Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Emerytury pomostowe czyli jak nie tyrać do 67 lat |
Jeszcze w takim salonie nie byłam. Poszłam zapytać się czy da radę zrobić jeden kolor blond na całe włosy po balejażu ( oczywiście żeby nie trzeba było za każdym razem siedzieć 3 godz, w salonie i robić balejaż) oczywiście Pani powiedziała, że tak ,będę miała całe blond włosy tak jak jej pokazałam na zdjęciu. Zapytałam się również czy tego dnia nie będą robione jakieś trwałe ondulacje ,bo byłam w 5 miesiącu ciązy i nie chciałam wdychać tej chemii ze względu na dziecko. Pani fryzjerka powiedziała, że nie ma nigogo zapisanego i żebym się o to nie martwiła. Więc przyszłam, czekałam 40 min na swoja kolejkę (byłam umówiona 1 tydz. wcześniej ), przedemną były 2 trwałe (smród nie do wytrzymania), efekt farbowania był taki ,że płakałam prtzez 3 dni (wyglądałam jak kurczaczek-zółta nie blond) i zxapłaciłam 150 zł ) normalnie szok. Katastrofa!!!!! Przestrzegam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Emerytury pomostowe czyli jak nie tyrać do 67 lat |
Logopeda jest w nowym szpitalu,tam,gdzie por.preluksacyjna,tylko kilka gabinetow dalej. i na ul.Kopernika w bursie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |