piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Emerytury pomostowe czyli jak nie tyrać do 67 lat

Jeszcze w takim salonie nie byłam. Poszłam zapytać się czy da radę zrobić jeden kolor blond na całe włosy po balejażu ( oczywiście żeby nie trzeba było za każdym razem siedzieć 3 godz, w salonie i robić balejaż) oczywiście Pani powiedziała, że tak ,będę miała całe blond włosy tak jak jej pokazałam na zdjęciu. Zapytałam się również czy tego dnia nie będą robione jakieś trwałe ondulacje ,bo byłam w 5 miesiącu ciązy i nie chciałam wdychać tej chemii ze względu na dziecko. Pani fryzjerka powiedziała, że nie ma nigogo zapisanego i żebym się o to nie martwiła. Więc przyszłam, czekałam 40 min na swoja kolejkę (byłam umówiona 1 tydz. wcześniej ), przedemną były 2 trwałe (smród nie do wytrzymania), efekt farbowania był taki ,że płakałam prtzez 3 dni (wyglądałam jak kurczaczek-zółta nie blond) i zxapłaciłam 150 zł ) normalnie szok. Katastrofa!!!!! Przestrzegam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Emerytury pomostowe czyli jak nie tyrać do 67 lat

Logopeda jest w nowym szpitalu,tam,gdzie por.preluksacyjna,tylko kilka gabinetow dalej. i na ul.Kopernika w bursie.

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org