Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komisja Majątkowa nadal nietykalna |
mama pytanie czy ciezko jest przejsc badania lekarskie o co sie czepiaja i za co mozna nie przejsc badan z gory dizekuje za odp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komisja Majątkowa nadal nietykalna |
Trzeba było sobie mieszkanie ubezpieczyć a nie teraz narzekać, że ściany mokre :) Takos
|
|
Ira ma być w ramach Juwenelii tumanie.
|
|
wiecie moze gdzie w Łomży jest punkt w ktorym oprawiaja prace dyplomowe czynny nie od 10 ale od 9 ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jak się nie mylę to w drukarni u Borkowskiego oprawiają takie rzeczy. Od 7 rano nawet chyba mają otwarte. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
a ja słyszałem ze Lady Pank
|
|
Nie wiecie w Mc Donaldzie w Łomży potrzebują jeszcze kogoś na okres wakacji? ;)
|
|
Witam, Czy w łomży jest jakiś serwis bądz sklep, gdzie można naprawic/przerobic konsole PlayStation 2. Jeżeli tak, to jaka cena za przerobienie itd.
|
|
Ja jestem po egzaminie sprawnościowym i czekam teraz na MS. Czy mógłbym sie dowiedzieć od kogoś jakie pytania zadaje psycholog i czy jest trudno? Pozdrawiam
|
|
Ludzie nie porównujcie eLek przyjeżdżających z innych miast i jeżdżących po naszym mieście do łomżyniaków, którzy pojadą np. do wspominanej Warszawy. Bo oni nie jadą tam masowo eLkami i nie tamują ruchu, lecz jadą w odwiedziny, czy na zakupy. Także porównanie nie na miejscu.
|
|
Fakt Frustracja ;) Literówka. A ''gimnazjum'' skonczyłem jak jeszcze było osiem klas podstawówki i cztery liceum :P A co do ciebie Miczu p******ony nowogrodzianinie to zajmij się swoim zajęciem - studiowanie Pisma Świętego pod kątem wskazówek jak zamienic wode w wino. I pamietaj - Dzisiaj po 00.00 wraz ze swoim tatusiem i okolicznym żulerstwem uderzasz na bocznicę kolejową rozmontowac rdzewiejącą drezynę. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Zawsze tak bylo przeciez cala Polska wie ze najlatwiej zdac w Lomzy.Znam ludzi z innych czesci Polski ktorzy nie wiedza dokladnie gdzie Lomza lezy ale slyszeli zr tam latwo prawko zrobic. Powinno byc zakazane takie rzeczy niech kazdy zdaje tam z kad pochodzi i gdzie mieszka,niech ktos w koncu zrobi z tym porzadek bo taka sytuacja utrudnia zycie mieszkancom Lomzy.Pozdrawiam
|
|
Nie polecam przyznawania się, że chodzi o chrzciny bo cena wtedy wzrasta. Lepiej powiedz, że chodzi ci o rodzinny obiad. Cena ok 90 za osobę, przy obiedzie 45
|
|
he a jakie pokemony tam sie ucza xD
|
|
troche racji masz dzieciaku ale jak bym wiedzial kim jestes to bym cie gnebil dzien w dzien , a tak zostalo ci tylko 5 dni i obym sie nie dowiedzial kim jestes..
|
|
przepraszam za błędy, pisałem w pospiechu ;)
|
|
Aha.... dla zainteresowanych: obecne zdjęcie, które teraz jest odznaką było tym zdjęciem: ![]() Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zwróc uwage na wage wozka bo my mamy za ciezki stanowoczo
|
|
;)
|
|
http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg
|
|
Polecam Stokke Xplory, mam ten wozek od 18 miesiecy i jestem bardzo zadowolona, bardzo dobrze sie prowadzi, jest lekki, super sie sklada, dzieki duzym tylnim kolkom mozna wchodzic i schodzic z nim po schodach razem z dzieckiem ( oczywiescie niemowie o wejsciu na 4 pietro). Gondola jest bardzo lekka i do 4-5 miesiecy mozna jej uzywac (zalezy rowniez od dziecka). Mozna rowniez dopiac adapter do fotelika samochodowego co jest bardzo wygodne jesli dziecko zasnie. Wazne zebys rowniez zwrocila uwage na jaki okres wozek ma gwarancje.Wada jedynie tego wozka jest cena, ale moge powiedziec ze warto. Zycze powodzenia.
|
|
VizeV: tak musi być: [ img ]http://www.render.pl/pics/ogolne/policja.jpg[ /img ] tylko spacje usuń....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |