Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Referendum ws. emerytur |
Ja po MS też zadzwoniłem do KWP to mi powiedzieli że oni sami będą dzwonić ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Referendum ws. emerytur |
kup swap magic
|
|
nagroda warta uwagi wiec i w środkach koleś nie przebiera ...
|
|
Jestem zupełnie odmiennego zdania, ta opinia jest nie uczciwa. Ty malentas albo jesteś związany/ana z innym salonem albo jesteś menda. Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
A ja uwazam,ze "Marmed" w Eskulapie jest najlepszy.I standard i personel:)
|
|
Doktor Poppe.
|
|
super farbuja włosy,bardzo dobre kosmetyki i wogóle świetny salon Czym jest dla mnie PiS? Gównem! ![]() ![]()
|
|
Jaki portal Łomżyński jest najlepszy??? ![]() rudy błazen z druhem
|
|
SzCZERZE POLECAM DR ROBERTA PIJAGINA. JEST TO BARDZO DOBRY FACHOWIEC JAK RÓWNIEŻ WSZYSTKO JASNO I RZETELNIE WYTŁUMACZY. SAMA WCZEŚNIEJ MIAŁAM STYCZNOŚĆ Z RÓŻNYMI LEKARZAMI I LEKARKAMI JEGO PODEJŚCIE DO SPRAWY I DO PACJENTA JEST FACHOWE, POZA TYM KOBIETA NIE CZUJE SIĘ SKRĘPOWANA PODACZAS WIZYTY. Adres: Polowa 15/74, 18-400 Łomża Telefon: (086) 218-68-47 radzę jednak dzwonić aby się umówić pod nr tel. 602-600-514
|
|
Co do P,Goclwskiej,to zbyt duzo sie nie wypowiem,bo bylam raz na wizycie,wlasnie w sprawie aparaciku i kazano mi wyrwac 4 zeby-zdrowe bo podobno musi byc miejsce na to zeby sie zabki rozmiescily w czasie noszenia aparaciku,a gdy poszlam wlasnie do Pani Minko(jak dobrze pamietam nazwisko ;)) to powiedziala mi ze absolutnie nie ma takiej potrzeby,wiec sami widzicie ;)))Ale to wszystko zalezy od fachowosci danej osoby ;)))Polecam na ks,anny;)))
|
|
hej,to dobrze slyszales Z niedzieli na poniedzialek(chyba) przyjechala straz pozarna ;)))co bylo powodem spalenia czy podpalenia?? nie wiem ;)))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Mam pytanie .. co bedzie sie dzialo dzisiaj wieczorem na Starym Rynku ??
|
|
Wiecie.? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Ale nie którzy są tępi i nie potrafią czytać tekstu ze zrozumieniem. Kto ile raz zdaje mnie nie obchodzi nie wszyscy muszą zdać z 1 razem ale tu nie ma nic do rzeczy bo to ze ta babka za kierownico mogla pościć kierownice nawet i wjechać w krzaki ale kultura ludzi na drodze a mi w tym temacie chodzi o kulturę instruktorów . Teraz kapisz )(
|
|
allegro
|
|
W sklepie muzycznym przy ul. Piłsudskiego, w ciągu sklepów z alkoholami świata i restauracją 4 pory roku. Polecam gitarę klasyczną Yamaha za ok. 380 zł. Świetny produkt dla początkujących a i zaawansowany gitarzysta nią nie wzgardzi. Nie chcesz zrazić dziecka do muzyki nie kupuj chińszczyzny, a i jeszcze jedno matowa powłoka, nie widać paluchów na pudle rezonansowych (estetyka). „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |