Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a pani Hania |
za cene naprawy kupisz sobie fiata 126p i posmigasz sobie wreszcie REALNIE. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a pani Hania |
niestety nie przyjmą cię ani na politechnikę ani uniwersytet z taką ortografią, za wysokie progi.....
|
|
VizeV - kliknij w linka wyżej ;-)
|
|
Pierd*lisz takczysiak, zawsze są równi i równiejsi, również u ciebie w jehowitach. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
wiesniaku pewnie na stancji mieszkasz
|
|
heh no niestety nie :) bo z rodzicami :D
|
|
Masz pecha :)
|
|
madzius a nawet jak na stancji to co z tego?! czyni go to gorszym czlowiekiem skoro sam na siebie zarabia i placi?! nie kazdy ma tak dobrze ze mamusia z tatusiem mu dadza i milion razy bardziej szanuje takich ludzi ze stancji niz takich co to sadza ze im wszystko sie nalezy!
|
|
takczysiaku a czy twoi bracia i siostry ze zboru tak sie ze wszystkiego skrupulatnie rozliczacie? czy rozliczyliscie sie ze wszystkimi ktorzy pracowali przy waszych straznicach? A ciekawi mnie skad wy bierzecie pieniadze na budowe straznic i na jakich zasadach dostajecie grunty pod ich budowe? Moze ktos cos wie...?:)))
|
|
Na tyle postów tylko jeden konkretny, po co te złośliwości..? Po prostu chłopak nie wiedział ale to nie świadczy o jego umiejętnościach jazdy..
|
|
FO(T)CL skrót od : Falling Off (The) Chair Laughing Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |