Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Łomżą rządzą dyletanci??? |
oki dziekuje za informacje chetnie z nich skorzystam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Łomżą rządzą dyletanci??? |
Freeway napisał(a): > tu Cie zaskocze bo z tego co ja wiem to głownie te Juwenalia > zostały zorganizowane przez max 6 osób Buhehehehehehehehehehehehehehehehe kawał miesiąca, więc stary, nie zaskoczyłeś mnie...próbuj dalej ;) To masz zajebiście złe wieści. Ja pisząc "pewnego źródła" mam na myśli "organizatora"...
|
|
Hej kochani!!! Napiszcie prosze gdzie mozna sie w Lomzy dobrze pobawic.Dlugo mnie nie bylo i nie znam sie juz.kiedys chodzilo sie do Starej...,do jamy po drodze do 45 a teraz?Podobno powsaly jakies Amnezie, gdie nie wpuszczaja w adidasach ale ma byc fajnie ...nie wiem ,prosze Wy napiszcie co gdzie i jak... Pozdrawiam
|
|
Jak chcesz sie bawić,to nie w tym mieście...Ehh
|
|
Autor: fireblade1 (---.hsi2.kabel-badenwuerttemberg.de) Data: 07-06-09 22:06 >do jamy po drodze do 45 Kolega chciał chyba napisać, że "po drodze do 54" a nie do 45 ;-)
|
|
Rzymianka to najlepszy club w Łomży. Wpadajcie wszyscy!
|
|
Kurde wy macie sie z ta muzyką ważne ze cos gra i ze można posiedziec w miłym towarzystwie i poznawac nowe inne fajne osoby :P dlatego dawajcie w piatek do rzymianki :D
|
|
Czy ktos moze wie jaka jest cena za osobe i gdzie, chodzi o zorganizowanie chrzcin oraz gdzie polecacie je zrobic ze swojego doswiadczenia.Pozdrawiam
|
|
50zl? to co tam jest na tych chrzcinach? 2 dania i to wszystko?
|
|
Boze z kad tacy gł..pi ludzie sie biorą??? rybo22 - twoja m....ka takich rodzi ;) Santreo
|
|
typka?? a czytac ze zrozumieniem to ty umiesz?? bo ja pisalem o 2 daniach, przystawkach itd. a nie o 2 daniach.!
|
|
hmm byłam kiedyś kursantem i pamiętam jak dziś swoją pierwszą jazdę. Nigdy nie miałam doczynienia z perspektywy kierowcy z jazdą ale nie przeszkadzało to instruktorowi. Mimo że była to moja pierwsza jazda w życiu to z 15-ście minut na osiedlu pojedziliśmy /minowicie chodzilo o jako takie opanowanie ruszania i stawania/ i sruu na miasto...po wyjedzeniu obowiązkowych godzin zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, jednak to nie zmienia faktu ze instruktorzy w dalszym ciągu mogą stosować daną technikę tzw 'na głęboką wodę..' a łatwo wystraszyc osobę która nie czuje się pewnie na drodze..Ponadto niektórym ciężej przychodzi opanowanie techniki prowadzenia samochodu, dziewczyna zdająca ze mną na prawko po wyjeżdzeniu tej samej ilości godzin po prostu nie nadawała się na wyjazd na miasto, i nie chodzi tutaj o to że byłam jakimś wyjątkowym kierowcą bo umiętności mialam jak przecietny kursant ale ona kompletnie nie miała chociażby wyczucia do auta..
|
|
No i witam ponownie :] Karol 89 mowisz mało sie rózni od milano? A milano to co? dla Pana z miasta to pewnie potupaja? A moze tam nie przyjmuja pieniążków ktore rodzice daja na wyjscie? Hehe ambitniej grac? Zagraj w Łomży chłopie ambitnie to przyjdą i sie pobawią... ale tylko raz. Daj mi lokal to zagram ambitniej bo to nie jest naprawde żaden problem. Disco Polo? Hehe pewnie na wesela tez chodzisz gdzie zespoły grają bardziej "ambitnie" ? Dopisze sie do kolegi wyzej... gram to, przy czym ludzie sie beda bawic a nie przy tym przy czym ja czuje sie najpewnej bo ktos kto gra w klubie jest dla ludzi a nie dla zaspokojenia swoich wlasnych potrzeb... Na temat Zuśki sie nie wypowiem bo niestety nie potrafie sie odniesc do tak przykrego bełkotu tylko niech pani uważa bo w kazdej chwili można poznac dane tej pani i "goryle" z ochrony jeszcze pania bananem poczęstują bo forum to nie miejsce na obrazę... A co do mnie to ja ani nie zapraszam ani nie odradzam... Wydaje mi sie że jest tam tak jak być powinno jezeli chodzi o frekwencje ludzi i Ci ktorzy tam przychodzą bedą robic to dalej bez wzgeldu czy ktos tu napisze zle czy dobrze... No i do tych ktorzy posądzają mnie o udawanie przy graniu, samo to jak niektorzy zauwazyli czasami zdarzają sie błedy przy pracy wiec samo to świadczy o tym że gram na żywo a nie z żadnego playbacku. No i to koniec mojego tłumaczenia sie :] bo nie wypada... Pozdrawiam... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jak na mazury to najbliżej kanał jegliński śluza karwik biorą ładne płocie na kukurydze konserwowo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |