleczko Chucky... Oooo ! Gdzie ona się podziała, ta lala?? Ale jest jakisik gościu w świecących brylach...:)) Najwyższy czas...
|
|
Chyba blisko masz...co?:)) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no i stron i zdieć jest troche trza tylko poszukać :D ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
W ostatnim czasie jak wszyscy widzimy sztuczny skok cen na mieszkania a także stare domy do remontu (i tu przestroga). Otóż postanowiłem kupić również domek do remontu nie wiem co mi odbiło ale tak się stało. Kupiłem dom z lat 90-tych wiadomo do remontu. Jednak sobie nie policzyłem jakie są koszty remontu niby nowego domy a jednak ruiny. Dopiero teraz zauważyłem, że zapłaciłem nie mało, a po drugie koszty remontu to porażka. Dlatego przestrzegam wszystkich, którzy w tym dzikim okresie ulegają emocjom i kupują byle co!!! Teraz już bym tego błedu nie popełnił bo lepiej jest wybudować nowy dom niż kupić stary i go jeszcze remontować, a nawet taniej jest budować. Aniżeli płacić komuś za coś co lepiej jest zburzyć!!!
|
|
Ty żeś ptysiu91 na czaszke upadł, kto naprawia samochody w serwisach? Bulisz ceny z kosmosu za robociznę i za "oryginalne inaczej"części! Chyba że masz na myśli zwykłe warsztaty?
|
|
http://www.story.lomza.info/ - tu masz stronę jednego takiego - sporo przydatnych linków - są i strony o Łomży i łomżyńskich firmach. specor
|
|
Dobrze Markus, żeś się wreszcie wypowiedział. Mam mniej pisania :) Dokładnie, chociaż należałoby też socjalistów zjechać za teraźniejszość (Markus prawi o historii). Panie tz, ukłony. Ale jak to wytłumaczyć zdesperowanemu społeczeństwu, które wszak wie, że kiedyś 'było lepiej'. Zbychu - pozdro. I 3maj się w swej walce z imperializmem :) Pozdrawiam.
|
|
No cóż, trochę Was podpuściłem :-) prawie cytując niedawna wypowiedź w TV pewnego szanowanego profesora (tak Adamusku!), ale nigdy nie jest tak, że tylko jedni mają rację bo ta "racja" jest mądra i dzieli się równo. Mówiąc o tych mrówkach miałem na myśli wszystkich tych, którzy mądrze i wydajnie pracują, a więc i "roboli" i kadrę inżynierską i menagerów... to ich się okrada właśnie, ich dorobek się marnuje właśnie... i wcale nie jest tak, że "głupi mają mniej od mądrych" chyba, że ci "mądrzy" to mają być cwaniaki i złodzieje- bo oni właśnie mają w Polsce najwięcej. Czy to oni mają być wzorcami i idolami naszej gospodarki? To kto ma w końcu siedzieć w pierdlach? Pamiętajcie, że naród jest coraz bardziej głodny i opuszczony przez własne państwo i jeśli miarka się przebierze, to wszystkimi mądrymi teoriami ekonomicznymi można będzie sobie podetrzeć, a tego się właśnie bardzo obawiam. Pozdrawiam. Najwyższy czas...
|
|
A może lepiej wziąć "pożyczkę" z banku na lichwiarski procent (bo to lichwiarze) i wybudować dom, żeby potem bank go zlicytował, a delikwent-naiwniak poszedł siedzieć mając w zamian zapewniony, państwowy wikt i opierunek. To takie proste przecież! Najwyższy czas...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |